دانلود پاورپوینت فرآیند تصمیم مارک در بازاریابی دانلود پاورپوینت فرآیند تصمیم مارک در بازاریابی در حجم 18 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل در قالب فایل پاورپوینت قابل ویرایش ویژه ارائه کلاسی برای درسهای مدیریت بازاریابی، اصول بازاریابی در سطح کارشناسی و درس ارتباطاات بازاریابی در سطح کارشناسی ارشد رشته های مدیریت و مدیریت اجرایی | ![]() |
دسته بندی | بازاریابی و امور مالی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 2025 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
عنوان: دانلود پاورپوینت فرآیند تصمیم مارک در بازاریابی
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید:18 اسلاید
دسته: مدیریت بازاریابی -اصول بازاریابی-ارتباطاات بازاریابی
این فایل در زمینه " فرآیند تصمیم مارک در بازاریابی " در حجم 18 اسلاید بصورت بسیار زیبا طراحی شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس برای درسهای مدیریت بازاریابی، اصول بازاریابی در سطح کارشناسی و درس ارتباطاات بازاریابی در سطح کارشناسی ارشد رشته های مدیریت و مدیریت اجرایی ارائه شده و مورد استفاده قرار گیرد . بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
مقدمه
عوامل موثر بر تصمیمات خرید
میزان درگیری مشتری
مشتریان فعلی و مشتریان احتمالی علاقمند
مصرف کنندگان و بنگاه ها
تفاوت بین تصمیم گیری بنگاه ها و مصرف کنندگان
موقعیتهای سه گانه خرید
انواع مدلهای تصمیم گیری مارک
مدل تصمیم گیری شناختی
مدل تصمیم گیری تجربی
مدل تصمیم گیری عادتی- تکراری
مراحل تصمیم گیری مارک
شناسایی مسئاله و فرصت
جستجوی اطلاعات
ارزیابی انتخابها
رفتار و اقدام
بازنگری تصمیم خرید
مدلهای سلسله مراتب
مدل فکر / احساس / عمل
چهار مسیر برای تصمیم مارک
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
دانلود پاورپوینت فرآیند تصمیم مارک در بازاریابی ,
بررسی اثر مهد كودك بر هوش دانش آموزان پایة اول ( دختر و پسر ) بررسی اثر مهد كودك بر هوش دانش آموزان پایة اول ( دختر و پسر ) | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 159 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 86 |
بررسی اثر مهد كودك بر هوش دانش آموزان پایة اول ( دختر و پسر )
فهرست مطالب:
مفهوم هوش
هوش كلی
جنبه های مورد توجه روان شناسان
تعاریف هوش
ویژگیهای هوش
ویژگیهای عمومی هوش
انواع هوش
نظریه های معاصر هوش
نظریه های عاملی
نظریه های دو عاملی اسپیرمن
نظریه چند عاملی ترستون
تحلیل عوامل ترستون
مدلهای سلسله مراتبی ورنون
نظریة كتل
نظریه دو سطحی جنسن
نظریه های فرایند مداری هوش
نظریة شناختی پیاژه
نظریه باز نمایی برونر
رویكرد و یا دیدگاه مؤلفه ای
جدول مولفه های هوش استبرنبرگ
یك توانایی یا چند توانایی
نظریه هوش گلیفورد
هوش و وراثت
خویشاوندی نسبی و هوش
تأثیرات فرهنگی در رشد كودك
تأثیر طبقه اجتماعی
پایگاه اجتماعی و اقتصادی
هوش
تفاوتهای جنسیتی در عملكرد هوش
آیا بهرة هوش ثابت است ؟
انواع تیز هوش و طبقه بندی تیز هوشان
ویژگیهای تیز هوشان
همبستگی هوش و حجم مغز
نكات ضروری در مورد بهداشت و روان كودكان
تاریخچة پیدایش مقیاس اندازه گیری هوش
آزمونهای هوش .
آزمون هوش استانفورد – بینه ( فردی )
مقیاس جدید استنفوردبینه
مقیاس هوش وكسلر
آزمونهای گروهی هوش
آزمونهای چند بعدی هوش
آزمونهای ریون
طبقه بندی آزمونهای هوش بر حسب گروههای سنی
ب : مهد كودك
تأثیركودكستان در رفتار اجتماعی كودك
تأثیر كودكستان در رشد مفاهیم ذهنی اطفال
رفتار اجتماعی در سنین بیش از مدرسه
واكنشهای عاطفی متقابل اجتماعی
========================
« مفهوم هوش » (1)
در طول دهه های گذشته تغییر بسیاری كرده است و برطبق دیدگاههای غالب و ارزشهای رایج روز در هر دوره ، تعیین شده است و ابزاری كه برای اندازه گیری آن بكار رفته می رود همچنان در حال تغییر خواهد بود . هوش جنبه ای ازجنبه های گوناگون تفاوتهای فردی است كه هنوز درچارچوب كامل قرار نگرفته است ، از جملههای ویژگیهای فردی فرآیندهای ذهنی هستند كه مشاهده مستقیم این تفاوت در آنها بسیار دشوار و گاهی غیر ممكن است و لذا ما فقط از روی اعمال كه اشخاص انجام می دهند ، قادر هستیم كه به نیروهای ذهنی آنها پی ببریم ، مثلاً : كودكی كه مسائل را زودتر یاد می گیرد كودك با هوش نامیده می شود ، ولی كودك كه نمی تواند به آن سرعت فرا گیرد وقتی مهارتهای ساده را هم به زحمت می آموزد ، از لحاظ توانائیهای ذهنی دارای هوش ضعیف است بدین معنی كه هر دو كودك استعداد ذهنی دارند ولی این استعداد در اوّلی بیشتر از دوّمی است[1] . ( اسدی ، 74 )
هوش بر خلاف تصور عامه یك جوهر یا ملكه نیست بلكه متضمن اعمال واكنشهای ذهنی پیچیده ای است كه در رفتار فرد ظاهر می شود . از همین روست كه از هوش به خودی خود نمی توان تعریف جامعی ارائه دارد و سعی در تعریف ارائه هر تعریف مجددی از هوش ، نتیجه اش نامفهوم یا حداقل نارسا بودن تعریف است . لذا بسیاری از روان شناسان ، روش غیر مستقیم پیش گرفته و مثلاً از توضیح تفاوت میان هوش و عادت ، هوش وغریزه ، هوش و استعداد برای نشان دادن و جوه افتراقی آنها ، استفاده كرد ، و به تعریف معنا.ی آن نزدیك می شود و آن گاه این تعاریف كامل نشده را در هم ادغام كرده و با شناخت مجموعة ، این فعالیت ، به تصور كلی و مفهوم هوش نامحدودی نزدیك می شوند . شناختی كه تنها از طریق تظاهراتش در رفتار میسر می شود .(اسدی ، 74 )
هوش معمولاً در فهرست ویژگیهای فرد آمده و از جمله خصائص كم و بیش ثابت رفتار بشمار می رود . توصیف و اندازه گیری هوش قسمت عمدة وقت روانشناسان را به خود اختصاص داده است .
