خريد بک لينک
لوازم یدکی ال ۹۰
Hookah Shisha Tobacco
ماسک سه لایه
فلنج
Barabas Ropa de hombre
مسترفایل
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
حقوق انتقال در بازار برق

حقوق انتقال در بازار برق

دانلود حقوق انتقال در بازار برق

حقوق انتقال در بازار برق
دسته بندی برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل doc
حجم فایل 871 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 85

حقوق انتقال در بازار برق

صنعت برق همانند دیگر زیر ساختها در كشورهای صنعتی به سمت خصوصی شدن حركت می كند . همچنین در كشور ما طبق اصل 44 قانون اساسی صنعت برق باید در قسمت تولید تا 80 درصد به بخش خصوصی واگذار شود . در این پروژه به بررسی چگونگی خصوصی شدن بخش انتقال در بازارهای مختلف آمریكا می پردازیم و در انتها آنها را با هم مقایسه می كنیم .

در فصل اول شمای كلی بازار برق و كلیاتی در مورد آن بیان شده است .

فصل دوم به بررسی مدل های برق و اجزاء مختلف در بازار می پردازد .

فصل سوم دلایل استفاده از حقوق انتقال مالی و فیزیكی و معانی انها را بیان می كند .

فصل چهارم به بررسی جزئی تر حقوق مالی و فیزیكی و چگونگی تجارت آنها می پردازد و همچنین ایرادات و نقش آنها در سرمایه گذاری را بیان می كند .

فصل پنجم به چگونگی تطبیق حقوق انتقال مالی با كل شبكه می پردازد .

در فصل ششم بازارهای PJM ، نیویورك ، كالیفورنیا ، نیواینگلند ، تگزاس و نیوزلند از لحاظ تاریخچه ، حقوق مورد استفاده ، چگونگی بدست آوردن و معاملة حقوق و چگونگی اجرای مزایده ها با هم مقایسه شده اند .

 فهرست مطالب

فصل اول - مقدمه 1

فصل دوم - ساختار بازار 5

2-1- اهداف در عملكرد به شیوة بازار 6

2-2- مدل های بازار برق 6

2-3- ساختار بازار 7

2-4- انواع بازار برق 11

فصل سوم – معانی PTR , FTR 13

3-1- دلایل اسفاده از حقوق انتقال 14

3-2- حقوق انتقال فیزیكی 15

3-3- حقوق انتقال مالی 16

فصل چهارم - طراحی بازار انتقال 18

4-1- طراحی بازار انتقال 19

4-2- مالكین حقوق انتقال مالی 21

فصل پنجم – معیارهای عملكرد بازار 34

فصل ششم – بررسی بازراهایی كه در آنها FTR به حراج گذاشته می شود 37

6-1- بازار PJM 38

6-2- بازار نیویورك 48

6-3- بازار كالیفرنیا 55

6-4- بازار نیو اینگلند 58

6-5- بازار تگزاس 60

6-6- بازار نیوزلند 63

فصل هفتم – نتیجه گیری 66

منابع 73

دانلود حقوق انتقال در بازار برق






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
حقوق انتقال در بازار برق ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار

مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار

تحقیق مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار 
پروژه مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار 
مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار 
دانلود تحقیق مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل doc
حجم فایل 26 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار در 32 صفحه ورد قابل ویرایش 

مقدمه و نتیجه شناخت مشتری- شركت

گسترش نقش ارتباطات در بازار

مایل آمیرن- دانشگاه بستن                       سی بی بها تاكاریا- دانشگاه بستن

توماس گردان                    دانشگاه كلو را دو در چشمه‌های كلو را دو

این  مقاله یك امتحان تجربی از هویت سازمان یافته در متن ارتباطات مشتری- شركت ارائه می‌دهد و به بررسی این موضوع كه آیا مشتری‌ها و خریداران با شركت‌ها تعیین هویت و مشخص می‌شوند ویا نه و هم چنین مقدمه و ماحصل این تعیین هویت‌ها چه چیزی خواهد بود می‌پردازد. این مدل پیشنهاد می دهد كه خصوصیات مشاهده شده شركت كه خواستارش بر اساس تصور خارجی و درك عامل واسطه منتهی به هویت مشتری- شركت به جای هویتی كه انتظار می‌رود، رفتار نقش داخلی (استفاده محصول) را به خوبی رفتار خارجی(شهروندی) را در خود به صورت فشرده دارا می‌باشد. این طرح در یك زمینه فروش مشاوره‌ای اقلام دارویی با فراخوانی پزشكان مورد آزمایش قرار گرفت و نتایج حاصله از این امتحان تجربی نشان داد خریداران در واقع با سازمان‌ها تعیین می‌شوند و هویت خریداران- شركت به طور مثبت هر دو رفتار از محصول و رفتار نقش خارجی حتی در زمانی كه اثر دریافت نوع به خصوصی از كالا مورد نظر باشد را نیز در خود داراست. ثانیا این مطالعه نشان داد خصوصیات سازمان جنوبی خصوصیات افراد فروشنده به توسعه هویت مشتری به شركت كمك می‌كند.

كلمات كلیدی. هویت.تئوری هویت اجتماعی.رفتار نقش خارجی.نوع بخصوص كالا. رفتار خریدن

مفهوم هویت سازمانی كه به عنوان حس ارتباط بین فرد و سازمان (دو كریچ و هر كوایل 1994) اغلب به عنوان جوهر روانشناسی اولیه است كه اعمال متحد را از یك سو در مورد كالا و از سوی دیگر در مورد پانچ‌های فروشندگان كلی را مشخص می‌كند. (اسكات ولین2000)به طور رسمی هویت به عنوان درجه‌ای كه اعضا سازمانی خودشان دریافت كرده‌اند و كانون سازمان در زمانی كه همان تعریف را انتشار می‌كند، تعریف شده است. (دو تن 1994) همانطور كه به شكل اصلی در حوزه‌های روانشناسی اجتماعی رفتار سازمان توسعه می‌یابد، تعیین هویت اجتماعی و تعریف خود كه به شكل مثبتی به تصویر درآمده، صداقت عضو سازمانی (مال واشفرت 1992) را به نحوی همكاری اعضا سازمان و رفتارهای شهروندی بركا می و بگوزی 2000 دو كریچ – كلدن، سژتل2002) در خود داراست.

