خريد بک لينک
لوازم یدکی ال ۹۰
Hookah Shisha Tobacco
ماسک سه لایه
فلنج
Barabas Ropa de hombre
مسترفایل
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله ستون فلزی

مقاله ستون فلزی

دانلود مقاله ستون فلزی

مقاله ستون فلزی
دسته بندی عمران
فرمت فایل doc
حجم فایل 2501 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13

مقاله ستون فلزی

تعریف ستون فلزی:

ستون عنصری است که معولا به صورت عمودی در ساختمان نصب می شود و بارهای کف ناشی از طبقات به تیرو شاهتیر به آن منتقل می گردد وتوسط آن به پی و سپس به زمین انتقال می یابد.

شکل ستونها :

شکل سطح مقطع ستون ها معمولا به مقدار و وضعیت بار وارد شده بستگی دارد.برای ساختن ستونها ی فلزی ازانواع پروفیل ها و ورقها استفاده می شود.عموما ستونها از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه تقسیم می شوند:

1- نیمرخ(پروفیل)نورد شده شامل انواع تیرهاوقوطی ها :

بهترین پروفیل نورد شده برای ستون؛تیرآهن بال پهن یاقوطی های مربع شکل است،زیرا از نظر مقاومت بهیر از مقاطع دیگر عمل می کند.ضمن اینکه یشتر مواقع عمل اتصالات تیرها به راحتی روی آنها انجام می گیرد.

2-مقاطع مرکب:

هرگاه سطح مقطع و مشخصات یک نیمرخ به تنهایی برای ایستایی یک ستون کافی نباشد،از اتصال چند پروفیل به کدیگر ستون مناسب آن ساخته می شود.

علل استفاده از مقاطع مرکب در ستون ها:

1- د رصورتی که سطح مقطع نیمرخ های نورد شده تکافوی سطح لازم را برای ستون نکند؛با ساختن مقطع مرکب سطح لازم ساخته می شود.

...

دانلود مقاله ستون فلزی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله ستون فلزی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 60 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 57

مقاله شرکت صنایع مس

تاریخچه مس در ایران..................... 1                                                                         

راهنمای تایسسات کارخانه................. 2                                                                             

کانیهای مس.............................. 4                                                                                                      

روش استخراج مس ......................... 5                                                                                          

مشخصات معدن............................. 6                                                                                                

جدول ماشین الات معدن .................... 9                                                                                  

سنگ شکن ها(تغلیظ  1- 2- 3).............. 10                                                                        

آسیابها ................................ 11                                                                                                            

شناور سازی.............................. 13                                                                                                       

مولیبدن در طبیعت ....................... 19                                                                                         

پر عیار کردن مولیبدن  .................. 23                                                                                    

مرحله شناورساز Rougher Flotation........... 24

ذوب..................................... 36

کوره انعکاسی ذوبReverbratory- Furnace Smelting 41

کوره نگهداریHolding Furnace............... 43

دیگهای بخار(حرارت مازاد) Waste heat boilers 44

معرفی پالایشگاه.......................... 45

لجن آندی................................ 52ب و یونهای SSSSSSSSSS

 


تاریخچه مس در ایران

مس یكی از فلزاتی است كه طرز استخراج و ذوب ان بر صنعتگران باستانی ایران معلوم بوده است و در حفرهایی كه در نقات مختلف كشور شده آثار و علایم آن دیده میشود. ولی چون رموز این صنعت سینه بسینه انتقال می یافته كتاب ونوشته ای ازآن در دست نیست فقط از اشیاءمسی وآلیاژهای آن كه در كاوشهای انجام شده به دست آمده چنین پیداست كه در زمان قدیم از مس در زندگانی خود استفاده میكردند و با صنعت ذوب مس آشنایی كامل داشتند . معدنچیان سنگهای مس خالص طبیعی ومس اكسیده را كه بیشتر در سطح زمین یافت میشده به وسیله دیلم و كلنگ خرد كرده واستخراج وذوب میكردند و چون طرز ذوب كانیهای نوع سولفور را نمی دانستند اگر چنانچه با چنین معدنی برخورد میكردند از استخراج آن صرف نظر میكردند .