[1] - in telligence
....
ویژگیهای عمومی هوش :
بحث در جزئیات دیدگاه استربنرگ دربارة هوش از محدودة مطالب حاضر خارج است امّا می توان خلاصه ای از دیدگاه او را ارائه كرد . مؤلفه های مختلفی كه اشترنبرگ شناسایی كرده صورت سازمان یافته دارند و به صورت خوشه هایی با عناوین زیر عمل می كنند .
1-توانایی آموختن و بهره گیری از تجربه .
2- توانایی تفكر با استدلال به شیوة انتزاعی .
3- توانایی انطباق با نوسانات جهانی ، نا استوار و دائم التغییر .
4- توانایی برانگیختن خویش برای انجام سریع كارهایی كه مشخص انجام آنرا ضروری تشخیص می دهد .
این چهار توانایی عمومی منجر به تحلیل مولفه ای از هوش نسیتند بلكه در بسیاری از تحلیهای عاملی آزمونهای هوش نیز به آن بر خوردیم .
بسیاری از آزمونهای هوش كه امروزه بكار می روند دراندازه گیری دوتوانایی درنخست فهرست فوق كار آمدی دارند. امّا در ارزیابی دو توانایی آخر جدول بسیار ناكار آمدند. ( براهنی ، 1371 )
انواع هوش :
1- هوش تحلیلی1 :
این هوش را با آزمونهای بهرة هوشی و دراغلب امتحانات اندازه گیر می كنیم .
2- هوش انگاره ای ( الگویی )2 :
یعنی توانایی دیدن انگاره ها در مسائل و آفریدن انگاره ها ، ریاضی دانان ، هنرمندان و برنامه ریزان كامپیوتر درجه بالایی از این نوع هوش را دارا هستند.
1- Analy dical indelligence 2- pattern indelligence
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
بررسی اثر مهد كودك بر هوش دانش آموزان پایة اول ( دختر و پسر ) ,
تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی) تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی) | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 43 |
تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی)
فهرست:
مقدمه................................
قرص های شادی آور در ایران............
تاریخچه..............................
مصاحبه...............................
هشدار X سرفصل جدید تاریخ اعتیاد در ایران
تجربه ایی جدید در ایران..............
مواد خطرناك صنعتی....................
عوارض پیامدهای اكستازی...............
آمارگیری.............................
نتیجه گیری
========================
مقدمه:
متاسفانه داروهایی كه با عنوان نشاط آور عرضه می شوند و انرژی فوق العاده همراه با شادی كاذب در افراد ایجاد می كنند، برای انسان زایدآور هستند و سلامتشان را به خطر می اندازند.
سنین جوانی خود به خود مملو از انرژی و شادی طبیعی است كه خداوند در جوانان گذاشته و هرچیز مصنوعی باعث افزایش انرژی شود زاید است و عوارض بسیار خطرناكی دارد؛ بخصوص داروها كه با كمی افزایش سم تبدیل می شوند و میبایست كاملاً از این كار پرهیز شود. متاسفانه سازندگان و توزیع كنندگان این نوع مواد خیلی ساده جوانان را هدف قرار می دهند و از سادگی آنها استفاده می كنند و آن مواد را در اختیار آنها قرار می دهند. آمار به دست آمده حاكی از آن است كه افراد بالای 30 سال بندرت دنبال این نوع داروها می روند و بیشتر برخی جوانان زیر 30 سال در كشور ما، مصرف كنندگان این داروها شده اند. فراموش نكنیم بیش از 45 درصد جمعیت كشور را جوانان تشكیل می دهند و با یك مطالعه مناسب بوضوح در می یابیم آمار و ارقام بزهكاری و اعمال خلاف عفت عمومی ناشی از مصرف این گونه مواد در كشور ما به شدت بالا رفته، محاكم دادگستری و دادگاه های ویژه مبارزه با مفاسد اجتماعی بهترین مرجع برای بررسی این موضوع هستند.
وجود چنین موادی سبب بی پروایی و شدت شهوات نفسانی می شود و مسوولان مملكتی در این زمینه باید تدابیر پیشگیرانه اتخاذ كنند. این داروها تماماً وارداتی است و افراد سودجو و بی توجه به عوارض جسمانی این داروها، از طرق مختلف اقدام به ورود و توزیع آنها می كنند. این داروها به هیچ وجه مجاز به توزیع در سیستم دارویی رسمی كشور و داروخانه های موجود در ایران نیستند و چنانچه هر از گاه این مراكز ادام به خرید و توزیع آن كنند و مرتكب خلاف شوند، می توان آنها را تحت پیگرد قانونی قرار داد.
ضرورت دارد برای جلوگیری از توزیع احتمالی این داروها از سوی مراجع رسمی مجازات سنگین در نظر گرفته و به همگان اعلام شود. باید توجه داشت این قبیل داروها را شركتهای تولید كننده فقط به این منظور تولید نمی كنند و بیشتر برای درمان بیماری های خاصی كه در جوامع آنها وجود دارد، تولید می شود و اثرات نشاط آور، گاه از عوارض ثانویه این داروهاست.