این چنین یافته‌های دانشجویان تجارت و فروش بازاربه تحقیق در مورد این ساختار مجذوب می‌سازد چرا كه تحلیل طبیعی این نتایج در مورد زمینه‌های مشتری به همراه كیفیت كالای بخصوص و مدافعه مشتری هستند (مانند كلمه مثبت دهان). وضعیت‌های معاملاتی و تجاری زیادی وجود دارند كه در آنها مشتری‌ها با شركت فروشنده تعامل زیادی دارند و نه تنها در مورد عوامل اقتصادی بلكه در مورد ابعاد مختلف همكاری قضاوت می‌كنند. دریافت‌هایی مانند ارزیابی‌های همكاری مشابه دریافت‌هایی در زمینه كارفرما و شاغل در صورتی ك مثبت باشند می‌توانند منتج به ارزیابی مثبتی در مورد محصولات شركت سو شز اخیرا بها تا چاریا سن (2003)مفهوم هویت را گسترش داده به چارچوب درك هویت مشتری شركت توسعه بخشیده‌اند. بر این اساس پیشنهاد می‌دهد كه مشتریان نیازهای خود تعریفی را عمدا به وسیله شركت‌هایی كه آنها تشویق كرده‌اند برآورد می‌كنند و بنابراین مشتریان می‌توانند به وسیله یك شركت تعیین شوند پرات 1998 اسكات ولین 2000)

علیرغم این سیر مفید بالقوه برای ساختن ارتباط قوی‌تر مشتری در گسترش حوزه ارتباط فروش به صورت واقعی هیچ تحقیق غیر عملی و تجربی بر روی مقدمه و ما حصل هویت در یك زمینه سود برای مشتری وجود ندارد.

در این تحقیق ما یك چهارچوب تصوری و یك آزمایش تجربی تعیین هویت مشتری- شركت كه به بررسی نقش‌های شركت فروشنده و عامل مرتبط  شركت فروشنده و تعیین كننده خریدار در ارتباط با شركت می‌پردازد ارائه می‌دهیم. این طرح پیشنهاد می‌دهد كه یك سری از شرایط داده شده در زمانی كه تعیین هویت اتفاق می‌افتد، هویت مشتری در رابطه با شركت را كه منتهی به رفتارهایی چه داخلی و چه خارجی منطبق با خواسته‌ شركت می‌باشد را می‌سازد. به منظور گسترش طرح با تئوری‌های اجتماعی (بوار 1991 . تا جفل و ترنر 1985) و هویت مشاغل (برگامی و بگوزی 2000-دو تن 1994) و هویت مشتری (بها تا چاریا رائو و كلیم 1995. بها چاریا و سن 2003) را فراهم می‌آوریم. ما این طرح را در مورد شركت‌های دارویی و افراد فروشنده و پزشكانی كه محصولاتشان را تجویز می‌كنند امتحان كردیم.

 

روش:

همانطوری كه قبلا اشاره شده صنعت داروسازی زنجیر‌ه‌های را در جایی كه خصوصیات متن وابسته و غیر مطمئن حاضر هستند فراهم می‌كند (درتصویر 1 نشان داده شده است) مزایای اضافه شده به این متن در دسترس بودن اطلاعات مربوط به هدف برای یك از متغیرهای وابسته می‌باشد چرا كه صنعت داروسازی اطلاعات قابل اعتمادی در مورد تجویز وصول برای فرد فرد پزشكان ارائه می‌دهند اطلاعات مشخص در مورد تجویز می‌تواند از یك پزشك مشخص به دست آید چرا كه هر پزشك از یك آژانس اتحادیه دارویی واحد در ارتباط با تجویز برای بیمار می‌باشد. بالاخره در این زمینه پزشكان از فرصت‌هایشان برای شركت در تنوعی از رفتارهای نقش خارجی مانند شركت در سمینارها و سهیم ساختن اطلاعات مربوط به محصول با همكاران استفاده می‌كنند.

یك نمونه 2000 تایی از پزشكان با تجویز بالا به شكل اتفاقی از جمعیت بیشتر از 000/30 پزشك با تجویز بالا در طبقه كانونی دارو جمع آوری شد ما پزشكان با تجویز بالا را فقط برای همین تحقیق در نظر گرفتیم  تا مطمئن شویم كه هر پزشك تعداد تجویزهای كافی در این طبقه دارد و نماینده‌های فروش با این پزشكان تماس منظم دارند (نوشته‌های صنهت نشان می‌دهند كه نمایندگی‌های فروش پزشكانی را كه تجویز بالا داشتند را به طور متوسط در سال 26 بار فراخوانده‌اند) یك شركت فروش حرفه‌ای با دفتر این 2000 پزشك تماس گرفت و از آنها دعوت كرد  تا در یك تحقیق یك به شكل غیر وابسته در رابطه با تحقیق دانشگاهی است شركت كنند. پرسش‌نامه‌ها از طریق فاكس برای این نمونه از پزشكان فرستاده شد. شركت كنندگان مطمئن شدند كه جواب‌هایشان محرمانه خواهد بود. و هر كدام از برای شركتشان در این تحقیق 30 دلار دریافت خواهند كرد. بررسی‌های كامل مستقیما به محققین فاكس شد. نمونه آخر از 178 پزشك تشكیل شده بود.