كارهای مس و مفرغی قبل از تاریخ كه در ایران انجام شده در بسیاری از موزه های دنیا وجود دارد .پس از آن در دوره های مختلف مانند دوره هخامنشی و ساسانی وبعد از استیلای عرب و دوره مغل و تیموریان نمونه هایی از اشیاء مسی ومفرغی كه در ایران ساخته شده در موزه های روسیه و انگلیس و فرانسه وجود دارد. در عصر صفویه صنعت برنج سازی و استفاده از مس و آلیاژهای آن رونق بسیاری داشته است ولی پس از انقراض صفویه و روی كار آمدن سلسله قاجاریه در كلیه صنایع از جمله صنعت ذوب مس انحطاطی ایجاد گردید و پس از آن برای احیاء صنایع مختلف و صنعتی كردن ایران در زمان امیر كبیر كوششهایی صورت گرفت كه مثمر ثمر واقع نشد.

تا اینكه در سال 1315چون دولت وقت در كارخانجات مهمات سازی ارتش نیاز به مس داشت و شروع به استخراج مس از معدن انارك و عباس آباد سبزوار خراسان شمالی نمود و كارخانه ذوب مس غنی آباد را بنیان گذاشت.

در استان كرمان از دیر باز مردم ناحیه سرچشمه از وجود ذخایر مس اطلاع داشته و از آن در ساخت و تهیه وسایل جنگی ولوازم خانگی استفاده میكردند برای صدق این مدعی باقیماندهایی از سیتمهای قدیمی ذوب در حوالی سرچشمه دال بر شناسایی مس و معدن مس سرچشمه در سالهای دور یعنی در حدود 3000سال قبل از میلاد میباشد. علاوه بر آن جاری شدن آب سبزرنگ در رودخانه های اطراف سرچشمه موید وجود تركیبات مس در ناحیه بوده است .

در دهه 1340 بود كه یك سری مطالعات زمین شناسی در ناحیه سرچشمه آغاز گردید .پس ازاینكه مشخص گردید كه ذخیره مس در ایران بمیزان فراوان وجود دارد . در سال 1351 سركت سهامی معادن مس سرچشمه  با سرمایه دولتی تاسیس گردید و باشركت آمریكایی آناكاند قراردادی منعقد گردید تا از كمكهای فنی آن شركت جهت استخراج معدن مس سرچشمه استفاده شود. در نتیجه با استفاده از مطالعات گذشته طرح ایجاد ذوب مس با ظرفیت 145000 تن مس در سال و هزینه ای معادل 550میلیون دلار ریخته شد . وپیرو آن با شركت پارسونز جوردن قراردادی جهت ساخت و ایجاد تاسیسات مجتمع مس سرچشمه بسته شدكه تاسال1357تقریبا97درصد از كارهای ساختمانی توسط شركت مذبور انجام گرفت.

...

دانلود مقاله شرکت صنایع مس






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله شرکت صنایع مس ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن

مداخله متمركز بر هیجان (بصورت زوجی و فردی) در كاهش درماندگی رابطه زوجهایی كه فرزندی با بیماری مزمن دارند

دانلود مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن

مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33

مداخله متمركز بر هیجان (بصورت زوجی و فردی) در كاهش درماندگی رابطه زوجهایی كه فرزندی با بیماری مزمن دارند

فصل اول

طرح مساله:

از بطن درمان خانوادگی درمان زوجین بعنوان یك رویكرد یا شیوة جدید نگریستن به مشكلات روانی پدیدار شده است. یكی از این مدل های مهم ، درمان متمركز بر هیجان [1](EFT) است.

درمان EFT شامل سه مرحله و 9 گام است: مرحله اول 4 گام را در بردارد و با ارزیابی و مشخص كردن چرخه دشوار و نیز تحلیل حالتهای هیجانی همراه آن سروكار دارد. در پایان این مرحله زوج قفل را از چرخه های منفی و تثبیت روابط منفی باز می كنند و به این نتیجه می رسند كه به جای اینكه یكدیگر را متهم بدانند بر چرخه تعامل متمركز شوند. مرحله دوم شامل گامهای 5 تا 7 است، دیگر زوجها توسط هیجاناتشان در هم شكسته نمی شوند، بلكه از تجربه هیجانی شان به عنوان راهنمایی برای نیازهایشان استفاده می كنند. در مرحله سوم موقعیت امنی برای رابطه تثبیت می شود تا آنان بتوانند راه حلهای جدیدی را برای مشكلات قدیمی بیابند وداستانهای روشنی از رابطه بسازند تا وضعیتها و چرخه های جدیدی از رفتارهای دلبستگی تثبیت گردد. و زوج با توانایی تازه ای درباره بحثهای حساس گفتگو كنند و بطور واقع بینانه مشكلات رابطه‌ای را حل كنند. (جانسون 1999).