به عنوان مثال، وقتی داروی ماینوكسیدیل را برای فشار خون تولید و عرضه كردند، پس از 2 سال اول متوجه شدند سبب رویش بیش از اندازه موهای بدن می شود، بنابراین آنها از این داروها كه ابتدا به صورت قرص و آمپول تولید می شد، بنابراین آنها از این دارو كه ابتدا به صورت قرص و آمپول تولید می شد، محلول های موضعی مخصوص برای موی سر تولید كردند كه در حال حاضر یكی از موثرترین داروهای رشد موی سر هستند. پس اگر قرار بود داروهای نشاط آور را فقط برای آثار شادی افزایی و افزایش انرژی و حركت جسمی تولید كنند، قدر مسلم مسوولان دارویی كشور تولید كننده، از صدور مجوزهای مربوطه خودداری می كردند و وجود چنین داروهایی را ضروری نمی دانستند.
...
قرصهای شادی آور در ایران:
متاسفانه این روزها جمعی از نوجوانان و جوانان كه اكثراً زیر 20 سال سن دارند در اثر بی اطلاعی به مصرف قرص های توهم زا (اكستازی از مشتقات آمفتامین ها) كه در اشكال گوناگون (آدامس، كپسول، پودر و آمپول) موجود است، رو آورده اند و نباید فراموش كرد آمفتامین ها گروهی از داروها هستند كه از نظر ساختمانی با ناقلهای عصبی نوراپی توین و دوپامین مربوط بوده و تحت عنوان داروهای محرك سیستم عصبی مركزی نیز معروف می باشند كه بالطبع مصرف آن اثرات جبران ناپذیری را بر جای خواهد گذاشت.
علیرغم آنكه مصرف این موارد اغلب برای بهبودی كارآیی، كاهش خواب و ایجاد سرخوشی مورد استفاده قرار می گیرند، آثار مصرف آن علاوه بر سرخوشی كاذب، اضطراب و بی قراری، عصبانیت و اختلال در قضاوت می باشد. همچنین می توان به تغییر رفتارهایی در بدن نظیر تغییرات فشار خون، لرزش بدن و تهوع و استفراغ، اتساع مردمك، كاهش وزن، بروز سایكوز شبیه اسكیزوفرنی، ضایعات پوستی مزمن و اختلالهای ایكمیك قلب اشاره داشت.
به طور كلی داروهای محرك و این دارویی كه اخیراً مورد استفاده قرار می گیرد (اكستازی) علاوه بر محرك بودن دارای خواص توهم زایی است. ...
...
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی) ,
بررسی رابطه شیوه های فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبستان و پیش دبستان پایان نامه دوره کارشناسی بررسی رابطه شیوه های فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبستان و پیش دبستان در شهرستان اردبیل مقدمه شیوه های فرزندپروری، روش هایی است که والدین برای تربیت فرزندان خود به کار می گیرند و بیانگر نگرش هایی است که آن ها نسبت به فرزندان خود دارند هم چنین شامل معیارها و قوانین است که برای فرزن | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 161 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 82 |
پایان نامه دوره کارشناسی
بررسی رابطه شیوه های فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی
دانش آموزان دبستان و پیش دبستان در شهرستان اردبیل
مقدمه
شیوه های فرزندپروری، روش هایی است که والدین برای تربیت فرزندان خود به کار می گیرند. و بیانگر نگرش هایی است که آن ها نسبت به فرزندان خود دارند هم چنین شامل معیارها و قوانین است. که برای فرزندان خویش وضع می کنند ولی باید پذیرفت که رفتارهای فرزندپروری به واسطه فرهنگ، نژاد، قوانین و گروههای اقتصادی تغییر می کند.
به همین جهت می توان گفت که خانواده نقش مهمی را در بهداشت روانی فرزندان ایفا می کند و با شیوه های تربیتی نامناسب، رفتارهای نامناسب را از قبیل پرخاشگری و غیره را به وجود آورند.کنترل والدین آن دسته از رفتارهای والدین را شامل میشود که در خدمت جامعه پذیری (فرایند انتقال ارزشهای اجتماعی از والدین به فرزندان) کودک قرار دارد. این امر به صورت توانایی والدین دراعمال رهنمود، ثبات، توانایی تحمل رفتارهای نامطلوب (برای مثال فریاد کشیدن، بهانهجویی، گریه و ...) و استفاده از مشوقها و تقویتها، نمود دارد. محبت نیز شامل صمیمیت، علاقه، مهربانی و عاطفه والدین میباشد(آقا بخشی،1375)
فهرست مطالب
مقدمه.. 1
بیان مسأله.. 2
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای پژوهش.. 8
تعریف مفهومی شیوه های فرزند پروری.. 8
تعریف عملیاتی شیوه فرزندپروری.. 8
شیوه های فرزندپروری.. 10
نظریه بامریند.. 11
الگوی ونیتر باتم.. 15
شخصیت فرزندان و شیوه های تربیت آنان.. 16
اهمیت خانواده.. 29
خانواده به عنوان معلم و الگو.. 31
خانواده به عنوان كانون محبت و امنیت.. 32
نقش اقتصاد در خانواده.. 33
موقعیت اجتماعی _ اقتصادی و یادگیری.. 34
وضعیت اجتماعی و اقتصادی والدین.. 36
تربیت فرزندان وباروری ثمربخش.. 37
شبکه خانوادگی.. 38
والدین درمسئولیت شریک هستند.. 39
تحصیلات والدین.. 42
بی سوادی والدین.. 44
مباحث نظری تحقیق.. 44
1-نظریة بلوم: 44
2- نظریه دوركیم: 45
3-نظریه مازلو: 45
روش انجام تحقیق.. 47
جامعه آماری.. 47
نمونه آماری.. 47
الف: روش نمونه گیری و حجم نمونه.. 48
ابزار اندازه گیری.. 48
روش تجزیه و تحلیل داده ها.. 49
آمار توصیفی.. 51
بخش دوم آمار استنباطی.. 55
بحث ونتیجه گیری.. 59
محدودیت های پژوهش.. 60
پیشنهادات.. 61
منابع.. 62
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
بررسی رابطه شیوه های فرند پروری و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دبستان و پیش دبستان ,
بررسی رابطه شخصیتی پنج عاملی کاستا با تاب آوری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پایان نامه جهت دریافت مدرک روانشناسی بالینی بررسی رابطه شخصیتی پنج عاملی کاستا با تاب آوری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مقدمه یکی از مهمترین توانایی های انسان که باث سازگاری موثر با عوامل خطر می شود تاب اوری است تاب آوری عاملی است که باعث انعطاف پذیری و مقابله موثر با عوامل و موقعیت های استرس زا می شود تاب آوری 1 | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 115 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 89 |
پایان نامه جهت دریافت مدرک روانشناسی بالینی
بررسی رابطه شخصیتی پنج عاملی کاستا با تاب آوری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
مقدمه
یکی از مهمترین توانایی های انسان که باث سازگاری موثر با عوامل خطر می شود تاب اوری است . تاب آوری عاملی است که باعث انعطاف پذیری و مقابله موثر با عوامل و موقعیت های استرس زا می شود. تاب آوری [1] در طی دو دهه گذشته در حوزه روان شناسی توجه روز افزونی با خود کسب کرده است (سی چی رگارفری، 1993، به نثل از محمدی ، 1384).