حقیقت مشخص كننده اصلی فقدان تعصب در مورد شركت مركزی را نشان می‌دهد و متوسط سهم فروشگاه برای محصول مركزی در بین پزشكان مورد تحقیق بود (هم گزارش داوطلبانه 15/14% و هم اعتراضی 28/39%) واقعا كمتر از سهم فروش محصول در چارچوب نمونه (18/14%) اگر تعجبی وجود داشت ما انتظار داشتیم سهم فروش بالاتر از چارچوب نمونه باشد. (همه جواب‌دهنده‌ها و آنهایی كه جواب ندادند) تقریبا سه چهارم از جواب‌دهنده (77%) پزشكان عمومی بودند و بقیه (33%) متخصصین بودند كه با ساختار فروش راضی بودند. سن جواب‌دهنده‌ها از 27 تا 78 سال متغیر بود متوسط 47سال) سال‌های طبابتشان از 3 تا 43 سال بود (متوسط 16 سال) شركت اصلی در این بررسی یك كارخانه داروسازی مهم بود كه در صنعت دارو نقش مهمی داشت. سود طبقه دارو در این مطالعه یكی از پنج طبقه مهمی بود كه بیشتر داروهای آن تجویز می‌شد با سه رقیب مهم كه اكثریت تجویزها را داشتند در این میان چندین رقیب جزئی هم بودند. داروهای تجویزی در گروه‌های  بر اساس توانایی‌شان برای معالجه درشرایط دارویی یكسان طبقه‌بندی شدند برای مثال ضد افسردگی شامل تمام داروهایی بودند كه می‌توانستند برای درمان افسردگی مورد استفاده قرار بگیرند.

دانلود مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

دانلود مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44

مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

بخشهایی از متن مقاله:

بازار از نظر علمی به معنی محـل تجمع عده ای از مصرف كنندگان است كه دارای نیازهای مشترك بوده و از وسیله مبادله یا پول مشتركی در دادوستدهای خود استفاده می كنند. در این فرایند مصرف كنندگان مایل به رفع نیازهای خود هستند. بدین ترتیب اگر عنصر نیاز مشترك یا تمایل به رفع نیاز وجود نداشته باشد، عملاً بازاری شكل نخواهد گرفت.
برای تشكیل هربازار باید چهار عامل زیر وجود داشته باشد:
1 - مصرف كننده یا تقاضاكننده
2 - نیاز یا احتیاج
3 - قدرت خرید
4 - عرضه كننده یا تولیدكننده
بازار به مفهوم رایج خود محل تلاقی عرضه و تقاضا است و باتوجه به پایه های اصلی تقاضا یعنی وجود نیاز، وجود قدرت خرید و بالاخره تمایل به اختصاص قسمتی از درآمد یا پول فرد برای تملك كالا، متوجه می شویم كه همان عناصر چهارگانه بازار در تعریف دوم نیز وجود دارد.
چنانچه در هر بازار میان عناصر چهارگانه ذكرشده ارتباط منطقی یا نظم در مبادله و دادوستد وجود داشته باشد اصطلاحاً می گویند بــــازار دارای نظم است یا تنظیم شده است.

...

در حاشیه مفاهیم و فرایند بازار
همواره میان مفهوم بازار به عنوان «نهاد» (INSTITIUTION) و به عنوان یك «نظام» (SYSTEM) آمیزشی به وجود می آید كه منجر به برداشتهای اشتباه آمیزی می شود. البته این آمیزش از آن روست كه این دو مفهوم، عملاً بستگی نزدیكی به یكدیگر دارند. فرآیندهای بازار تنها زمانی به نحو كامل و دلخــواه عمل می كنند كه این نهاد در یك اقتصاد بازاری مستقر باشد؛ چرا كه در یك اقتصاد بازاری، «نهادهای نابازاری» كمتری وجود دارد و بنابراین موانع كمتری برسرراه عملكرد آزاد مكانیزم بازار قرار دارد. همچنین، هرجا كه بازار بتواند نقش هماهنگ كننده خود را به خوبی بازی كند، آن جا یك نظام بازاری، مستقر است، گرچه انباشته از انواع «نهادهای نابازاری» باشد. باوجود این، باید میان «نقش نهادین بازار» و «اقتصاد بازار» تفاوت قائل شد.
اما منظور از «نهاد بازار» چیست؟ پاسخ مفصل به این پرسش مستلزم روشن كردن مفاهیم «شرایط، ساختارها و فرآیندهای بازار» است. بااین حال، شاید بتوان به طور قراردادی پذیرفت كه مجموع این سه مفهوم با همدیگر، نهاد بازار را تشكیل می دهند. بنابراین:
بازار به عنـــــوان فرایندها و مكانیزمهای تنظیم كننده دادوستد + بازار به عنوان مجموعه شرایط و ساختارهای دادوستد + بازار به عنوان مكان دادوستد = نهاد بازار
اما این مفهوم قراردادی عملاً چیزی را تعریف نمی كند و شاید با واردكردن واژه هایی مثل «دادوستد» ، «مكان»، «شرایط»، «ساختار»، «فرآیند» و «مكانیزم» بر ابهام موضوع افزوده باشیم. چرا كه هیچ كدام از این واژه ها نیز تعریف پذیرفته فراگیری ندارند. هركدام از این واژه ها، خود، نماینده مجموعه ای از واژگان هستند كه بر سر تعاریف آنها مشاجره وجود دارد: بازار كامل، بازار ناقص، بازار رقابتی، بازار انحصاری، بازار جهانی، عرضه بازار، تقاضای بازار و... آیا واژه «بازار» برای یك كالا، یك ناحیه، خریداران یا فروشندگان به كار می رود؟ یا برای همـــه آنها؟ اگر برای همه آنها به كار می رود، این واژه چه مفهوم گسترده ای باید داشته باشد كه این همه مفاهیم ناهمگن را در خود جای دهد!

دانلود مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی

تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی

دانلود تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی

تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 36 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی

بخشهایی از متن مقاله:

نگاهی به ابرقدرتان بازار پرتقال جهان

تولید پرتقال در طول سالهای 2005-2004 معادل 1/2 میلیون تن با بریكس 65 اعلام شده است كه 18% نسبت به سال قبل كمتر شده است. آمریكا و برزیل 88% بازده جهانی تولید پرتقال را بواسطه داشتن شركتهای بزرگ تولیدكننده در اختیار دارند.

برزیل:تولید پرتقال برزیل در طول سالهای 2005-2004 معادل14/1 میلیون تن با بریكس 65 اعلام شده است كه 15% نسبت به سال 2004-2003 كاهش یافته است و علت عمده آن پایین بودن سطح برداشت است.از آنجاییكه صادرات پرتقال تازه برزیل بعلت برخی بیماریها محدود شده است، افزایش یا كاهش عرضه پرتقال سبب ابجاد نوسان و تغییر در تولید آب پرتقال شده است.

آمریكا: تولید پرتقال در طول سالهای 2005-2004 معادل 711000 تن اعلام شده است كه 32% نسبت بسال قبل كاهش نشان می دهدكه علت آن كاهش تولید در فلوریدا است.در حالت معمولی بیش از 95% برداشت پرتقال در فلوریدا برای تولید پرتقال اختصاص یافته است.

تجارت جهانی : صادرات پرتقال در طول سالهای 2005-2004 از كشورهای تولیدكننده اصلی معادل 5/1 میلیون تن با بریكس 65 پیش بینی شده است كه حدود 2% نسبت بسال قبل افزایش یافته است.صادرات از برزیل كه 81% كل جهانی این رقم را بخود اختصاص داده است معادل 23/1 میلیون تن تخمین زده شده است كه نسبت بسال قبل تغییری نكرده است.

برزیل:صادرات پرتقال برزیل در سال 2005-2004 معادل 23/1 میلیون تن اعلام شده است كه نسبت بسال قبل تغییری نكرده است علیرغم اینكه برداشت پرتقال كاهش داشته است. برزیل در سال 2005-2004 اقدام به ذخیره مقادیر زیادی پرتقال نموده است تا بتواند صادرات آب پرتقال  را در یك سطح نرمال حفظ كند(احتمال دارد این سطح نرمال معادل 000/159 تن باشد).

...

درباره محصولات استراتژیک مانند گندم، چغندرقند، توتون و پنبه مشاهده می کنیم که قیمت ها نسبتا بالاست اما در محصولاتی مثل پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی شاهد نوسانات زیادی در سال های مختلف، بوده ایم. نوسان قیمت گوجه فرنگی به طور آنی به چند صد درصد می رسد! چنین وضعیتی عادی نیست. در هیچ جای دنیا چنین چیزی وجود ندارد. بلکه حداکثر نوسانات  2، 3 تا 10 درصد است. به طور مثال در بازار فرانسه قیمت سیب زمینی، در اول و آخر فصل تغییرمحسوسی نمی کرد و حداکثر اختلاف موجود 10 درصد بود، که این اختلاف نیز ناشی از هزینه های نگهداری و افت وزن بود.

در کشورما، از آن  جایی که کشاورزان امکان نگهداری و انبار کردن محصولات را ندارند، محصولات را با قیمت بسیار پایین در اختیار دلالان قرار می دهند. دلالان این محصولات را انبار کرده و در زمان مناسب عرضه می کنند و در نتیجه سود سرشاری نصیب این افراد می شود. به طور مثال در سال گذشته قیمت گوجه فرنگی به 2 تا 3 هزار تومان نیز رسید. در حالی که ممکن است کشاورز حداکثر آن  را 50 تومان فروخته باشد. بنابراین شاهد تفاوت  چند صد درصدی قیمت ها هستیم که نصیب دلالان می شود.

اختلاف زیاد میان قیمت سرمزرعه و قیمت های پرداختی مصرف کننده از مهم ترین و قدیمی ترین معضلات بازار محصولات کشاورزی در ایران است که به آن «اقتصاد حاشیه بازاریابی» گفته می شود.

دانلود تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق بررسی بازاریابی محصولات کشاورزی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله بررسی بازارهای موازی

مقاله بررسی بازارهای موازی

دانلود مقاله بررسی بازارهای موازی

مقاله بررسی بازارهای موازی
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18

مقاله بررسی بازارهای موازی

بخشهایی از متن مقاله:

حاشیه ارزی بازار موازی یکی از قیمت های نسبی مهم در اقتصاد بوده که از وجود بازارهای ارزی نشأت می گیرد. این عامل متغیرهای کلیدی اقتصاد را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار داده و خود متاثر از آن هاست.

وجود بازارهای دوگانه و چندگانه ارزی در کشورهای در حال توسعه پدیده ای قابل مشاهده و غیرقابل انکار است. وجود چنین رژیم ارزی هرچند اقتصاد را از شوک های برونی در امان قرار داده و برای جلوگیری از تهی شدن ذخایر ارزی کشور پسندیده است، اما اثرات قابل توجهی را بر عملکرد اقتصاد کلان خواهد داشت. در بسیاری از کشورهای در حال توسعه بازارهای موازی ارز از ابعاد قابل توجهی برخوردار هستند و اختلاف قابل توجهی میان نرخ ارز در بازار موازی و بازار رسمی مشاهده می شود. این اختلاف در ادبیات اقتصادی به حاشیه ارزی معروف است.

حاشیه ارزی بازار موازی یکی از قیمت های نسبی مهم در اقتصاد بوده که از وجود بازارهای ارزی نشأت می گیرد. این عامل متغیرهای کلیدی اقتصاد را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار داده و خود متاثر از آن هاست.