مفهومی که گر چه هنوز در مورد ماهیتش توافق چندانی صورت نگرفته است اما به دلیل یکی از شاخصه های سلامتی روانی است ( مدی و خوشابا، 1994، به نقل از محمدی ،1384) اهمیت خاصی دارد. این فرایند خود به خود ایجاد نمی شوند مگر اینکه فرد در موقعیت دشوار و ناخوشایندی قرار گیرد تا برای رهایی از آن صدمه پذیری کمتر ، حداکثر تلاش را برای کشف و بهره گیری از عوامل محافظت کننده (فردی و محیطی) در درون و بیرون خود که همواره به صورت بالقوه وجود دارد بکار گیرد. فرایند تاب آوری فقط داشتن فهرستی از ویژگیها نیست . تاب آوری نتیجه فرایندی تاب آفرینانه در زندگی واقعی است . منطق تاب آوری شباهت بسیار به متعلق واکسیناسیون دارد !!
فهرست مطالب
مقدمه.. 9
بیان مسأله.. 11
ضرورت اهمیت تحقیق.. 12
اهداف پژوهش.. 14
هدف کلی.. 14
اهداف جزئی.. 14
فرضیه های پژوهش.. 15
تعریف نظری و عملی متغیرهای پژوهش.. 15
تاب آوری.. 15
شخصیت.. 16
تعاریف نظری و عملیاتی.. 16
تاب آوری.. 20
مدل های نظری تاب آوری.. 33
مدل اول : تاب آوری به مثابه توانایی شخصی در مقابله با ناملایمات.. 33
مدل دوم : تاب آوری به عنوان کسب نتایج مثبت از شرایط ناملایم.. 36
مدل سوم : تاب آوری به عنوان فرآیندی چند وجهی.. 37
شخصیت.. 42
کمپبل.. 43
گوردون آلپورت .. 43
آدامز .. 44
کارل راجرز.. 44
جی. بی. واتسون .. 44
اریک اریکسون .. 45
جورج کلی .. 45
زیگموند فروید .. 45
كیفیت تشكیل و تكوین شخصیت.. 47
تفاوت شخصیت با فطرت.. 48
عوامل بوجود آورنده شخصیت.. 51
نظریه های شخصیت.. 52
نظریه کرچمر.. 54
رویکرد یادگیری اجتماعی.. 56
کارل گوستاو یونگ.. 57
رویکرد رفتاری.. 58
رویکرد شناختی.. 59
تحقیقات انجام شده در خارج کشور.. 60
تحقیقات انجام شده در داخل کشور.. 63
روش پژوهش.. 66
جامعه آماری.. 66
نمونه های آماری و روش نمونه گیری.. 66
روش جمع آوری اطلاعات.. 66
ابزار های پژوهش.. 67
بخش اول آمار توصیفی.. 70
بخش دوم آمار استنباطی.. 75
بحث و نتیجه گیری.. 81
محدودیت های پژوهش.. 83
پیشنهادات.. 84
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
بررسی رابطه شخصیتی پنج عاملی کاستا با تاب آوری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ,
به دست آوردن جواب های مثبت برای معادلات براتو با استفاده از روش تجزیه آدومیان پایان نامه کارشناسی ارشدMSc به دست آوردن جواب های مثبت برای معادلات براتو با استفاده از روش تجزیه آدومیان *به همراه فایل پاور پوینت همین عنوان در 38 اسلاید چکیده در این پایان نامه ضمن آشنایی با معادلات انتگرال خطی و غیر خطی روش هایی را برای حل معادلات مذکور که معروف به روش تجزیه آدومیان و آشفتگی هموتوپی می باشند ارائه داده ایم | ![]() |
دسته بندی | ریاضی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 2601 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 90 |
پایان نامه کارشناسی ارشد"M.Sc."
به دست آوردن جواب های مثبت برای معادلات براتو با استفاده از روش تجزیه آدومیان
*به همراه فایل پاور پوینت همین عنوان در 38 اسلاید
:چکیده
در این پایان نامه ضمن آشنایی با معادلات انتگرال خطی و غیر خطی روش هایی را برای حل معادلات مذکور که معروف به روش تجزیه آدومیان و آشفتگی هموتوپی می باشند ارائه داده ایم.
همچنین تلاش گردیده ضمن مقایسه این دو روش به ویژه برای معادلات براتو در محیط نرم افزاری مطلب به مزیت ها و معایب به کار گیری آنها در حل معادلات انتگرال اعم از خطی و غیر خطی آشنا شویم.