علاوه بر آن حاشیه ارزی یکی از شاخص های مهم از عدم سازگاری میان سیاست های اقتصاد کلان و رژیم های ارزی و تجاری محسوب می شود. تحقیقات نشان می دهد که حاشیه ارزی بالا اثرات زیانباری بر صادرات و رشد اقتصادی داشته و تنها اقتصاد را از شوک های برونی ایزوله می کند. نتایج کمی این تحقیقات حاکی از آن است که افزایش ۱۰ درصدی در حاشیه ارزی، رشد تولید را به میزان چهار درصد کاهش می دهد.

...

نتیجه گیری

نتیجه نهایی این مطالعه دلالت بر قدرت محدود کاهش در ارزش پول داخلی به عنوان یک سیاست در کاهش حاشیه ارزی و یکسان سازی ارز در اقتصاد ایران دارد. اثر این سیاست بر بهبود تراز پرداخت ها نیز محدود بوده و به سرعت اثر آن از بین خواهد رفت. از طرف دیگر نتایج این مطالعه بر اهمیت سیاست های پولی به عنوان یک سیاست مکمل در کنار سیاست های ارزی اشاره داشته و توصیه می کند دولت نیز که در سال های اخیر به دنبال اتخاذ سیاست کاهش در ارزش پول داخلی است این مساله را با دقت مدنظر قرار دهد.

...

دانلود مقاله بررسی بازارهای موازی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله بررسی بازارهای موازی ,

ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی

ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی

دانلود ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی

ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی
اولویت‌بندی 
صنایع ایران
قابلیت بازارسازی بین‌المللی 
تجارت الكترونیكی
دسته بندی اقتصاد
فرمت فایل doc
حجم فایل 34 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28

ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی

موفقیت در راهبرد جهش صادراتی مستلزم شناسایی تحولات جهشی نظیر تجارت الكترونیكی در عرصه تجارت بین‌الملل است. توسعه تجارت الكترونیكی مستلزم سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های مربوط به آن، در كشور است، لذا تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این راستا از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. مقاله حاضر با هدف تسهیل امر توسعه تجارت الكترونیكی و به منظور اولویت‌بندی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، اقدام به تبیین مدلی نموده است كه در آن صنایع مختلف از نظر قابلیت بازارسازی بین‌المللی در تجارت الكترونیكی، اولویت‌بندی می‌شوند. از جمله نتایج حاصل از تحقیق حاضر، اولویت‌بندی صنایع با ISIC چهار رقمی و دو رقمی می‌باشد. تعیین راهبردهایی كه بتوان با استفاده از آن، زمینه موفقیت صنایع در بازارسازی بین‌المللی در تجارت الكترونیكی را افزایش داد، از دیگر نتایج ارائه شده در این مقاله، می‌باشد.

فهرست مطالب

چكیده

مقدمه

1. ادبیات موضوع

2. قابلیت بازارسازی در تجارت الكترونیكی

3. آزمون خرید الكترونیكی

1-3. ویژگیهای محصول

2-3. آشنایی و اعتماد مشتری نسبت به مارك تجاری محصول

3-3. ویژگیهای مشتری

4. روش تحقیق

1-4. جامعه آماری و جمع‌اوری داده‌ها

2-4. فرضیات تحقیق

3-4. طراحی مدل

جمع‌بندی و ملاحظات

منابع

 

دانلود ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ارائه روشی برای اولویت‌بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین‌المللی و تجارت الكترونیكی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله بازاریابی رابطه مند

مقاله بازاریابی رابطه مند

دانلود مقاله بازاریابی رابطه مند

مقاله بازاریابی رابطه مند
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 19 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

مقاله بازاریابی رابطه مند

فهرست:

تعریف بازیابی رابطه مند

بازاریابی رابطه مند

ارزش طول زندگی

مدل سطل سوراخ دار

منحنی طول عمر رابطه خریدار و فروشنده

ابعاد بازاریابی رابطه مند

فرایند مستمر تغییر

استراتژی های تغییر

نتیجه گیری

مدیریت ارتباط با مشتری و اهمیت آن در تجارت الكترونیك

مدیریت ارتباط با مشتری و اهمیت آن در تجارت الكترونیك


تعریف بازیابی رابطه مند:

بازاریابی رابطه مند (RELATIONSHIP MARKETING) هنر كسب وكار امروز است. برای حفظ مشتریان كلیدی (سود آور) موجود، مهارت در ایجاد ارتباط صحیح با مشتری ضروری است. تئوری بازار یابی بدوی یا كلاسیك، عمدتاً به انجام معامله توجه داشت وبه حفظ مشتریان اهمیتی نمی داد. اما با گسترش رقابت و اشباع شدن بسیاری از بازارها و تغییرات پیوسته در محیط و تركیب جمعیت، شركتها با این واقعیت روبرو شدند كه امروزه دیگر مانند گذشته شركتها با یك نظام اقتصادی روبه گسترش و بازارهای درحال رشد روبرو نیستند. امروزه هر مشتری ارزش ویژه خود را دارد و اینك شركتها برای به دست آوردن سهم بیشتری از بــــازار ثابت یا روبه كاهش باید مبارزه كنند، بنابراین هزینه های جذب مشتریان جدید روبه افزایش نهاده است.

تحقیقات نشان می دهند كه هزینه جذب مشتریان جدید 5 برابر هزینه حفظ مشتریان كنونی است. شركتها دریافته اند كه از دست دادن یك مشتری چیزی بیش از، ازدست دادن یك قلم فروش است، بلكه به معنی از دست دادن كل جریان خریدهایی است كه مشتــری می توانسته در طول زندگی یا دوره زمانی كه مشتری بوده، انجام دهد (كاتلر، 1999، 28).

...