عنوان | صفحه |
پیشگفتار | 1 |
فصل اول: کلیات | 2 |
1-1 مقدمه | 3 |
1-2 معادله انتگرال | 3 |
1-3 تقسیم بندی معادلات انتگرال | 4 |
1-3-1 معادلات انتگرال خطی فردهلم | 5 |
1-3-2 معادلات انتگرال خطی ولترا | 6 |
1-3-3 معادلات انتگرال- دیفرانسیل | 8 |
1-3-4 معادلات انتگرال منفرد | 9 |
1-3-5 معادلات انتگرال فردهلم-ولترا | 10 |
فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق | 11 |
2- 1 مقدمه | 12 |
2-2 بررسی روش تجزیه آدومیان متعارفی و بهبود یافته برای حل معادلات انتگرال خطی | 12 |
2-2-1 حل معادلات انتگرال فردهلم نوع دوم خطی به روش تجزیه آدومیان | 12 |
2-2-2 حل معادلات انتگرال ولترای نوع دوم خطی به روش تجزیه آدومیان | 15 |
2-2-3 حل معادلات انتگرال ولترای نوع اول خطی به روش تجزیه آدومیان | 20 |
2-3 روش تجزیه آدومیان برای حل معادلات انتگرال- دیفرانسیل خطی | 21 |
2-3-1 روش تجزیه آدومیان برای حل معادلات انتگرال- دیفرانسیل فردهلم خطی | 21 |
2-3-2 روش تجزیه آدومیان برای حل معادلات انتگرال- دیفرانسیل ولترای خطی | 25 |
2-4 بررسی روش تجزیه آدومیان متعارفی و بهبود یافته برای حل معادلات انتگرال غیر خطی | 27 |
2-4-1 حل معادلات انتگرال فردهلم غیر خطی به روش تجزیه آدومیان | 27 |
2-4-2 حل معادلات انتگرال ولترای غیر خطی به روش تجزیه آدومیان | 32 |
2-5 روش آشفتگی هموتوپی | 34 |
2-5-1 روش آشفتگی هموتوپی و حل چند مثال کاربردی از آن | 34 |
فصل سوم: روش تحقیق | 42 |
3-1 مقدمه | 43 |
3-2 انواع معادلات براتو | 43 |
3- 3 حل معادلات براتو به روش تجزیه آدومیان | 44 |
3-4 حل معادلات براتو به روش آشفتگی هموتوپی
| 50
|
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها | 58 |
4-1 مقدمه | 59 |
4-2 روش آشفتگی هموتوپی برای معادله فیشر | 59 |
4-3 روش آشفتگی هموتوپی برای معادله دیفرانسیل جزیی کاواهارا | 63 |
4-4 روش آشفتگی هموتوپی برای معادلات انتگرال- دیفرانسیل مراتب بالاتر | 66 |
فصل پنجم:بحث ونتیجه گیری | 73 |
نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات | 74 |
پیوست ها | 75 |
برنامه1 | 76 |
برنامه2 | 76 |
برنامه3 | 77 |
برنامه4 | 78 |
برنامه5 | 79 |
برنامه6 | 79 |
برنامه7 | 80 |
برنامه8 | 81 |
برنامه9 | 82 |
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
به دست آوردن جواب های مثبت برای معادلات براتو با استفاده از روش تجزیه آدومیان ,
بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی در سیستم های توزیع شده پایان نامه و پروژه پایانی کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی در سیستم های توزیع شده | ![]() |
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 6613 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 90 |
پایان نامه و پروژه پایانی کارشناسی ارشد
رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار
بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی در سیستم های توزیع شده
*به همراه فایل پاورپوینت در 27 اسلاید
فهرست
عنوان صفحه
فهرست مطالب و
فهرست شکلها ط
فصل اول: مقدمه 1
1: تشریح مسئله 3
2: چالشها 5
فصل دوم: مفاهیم اولیه و کار های پیشین 6
1: پردازش تقاضا 7
1-1 : تجزیه تقاضا 7
1-2 : بهینه سازی تقاضا 7
1-3 : اجرای تقاضا 8
2 : روشهای بهینه سازی تقاضا 9
3 : تقاضای تحت رتبه بندی 11
4 : کارهای پیشین 12
4-1 : یک دستاورد مبتنی بر هرس کردن برای پشتیبانی اتصال تقاضاها یی با K جواب بهتر 12
4-1-1: مساله مورد بررسی 12
4-1-2: معماری کلی روش 14
4-2 : بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی 15
عنوان صفحه
4-2-1: رتبه بندی تجمعی 16
4-2-2: عملگرهای تقاضای اتصال رتبه بندی 16
4-2-3: بهینه سازی تقاضا بر پایه هزینه 17
4-2-4: طرح شمارش با استفاده از برنامه نویسی پویا 17
4-2-5: توسعه فضای شمارشی 18
4-2-6: طرح های هرس 19
4-3 : بهینه سازی تطبیقی تقاضا های تحت رتبه بندی در پایگاه داده های رابطه ای 22
4-3-1: اجرای تطبیقی تقاضای رتبهبندی 23
4-3-2: اصلاح و استفادهی مجدد طرحهای رتبهبندی 23
4-3-3: تغییر طرح بر اساس بهینهساز: 25
4-3-4: شیوه طرح اكتشافی تغییر برای تاخیرهای غیرمنتظره 25
4-4 : بهینه سازی تقاضای محدود شده بهK 26
4-4-1: استنتاج فضای وضعیت ایندکس 28
4-4-2: وضعیت هدف 29
4-4-3: الگوریتم *OPT 32
فصل سوم: روش پیشنهادی 34
1: بیان برخی از نقصهای کارهای پیشین 35
2: تجزیه کننده تقاضا 36
3: بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی در سیستم متمرکز 37
3-1: بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی در سیستم متمرکز مبتنی بر هرس کردن ورودی رابطه ها 38
3-1-1: ساختار کلی الگوریتم 40
3-2: بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی در سیستم متمرکز با الهام گرفتن از جستجوی آگاهانه 48
4: بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی در سیستم توزیع شده 57
4-1: بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی در سیستم توزیع شده مبتنی بر هرس کردن ورودی رابطه ها 61
4-2: بهینه سازی تقاضای تحت رتبه بندی در سیستم توزیع شده با الهام گرفتن از جستجوی آگاهانه 72
فصل چهارم: پیاده سازی و آزمایشها 74
عنوان صفحه
1: پیاده سازی های انجام شده 75
2: پایگاه داده های نمونه 77
3: پارامترهای مورد نظر برای مقایسه روشها 79
4: آزمایشهای انجام شده 80
فصل پنجم: نتایج و پیشنهادها 91
1: نتایج 92
2: پیشنهادها 92
مراجع 94
فهرست شکلها
عنوان صفحه
فصل اول
شکل 1-1: تقاضای نمونه 4
فصل دوم
شكل2-1: مراحل پردازش تقاضا 7
شكل2-2: مقایسه کلی ساختار بهینه سازی تقاضا سنتی و تطبیقی 10
شكل2-3: ارزیابی هزینه I/O دو طرح مرتب سازی و اتصال رتبه بندی 12
شکل 2-4: مثالی از روش هرس کردن برای تقاضاها یی با K جواب بهتر 13
شکل 2-5: معماری کلی روش 15
شکل2-6 : الگوریتم برای انتخاب K چند تایی بهتر 15
شكل 2-7 : شمارش طرح تقاضای تحت رتبه بندی 19
شكل2-8: دو طرح شمارش 20
شكل2-9: نمایش دو طرحpold, pnew 24
شکل 2-10 : الگوریتم جستجوی OPT* 31
فصل سوم
شکل 3-1: تعیین ورودی های مورد نیاز برای بدست آوردن K جواب بهتر در دو رابطه R2 , R1 38
شکل 3-2: انواع ساختار درخت اتصال 39
شکل3-3: درخت خطی 39
شکل 3-4: ساختار سلسله مراتبی بالا – پایین، تعیین اندازه ورودی رابطه ها 40
شکل 3-5: ایجاد شاخص 41
شکل3-6: جزئیات تابع Prepare_Input_Size 42
شکل3-7: جزئیات تابع Min_Item 42
شکل3-8: جزئیات رویه Prepare_Left_Deep_Tree 43
شکل3-9: جابجایی و انتخاب مقادیر بدست آمده در مرحله جاری برای استفاده مرحله بعدی 45
شکل3-10: زیر برنامه Swap_Item 46
عنوان صفحه
شکل3-11 : جزئیات تابع بهبود یافته Prepare_Input_Size 46
شکل3-12: جزئیات تابع بهبود یافته Min_Item 47
شکل3-13: جزئیات رویه بهبود یافته Prepare_Left_Deep_Tree 47
شکل3-14: زیر برنامه Compute_Bounds 50
شکل3-15: ساختار داخلی هر گره 50
شکل3-16: جزئیات تابع Create_Tree 51
شکل3-17: جزئیات زیر برنامه Create_Interleaving 52
شکل3-18: جزئیات زیر برنامه Assign_Tuples_To_Leaf 52
شکل3-19: جزئیات تابع Create_Gneral_Tree 53
شکل3-20: جزئیات زیربرنامه Create_Neighbors_in_Leafs 54
شکل3-21: جزئیات زیربرنامه Achieve_TOPK_Result 56
شکل3-22: طرح های پایگاه داده توزیع شده 57
شکل3-23: نحوه محاسبه تاخیر انتها به انتها 58
شکل 3-24: جزئیات زیربرنامه Recognize_Location_for_Relations 60
شکل 3-25: جزئیات زیربرنامه هایی برای انجام عملهای انتخاب، پرتو و مرتب سازی 62
شکل 3-26: جزئیات تابع Prepare_Input_Size1 64
شکل 3-27: جزئیات تابع Prepare_Input_size_In_Relation 65
شکل 3-28: جزئیات زیربرنامه Prepare_Input_size_In_Relations 65
شکل 3-29: جزئیات زیربرنامه Prepare_Input_sizeCommand 66
شکل 3-30: جزئیات زیربرنامه Prepare_Left_Deep_Tree 67
شکل 3-31: جزئیات ارسال اطلاعات اندازه ورودی و خروجی مورد نیاز رابطه ها به سیستمهای دیگر 68
شکل 3-32: جزئیات تابع Obtain_Transfer_cost 68
شکل 3-33: جزئیات زیربرنامه های Obtain_Transfer_cost_In_SystemsوObtain_Transfer_costCommand 69
شکل 3-34: جزئیات زیر برنامه Send_Structure_Local_Tables 70
شکل 3-35: جزئیات زیر برنامه Structure_Table_for_CreateCommand 70
شکل 3-36: جزئیات زیربرنامه Save_Relation_To_File 71
عنوان صفحه
شکل 3-37: جزئیات زیربرنامه Receive_Data 71
شکل 3-38: جزئیات زیربرنامه Get_FileCommand 72
شکل 3-39: کلیات زیربرنامه Select_TOPK 72
فصل چهارم
شکل 4-1: نمایی از سیستم طراحی شده 77
شکل 4-2: تنظیمات آدرس IP سیستم ها 77
شکل 4-3: جزئیات رابطه های پایگاه داده NGDB2 79
شکل 4-4: سه تقاضای نمونه از پایگاه داده سیستم تولیدکننده 81
ادامه ي مطلب
امتیاز :
طبقه بندی:
،
بهینه سازی تقاضا تحت رتبه بندی در سیستم های توزیع شده ,
رقابت پذیری در زنجیره تامین پایان نامه و پروژه پایانی رقابت پذیری در زنجیره تامین مقدمه در رقابتهاى جهانى موجود در عصر حاضر، باید محصولات متنوع را با توجه به درخواست مشترى، در دسترس وى قرار داد خواست مشترى بر كیفیت بالا و خدمت رسانى سریع، موجب افزایش فشارهایى شده است كه قبلاً وجود نداشته است، در نتیجه شركتها بیش از این نمىتوانند به تنهایى از عهده تمامى كارها برآین | ![]() |
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 185 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 170 |
پایان نامه و پروژه پایانی رقابت پذیری در زنجیره تامین
مقدمه:
در رقابتهاى جهانى موجود در عصر حاضر، باید محصولات متنوع را با توجه به درخواست مشترى، در دسترس وى قرار داد. خواست مشترى بر كیفیت بالا و خدمت رسانى سریع، موجب افزایش فشارهایى شده است كه قبلاً وجود نداشته است، در نتیجه شركتها بیش از این نمىتوانند به تنهایى از عهده تمامى كارها برآیند. در بازار رقابتى موجود، بنگاههاى اقتصادى و تولیدى علاوه بر پرداختن به سازمان و منابع داخلى، خود را به مدیریت و نظارت بر منابع و اركان مرتبط خارج از سازمان نیازمند یافتهاند. علت این امر در واقع دستیابى به مزیت یا مزایاى رقابتى با هدف كسب سهم بیشترى از بازار است. بر این اساس، فعالیتهاى نظیر برنامه ریزى عرضه و تقاضا، تهیه مواد، تولید و برنامه ریزى محصول، خدمت نگهدارى كالا، كنترل موجودى، توزیع ، تحویل و خدمت به مشترى كه قبلا همگى در سطح شركت انجام مى شده اینك به سطح زنجیره عرضه انتقال پیدا كرده است. مسئله كلیدى در یك زنجیره تامین، مدیریت و كنترل هماهنگ تمامى این فعالیتها است. مدیریت زنجیره تامین (SCM ) پدیدهاى است كه این كار را به طریقى انجام مىدهد كه مشتریان بتوانند خدمت قابل اطمینان و سریع را با محصولات با كیفیت در حداقل هزینه دریافت کنند.