ارزش طول زندگی

مقــــــدار سودی است كه یك مشتری می تواند در طول عمر مشتری بودن خود برای یك شركت به ارمغان بیاورد. این مقدار درحقیقت همان ارزش خالص فعلی مشتری است كه برابر با ارزش فعلی حاصل تفاضل جریانهای خروجی از شركت برای جذب و نگهداری مشتری و جریانهای ورودی ناشی ازكل خریدهایی است كه مشتری در طول عمر خود انجام می دهد. تحقیقاتی كه در این زمینه در دانشگاه هاروارد انجام شده نشان می دهد كه این مقدار برای یك پیتزافروشی 8000 دلار و برای یك تولیدكننده خودرو 332 هزار دلار و برای یك شركت هواپیمایی چیزی بالغ بر یك میلیارد دلار است (میكائیل هگارتی، 2002).

مدل سطل سوراخ دار

اگر ما انباره مشتریان یك شركت را به یك سطل تشبیه كنیم كه چند سوراخ در انتهای آن دارد. در گذشته شركتها می توانستند این سطل را از مشتریان جدید و فراوان پر كنند و بابت از دست دادن مشتریان قدیمی به علت وجود سوراخ درانتهای سطل نگرانی نداشته باشند. ولی امروزه شركتها نگران سطح و میزان نگهداری مشتریان خود هستند و می دانند كه همواره باید این میزان درحد مطلوبی باشد، آنها می دانند اگر نگران میزان ریزش مشتریانشان نباشند طولی نخواهد كشید كه انباره آنان را تنها مشتریان حبس شده تشكیل خواهند داد و بزودی نابود خواهند شد. (شكل 1)

دانلود مقاله بازاریابی رابطه مند






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله بازاریابی رابطه مند ,

سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA)

سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA)

دانلود سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA)

سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA)
دسته بندی سمینار برق
فرمت فایل pdf
حجم فایل 425 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46

سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA)

چکیده:

در این سمینار ابتدا بصورت مختصر مفاهیم اصلی سیستم سهام را بیان میکنیم. سپس روش های Conventional ترکیب اطلاعات را توضیح می دهیم. پس از آن کاربرد روش OWA در ترکیب اطلاعات حاصل از شاخصها برای تعیین نوسانات بازار بورس را مورد بررسی قرار میدهیم. در گام بعدی، اطلاعات مربوط به 10 روز کاری بازار بورس تهران را به عنوان دادههای مورد نیاز در نظر گرفته و منحنی های مربوط به شاخص های تاثیر گذار در بازار بورس را بدست می آوریم. در انتها شبیه سازی روش توسط نرم افزار Matlab و نتایج آن را مورد مطالعه قرار می دهیم.

مقدمه:

اولین بورس اوراق بهادار در دنیا در شهر آمستردام و توسط اولین شرکت چند ملیتی به نام کمپانی هند شرقی هلند راه اندازی شد. به همین ترتیب کمپانی هند شرقی هلند اولین شرکتی بود که سهام منتشر کرد. بورس آمستردام در سپتامبر 1602، شش ماه پس از تشکیل شرکت کمپانی هند شرقی هلند تاسیس شد.

در سال 1698، فهرستی از نرخ سهام و کالا توسط شخصی در قهوه خانهای در لندن منتشر شد. داد و ستد در لندن آغاز شده بود و کارگزاران دریافتند که باید هرچه زودتر از بورس سلطنتی – مرکز تجارت لندن – خارج شوند. بورس سلطنتی مرکز داد و ستد اقلام فیزیکی یعنی کالاهایی که از بندر (لنگرگاه لندن) وارد میشد بود.

50 سال بعد اولین بورس اوراق بهادار لندن به وجود آمد. این بورس جدید اوراق بهادار لندن، نقش مهمی در انقلاب صنعتی بریتانیا ایفا کرد و ماهیت اوراق بهادار در سطح اروپا و ایالات متحده فراگیر شد. اما تا سال 1801 هیچ گونه مقررات یا عضویت رسمی در بورس اوراق بهادار لندن مشاهده نشد. در حالیکه بزرگترین گامهای تغییر در تاریخ دنیا به وقوع می پیوست، هنوز تعدادی اعتقاد داشتند که خرید و فروش سهام امری غیر اخلاقی و شیطانی محسوب میشود.

دانلود سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA)






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
سمینار برق كاربرد نظریه تركیب اطلاعات در تعیین روند تغییرات بازار بورس (روش OWA) ,

سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت

سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت

دانلود سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت

سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت
دسته بندی سمینار برق
فرمت فایل pdf
حجم فایل 4781 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 88

سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت

لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.

چکیده

به منظور بررسی تاثیر بازارهای خدمات جانبی و انرژی در یکدیگر، دو بازار خدمات جانبی رزرو گرم و خدمات جانبی توان راکتیو مورد بررسی و شبیه سازی قرار گرفته اند و تاثیر اجرای آنها در بازار پیشروی انرژی مورد مطالعه قرار گرفت. در بررسی تاثیر بازار رزرو چرخان در بازار انرژی، مدل بازار پیشروی انرژی مورد استفاده بوده که مدلی یکسویه و بر پایه پخش بار dc در شبکه بوده و برای دوره زمانی روز آتی نیازهای انرژی شبکه را برآورده می سازد. برای تامین رزرو مورد نیاز شبکه، دو ساختار کلی مورد توجه قرار گرفته است. ساختار اول که بر پایه ساختار سنتی تامین رزرو است، یکی از بزرگترین واحدهای شبکه را مسئول تامین رزرو مورد نیاز شبکه می کند. ساختار دوم که مدلی بر پایه بازار است، رزرو مورد نیاز شبکه را توسط بازارهای همزمان یا غیر همزمان انرزی و بر اساس پیشنهاد قیمت شرکت کنندگان در بازار انرژی و رزرو، تسویه می کند. در بازار همزمان، انرژی و رزرو به صورت همزمان تسویه می شوند در حالی که در بازار غیر همزمان، ابتدا بازار انرژی اجرا شده و پس از تعیین ظرفیت پذیرفته شده بازیگران در بازار انرژی، واحدهایی که ظرفیت فروخته نشده دارند اقدام به شرکت و ارائه قیمت در بازار رزرو می نمایند و بازار رزرو جداگانه ای اجرا شده و رزرو پذیرفته شده هر واحد تعیین می گردد.

در بررسی تاثیر بازار توان راکتیو در بازار انرژی، مدل بازار پیشروی انرژی مورد استفاده مدلی یکسویه و بر پایه پخش بار ac در شبکه بوده و برای دوره زمانی ساعت آتی نیازهای انرژی شبکه را برآورده می کند. برای تامین توان راکتیو مورد نیاز شبکه، دو ساختار وضع قانون اجباری برای تامین بار راکتیو شبکه و اجرای بازار توان راکتیو برای تامین بار راکتیو شبکه مورد توجه قرار گرفته است. بررسی ها در این بخش بدین ترتیب است که در ابتدا ضمن اجرای بازارهای انرژی و خدمات جانبی، اندیس های اقتصادی شبکه مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه ضمن انتخاب سناریوهای زمان حقیقی محتمل، نظیر افزایش بار از میزان مورد پیش بینی یا خروج یک خط، کیفیت بهره برداری از شبکه با و بدون استفاده از بازارهای خدمات جانبی مورد بررسی قرار می گیرد. 

مقدمه

چندی است که بازارهای مخلتف برای مبادله انرژی الکتریکی، خدمات انتقال و خدمات جانبی مرتبط با انرژی نظیر رزرو انرژی الکتریکی، توان راکتیو، کنترل فرکانس و … در گوشه و کنار دنیا رواج پیدا کرده است. منظور از شکل گیری بازار، به وجود آمدن ساز و کاری برای خرید برق از تولید کنندگان این کالا از طریق برگزاری مناقصه و فروش آن به خریداران – درصورت وجود- از طریق مزایده یا برقراری

محیطی برای حراج آزاد برق است. وقوع چنین روندی در زمینه کالای برق باعث تغییر ات اساسی در ساختار برنامه ریزی، بهره برداری و تصمیم سازی در زمینه صنعت برق شده است. 

شکل گیری هر یک از این بازارها با هدفی خاص بوده و منحصر به هر منطقه می باشد اما دلیلی که به طور عمده در شکل گیری بازارهای مختلف قابل مشاهده است، کمبودها و نواقصی است که درگیر مسئله تامین انرژی بوده است. کمبودهایی که از جمله آنها می توان به نقص سرمایه گذاری های بخش خصوصی، نبود راهکاری مناسب جهت جذب سرمایه های بخش خصوصی، چالش های سیاسی، فرهنگی

و منطقه ای در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی های بلند مدت شبکه و عدم شفافیت در روند مالی انرژی الکتریکی از سرمایه گذاری تا تامین انرژی الکتریکی مصرف کننده های نهایی اشاره کرد. لذا شکل گیری بازارهای مختلف در هر کجای دنیا با هدف برطرف نمودن این نواقص و سایر نواقص موجود در سیستم بهره برداری سنتی مد نظر قرار گرفت.

دانلود سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
رقابت در بازار كار (جذب منابع مالی و فروش كالا)

رقابت در بازار كار (جذب منابع مالی و فروش كالا)

دانلود رقابت در بازار كار   (جذب منابع مالی و فروش كالا)

رقابت در بازار كار 
(جذب منابع مالی و فروش كالا)
دسته بندی کسب و کار
فرمت فایل doc
حجم فایل 41 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 70

تجزیه و تحلیل زنجیره ارزش

نقاط قوت و ضعف داخلی

یكپارچگی استراتژی و فرهنگ

بازاریابی

امورمالی

تحقیق و توسعه

تكنیكهای پایه

منحنی تجزیه

منحنی تجربه و تعیین قیمت

ارزیابی منحنی تجربه و تازه واردین

منحنی تجربه و مراحل مختلف تولید

تكنیكهای جدولی

تكنیك كارت سفید

وجه یادگیری در رشد

زمینه های استراتژیك برای وجه مالی

فرآیندهای پشتیبانی

معیارهای سنجش طراحی و توسعه محصول

هزینه انجام كارها در هر مرحله

معیارهای سنجش كیفیت
معیارهای سنجش خدمات بعد از فروش

منابع داخلی و مزیت رقابتی:

منابع و توانایی‌هایی كه می‌تواند منجر به مزیت رقابتی شود، در هر كار و فعالیتی متفاوت است و حتی می‌تواند در حول زمان متغیر باشد.

بطور كلی منابع و توانایی‌های داخلی سازمان به چهار دسته كلی تقسیم می‌شوند كه عباتند از :

منابع مالی، فیزیكی، انسانی و سازمانی، در اصل توانائیها و منابع جزء عوامل قوت سازمانی شمرده می‌شوند كه می‌تواند به مزیت رقابتی تبدیل شوند در صورتی كه سه شرط زیر تحقق یابد:

1- منابع و توانایی‌ها با ارزش باشند.

اینها اجازه می‌دهند كه شركت از فرصت‌هایش بهره‌برداری كند و با تهدیدها را خنثی كند. برای مثال شركت سونی توانسته است كه توانایی طراحی، ساخت وفروش وسایل الكترونیكی خود را توسعه دهد. این توانایی برای سهامداران خارجی مثل فروشندگان با ارزش است.

2- منابع و توانایی‌ها منحصربه فرد باشند.

اگر یك سازمان، تنها سازمانی باشد كه از یك توانایی برخوردار است در این صورت آن توانایی منبع مزیت رقابتی برای آن سازمان می‌باشد، ولی اگر سازمانهای متعددی یك منبع و یا توانایی مشخص را دارا باشند، در این صورت آن سازمانها، مشابهت در رقابت دارند و هیچ كدام مزیتی بر دیگری ندارد.

3- منابع و توانایی‌ها به سختی قابل تقلید باشند.