در حالت كلى زنجیره تامین از دو یا چند سازمان تشكیل مىشود كه رسماً از یكدیگر جدا هستند و به وسیله جریانهاى مواد، اطلاعات و جریانهاى مالى به یكدیگر مربوط مىشوند. این سازمانها مىتوانند بنگاههایى باشند كه مواد اولیه، قطعات، محصول نهایى و یا خدماتى چون توزیع، انبارش، عمده فروشى و خرده فروشى تولید مىكنند. حتى خود مصرف كننده نهایى را نیز مىتوان یكى از این سازمانها در نظر گرفت
فهرست
عنوان | صفحه |
مقدمه | 2 |
فصل اول |
|
تعریف مدیریت زنجیره تامین | 5 |
طرح کلی یک زنجیره تامین | 7 |
فرآیند اصلی | 8 |
فازهای اصلی مدیریت زنجیره ای تامین | 10 |
انقلاب زنجیره تامین | 11 |
شرکت ها نمی توانند از زنجیره تامین چشم پوشی کنند | 14 |
فصل دوم |
|
مدیریت موجودی کالا | 17 |
تدارکات | 18 |
ارسال به موقع کالا | 20 |
نکات کلیدی که باید آموخت | 23 |
فصل سوم |
|
رقابت پذیری | 25 |
موضوعات کلیدی | 25 |
اشارات ضمنی : محیط فرصت های راهبردی | 26 |
فرمان های راهبردی | 27 |
یک راهبرد جامع برای مزیت پایدار بلند مدت | 29 |
فصل چهارم |
|
بعد الکترونیکی مدیریت زنجیره تامین | 32 |
چشم انداز مدیریت راهبردی | 35 |
مزیت رقابتی پایدار | 36 |
تمرکز راهبردی | 37 |
فرایند های اساسی کسب و کار را یکپارچه سازی کنید | 38 |
فرایند های در حال ظهور کسب و کار را یکپارچه کنید | 39 |
فرایند چند واحدی و چند شرکتی کسب و کار را ادغام نمائید | 39 |
از فناوری اطلاعات برای ارتقای روش های کاری افراد استفاده کنید | 40 |
سیستم های پشتیبانی کار تیمی | 47 |
راهبردهایی برای مزیت رقابتی | 49 |
فناوری اطلاعات برای پشتیبانی فرایند | 51 |
ساختار چند خدماتی برای نقش های متوازن افراد و فناوری | 52 |
مدیریت توسعه دانش فرایند | 53 |
مدیریت دانش راهبردی | 54 |
الگوهای اندیشه و عمل | 55 |
فناوری و الگو ها | 56 |
انفورماتیک شناختی | 57 |
پشتیبانی فناوری از الگوها | 59 |
فرصتهای راهبردی در جستجوی دستیابی به مزیت رقابتی چشمگیر | 60 |
یک راهبرد جامع برای مزیت پایدار بلند مدت | 62 |
فرست برای لجستیک | 63 |
مزیت رقابتی از طریق افراد و فناوری | 64 |
فصل پنجم |
|
فناوری اطلاعات و مدیریت زنجیره تامین | 67 |
بررسی جایگاه مدیریت زنجیره تامین در پیاده سازی تجارت الکترونیک | 68 |
موانع پیاده سازی SCM | 69 |
بررسی تکنولوژی تولید و برآورد نحوه تامین دانش فنی مورد نیاز | 70 |
ساختار شبکه تامین | 70 |
ابعاد ساختاری شبکه | 72 |
ارتباطات اطلاعات درون شبکه | 72 |
فرایند های شبکه تامین | 74 |
شبکه تامین یکپارچه چیست ؟ | 76 |
مراحل یکپارچه سازی | 77 |
تجهیزات کلیدی مدیریت زنجیره تامین | 78 |
10 مرحله برای کارآمد ساختن زنجیره تامین | 82 |
مراحل لازم برای مدیریت تحویل در یک محیط شبکه تامین | 88 |
گذر از زنجیره تامین به شبکه تامین | 93 |
مسیر تکامل گروه های همیار | 93 |
امکان بهبود کیفیت در جبهه IT | 94 |
مدل های کسب و کار اینترنتی در حال تکامل | 95 |
مبارزه با کلاهبرداری در تجارت الکترونیکی | 96 |
فصل ششم |
|
حمل و نقل الکترونیکی | 98 |
تدارکات الکترونیکی | 99 |
وضعیت تدارکات الکترونیکی | 100 |
دسترسی الکترونیکی به منابع | 100 |
تهیه الکترونیکی مواد اولیه | 101 |
بعضی از نکات مربوط به تهیه مواد اولیه به صورت الکترونیکی | 104 |
تاکید روی آموزش الکترونیکی | 105 |
افزایش تدریجی مدیریت داده ها دارای اهمیت است | 106 |
ترجمه مقاله | 108 |
نتیجه گیری | 128 |
منابع ضمائم : مقاله Demand & Supply chain management
| 136 138 |
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
رقابت پذیری در زنجیره تامین ,
تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی) تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی) | ![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 43 |
تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی)
فهرست:
مقدمه................................
قرص های شادی آور در ایران............
تاریخچه..............................
مصاحبه...............................