شركت‌های رقیب با تقلید از یك منبع و یا توانایی موجب زیان شركت پیشتاز می‌شوند. اگر در ایجاد سود‌آوری مزیت شركت ماندگار باشد سود با ارزش‌تر خواهد بود. پس می‌توان گفت كه شركتی ‌می‌تواند از مزیت رقابتی بلندمدت استفاده كند كه شركت‌های رقیب نتوانند از آن تقلید نمایند.

برای مثال مك دونالد، چندین سال است كه رقبایش را بخاطر موقعیت بهتر منابع فیزیكی) و عملكرد با كیفیت بالای سیستم كه محصول مناسب را با قیمت پایین تحویل می‌دهد. ( یك منبع سازمانی )، از صحنه بیرون كرده است.

یك شركت برای بدست آوردن سود از یك منبع واحد و با ارزش، باید سازماندهی شود. برای مثال، زیراكس یك آزمایشگاه تحقیقاتی به نام پارك ( Park ) را ایجاد كرد كه توانست در اواخر دهه 1960 و 1970  یك نوآوری شگفت انگیز در تكنولوژی پدید آورد كه شامل كامپیوترهای شخصی، موسی، پرینترهای لیزری و نرم افزارهایی از نوع ویندوز بود. البته این شركت سودی از این نوآوری نبرد، چرا كه سازماندهی مناسب برای انجام اینكار را نداشت. برای مثال، ارتباطات ضعیف باعث شد كه بیشتر مدیران شركت زیراكس از كراهایی كه مؤسسه تحقیقاتی پارك انجام می‌داد با خبر نشوند.

اگر یك منبع و یا توانایی با ارزش، منحصر به فرد و غیرقابل تقلید باشد و همچنین در بیشتر از یك عرصه‌كاری، كاربرد داشته باشد، شركت دارای صلاحیت هسته‌ای و یا صلاحیت اختصاصی است. شركتهای مثل وال‌ ـ  مارت ودیسنی از جمله شكرتهایی هستند كه از منابع مزیت رقابتشان در چند كار مختلف به بهترین شكل بهره‌برداری می‌كنند. كمااینكه دیسنی، صلاحیت اختصاصی در خلاقیت، نوآوری و تصویر كردن شخصیتهای كارتونی باارزش و منحصر به فرد در كتابها، فیلم‌ها، گردشگاهها و تلویزیون دارد. بیشتر منابع و توانایی‌هایی كه شرح داده شده‌اند، ملموس هستند، آنها می‌توانند دیده شوند، لمس گردند و یا اندازه‌گیری شوند. در بسیاری از شركتها كلید مزیت رقابتی، تركیب منابع و توسعه توانایی‌هایی است كه به سختی قابل تقلید هستند برای مثال یك اختراع ثبت شده و انحصاری كه محسوس می‌باشد ممكن است برای مدتی سود یك سازمان را فراهم كند، اما توانایی توسعه و معرفی سریع و دقیق محصولات جدید، نیاز به تلاشهای منابع دیگر است مثل بازاریاب ( تعیین نیاز و مشخص كردن آن )، مهندسین طراح و پیشگام ( خلق كالا و مشخص كردن مواد )، اجرا و بهره‌برداری ( ترتیب دادن مواد خام و تولید محصول ) و خیلی چیزهای دیگر، راه را برای تفلید كردن و اضهار عقیده نمودن رقبا مشكل می‌سازد. دیگر مثالهای منابع و توانایی‌های ملموس، ایجاد رابطه حسنه با افراد ذینفع خارجی، اعتبارات سازمانی مناسب و شخصیت حقوقی خوش نام است. دیسنی سود فراوانی از نام خودش می‌برد كه این نشان دهنده صلاحیت هسته‌ای آن است. مایكل آیزنرمدیر اجرایی آن می‌گوید: « ما اساساً یك شركت اداری هستیم، نام دیسنی در همة جهان شناخته شده است، ما این نام را نگهداری، اصلاح و بهبود می‌دهیم و خواهان ترقی و ترفیع آن هستیم و با میل و رغبت برای آن تبلیغ می‌كنیم. وقت ماباید صرف بیم كردن این نام شود كه هرگز فرونریزد، ما این نام را بدعت گذاردیم، پرورش داده‌ایم، آزمایش نموده‌ایم و باآن تجربه كرده ایم، اما هرگز آن را خراب نكرده‌ایم. خیلی‌ها از داخل و خارج سازمان سعی خواهند كرد كه آن را خراب كنند اما ماباید مقاومت كنیم. نام دیسنی و محصولات آن همیشه باید باقی بماند. »

منابع مالی:

منابع مالی نیز می‌تواند مزیتی برای سازمان تلقی شود، اگر چه این منابع كمتر اتفاق می‌افتد كه منحصربه فرد باشد. با این وجود جریان نقدینگی سالم، بدهی اندك، اعتبار بالا، دسترسی به سرمایه‌هایی كه بهره كم به آنها تعلق می‌گیرد و نیز وجهه اعتباری سازمان نقاط مثبتی است كه می‌توان به عنوان منابع انعطاف پذیر استراتژیك مورد استفاده قرار گیرد.

شركتهایی كه از نظر مالی در وضعیت مناسب قرار دارند در مواجهه با فرصتها و تهدیدات جدید بهتر می‌توانند از خود واكنش نشان دهند و در مقایسه با رقبای خود كه دچار محدودیت‌های مالی فزاینده هستند، كمتر تحت فشار سهارمداران و افراد ذینفع قرار می‌گیرند. تحلیل مالی ابزرای است برای ارزیابی منابع مالی واحد تجاری و اینكه آیا این منابع با استراتژی سازمان تناسب دارد یا خیر، این موضوع به تفضیل در تجربه و تحلیل مالی آورده شده است.

 

دانلود رقابت در بازار كار   (جذب منابع مالی و فروش كالا)






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
رقابت در بازار كار (جذب منابع مالی و فروش كالا) ,

<-BloTitle->
<-BloText->