هشدار X سرفصل جدید تاریخ اعتیاد در ایران
تجربه ایی جدید در ایران..............
مواد خطرناك صنعتی....................
عوارض پیامدهای اكستازی...............
آمارگیری.............................
نتیجه گیری
========================
مقدمه:
متاسفانه داروهایی كه با عنوان نشاط آور عرضه می شوند و انرژی فوق العاده همراه با شادی كاذب در افراد ایجاد می كنند، برای انسان زایدآور هستند و سلامتشان را به خطر می اندازند.
سنین جوانی خود به خود مملو از انرژی و شادی طبیعی است كه خداوند در جوانان گذاشته و هرچیز مصنوعی باعث افزایش انرژی شود زاید است و عوارض بسیار خطرناكی دارد؛ بخصوص داروها كه با كمی افزایش سم تبدیل می شوند و میبایست كاملاً از این كار پرهیز شود. متاسفانه سازندگان و توزیع كنندگان این نوع مواد خیلی ساده جوانان را هدف قرار می دهند و از سادگی آنها استفاده می كنند و آن مواد را در اختیار آنها قرار می دهند. آمار به دست آمده حاكی از آن است كه افراد بالای 30 سال بندرت دنبال این نوع داروها می روند و بیشتر برخی جوانان زیر 30 سال در كشور ما، مصرف كنندگان این داروها شده اند. فراموش نكنیم بیش از 45 درصد جمعیت كشور را جوانان تشكیل می دهند و با یك مطالعه مناسب بوضوح در می یابیم آمار و ارقام بزهكاری و اعمال خلاف عفت عمومی ناشی از مصرف این گونه مواد در كشور ما به شدت بالا رفته، محاكم دادگستری و دادگاه های ویژه مبارزه با مفاسد اجتماعی بهترین مرجع برای بررسی این موضوع هستند.
وجود چنین موادی سبب بی پروایی و شدت شهوات نفسانی می شود و مسوولان مملكتی در این زمینه باید تدابیر پیشگیرانه اتخاذ كنند. این داروها تماماً وارداتی است و افراد سودجو و بی توجه به عوارض جسمانی این داروها، از طرق مختلف اقدام به ورود و توزیع آنها می كنند. این داروها به هیچ وجه مجاز به توزیع در سیستم دارویی رسمی كشور و داروخانه های موجود در ایران نیستند و چنانچه هر از گاه این مراكز ادام به خرید و توزیع آن كنند و مرتكب خلاف شوند، می توان آنها را تحت پیگرد قانونی قرار داد.
ضرورت دارد برای جلوگیری از توزیع احتمالی این داروها از سوی مراجع رسمی مجازات سنگین در نظر گرفته و به همگان اعلام شود. باید توجه داشت این قبیل داروها را شركتهای تولید كننده فقط به این منظور تولید نمی كنند و بیشتر برای درمان بیماری های خاصی كه در جوامع آنها وجود دارد، تولید می شود و اثرات نشاط آور، گاه از عوارض ثانویه این داروهاست.
به عنوان مثال، وقتی داروی ماینوكسیدیل را برای فشار خون تولید و عرضه كردند، پس از 2 سال اول متوجه شدند سبب رویش بیش از اندازه موهای بدن می شود، بنابراین آنها از این داروها كه ابتدا به صورت قرص و آمپول تولید می شد، بنابراین آنها از این دارو كه ابتدا به صورت قرص و آمپول تولید می شد، محلول های موضعی مخصوص برای موی سر تولید كردند كه در حال حاضر یكی از موثرترین داروهای رشد موی سر هستند. پس اگر قرار بود داروهای نشاط آور را فقط برای آثار شادی افزایی و افزایش انرژی و حركت جسمی تولید كنند، قدر مسلم مسوولان دارویی كشور تولید كننده، از صدور مجوزهای مربوطه خودداری می كردند و وجود چنین داروهایی را ضروری نمی دانستند.
...
قرصهای شادی آور در ایران:
متاسفانه این روزها جمعی از نوجوانان و جوانان كه اكثراً زیر 20 سال سن دارند در اثر بی اطلاعی به مصرف قرص های توهم زا (اكستازی از مشتقات آمفتامین ها) كه در اشكال گوناگون (آدامس، كپسول، پودر و آمپول) موجود است، رو آورده اند و نباید فراموش كرد آمفتامین ها گروهی از داروها هستند كه از نظر ساختمانی با ناقلهای عصبی نوراپی توین و دوپامین مربوط بوده و تحت عنوان داروهای محرك سیستم عصبی مركزی نیز معروف می باشند كه بالطبع مصرف آن اثرات جبران ناپذیری را بر جای خواهد گذاشت.
علیرغم آنكه مصرف این موارد اغلب برای بهبودی كارآیی، كاهش خواب و ایجاد سرخوشی مورد استفاده قرار می گیرند، آثار مصرف آن علاوه بر سرخوشی كاذب، اضطراب و بی قراری، عصبانیت و اختلال در قضاوت می باشد. همچنین می توان به تغییر رفتارهایی در بدن نظیر تغییرات فشار خون، لرزش بدن و تهوع و استفراغ، اتساع مردمك، كاهش وزن، بروز سایكوز شبیه اسكیزوفرنی، ضایعات پوستی مزمن و اختلالهای ایكمیك قلب اشاره داشت.
به طور كلی داروهای محرك و این دارویی كه اخیراً مورد استفاده قرار می گیرد (اكستازی) علاوه بر محرك بودن دارای خواص توهم زایی است. ...
...
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
تحقیق قرص های شادی آور و هیجانزا (اكستازی) ,
پاورپوینت معماری بیمارستان پاورپوینت معماری بیمارستان در 74 اسلاید | ![]() |
دسته بندی | پاورپوینت |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 2592 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 74 |
پاورپوینت معماری بیمارستان در 74 اسلاید
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پاورپوینت معماری بیمارستان ,

» عضو شويد
» عضویت سریع
» کل مطالب : 644
» کل نظرات : 0
» آمار کاربران
» افراد آنلاین :
» تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
» باردید دیروز :
» بازدید هفته :
» بازدید ماه :
» بازدید سال :
» بازدید کلی :