به اعتقاد جانسون اثر بخشی بالینی EFT بطور قابل توجه ای به اثبات رسیده است، در مواردی كه درمان توام با موفقیت نبوده است به این دلیل است كه موارد انتخاب شده مناسب این نوع درمان (EFT) نیستند مثلاً وقتی زوجی قصد جدایی دارند یا خشونت شدید در رابطه وجود دارد EFT درمان مناسبی نیست، یكی از كاربردهای موثر EFT در درمان (PTSD) و نیز بیماریهای مزمن است، در واقع زمانی كه یكی از زوجین نیاز شدیدی به مراقبت وحمایت همسر خود دارد، همسر دیگر از این حمایت سرباز می زند، اینجاست كه صدمة دلبستگی[2] رخ می دهد.

صدمة دلبستگی به وسیله ترك یا خیانت[3] در لحظه های بحرانی كه فرد به آن نیاز دارد مشخص می شود. این صدمات رابطه را به عنوان یك رابطه ناایمن در ذهن فرد نگه می‌دارد و به عنوان استانداردی مطرح می شود كه فرد آنرا در نظر می گیرد و از آن رنج می برد ( جانسون و میلیكین[4] 2001)

از نظر جانسون (1999) درماندگی رابطه همان دلبستگی ناایمن است و اینكه چطور زوج با چنین ناایمنی روبرو می شود. درماندگی رابطه با ارتباط غیرموثر منفی گرایی متقابل و طرح وارة رابطه منفی مشخص شده است. زوج های درمانده به سختی هیجانات زیر بنایی و نیازهای دلبستگی را مطرح می كنند، به طوری كه تواناییشان برای حل تعارضات به ویژه تعارضات «داغ» كه همراه با اهمیت دلبستگی است باز می‌ماند.

در نتیجه ، وقتی چنین تعارضاتی رخ می دهد یكی از همسران تمایل به انتقاد وشكایت كردن دارد در حالیكه دیگری یك حالت دفاعی به خود می گیرد.


[1] . Emotional Focused therapy 

[2]attachment injure

[3]abandonment

[4] Milikin

...

فصل دوم

روش اجرای پژوهش

مقدمه

از زمانی كه واحد نظری، نظریه های مشاوره خانواده را در دوره دكتری می گذراندم به علت نوع بودن زوج درمانی متمركز بر هیجان، كار بر روی این موضوع را شروع كردم و در اولین كنگره آسیب شناسی خانواده در دانشگاه شهید بهشتی در اردیبهشت 82 مقاله ای ارائه نمودم، سپس با توجه به تجربه ای كه در مراكز مشاوره داشتم یكی از مشكلات مشاوره زوجی را در این دیدم كه مردان نسبت به زنان استقبال كمتری برای مشاوره زوجی دارند. لذا این سئوال برایم مطرح شد كه وقتی مرد در جلسات مشاوره حضور ندارد می توان مشاوره فردی (فقط با زن) انجام داد و انتظار داشت روی نارضایتی زوجی او اثر بگذارد؟

با توجه به این سئوال تصمیم گرفتم اثر بخشی این رویكرد را بصورت زوجی و فردی بررس یكنم، سپس بر اساس مطالعه منابع به این نتیجه رسیدم كه در ایران برای زوجهای دارای فرزند بیمار تحقیقی در زمینه مشاوره انجام نشده است، درمراكز طبی كودكان به حمایتهای مالی توجه شده است (مركز حمایتی به نام محك در بیمارستانهای دولتی فعال است و نیز مراكزی برای حمایت از بیماران تالاسمی و غیره) لیكن با توجه به فشار روانی روی این خانواده ها در این بیمارستانها مركز مشاوره یا مركز خدمات روانشناختی وجود ندارد، لذا برایم این انگیزه مطرح شد كه با انتخاب این جمعیت خاص حداقل توجه مسئولان بهداشت روان را به سوی این جمعیت معطوف كنم تا شاید در برنامه ریزیهای آینده موثر واقع شود.

دانلود مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن

مداخله متمركز بر هیجان (بصورت زوجی و فردی) در كاهش درماندگی رابطه زوجهایی كه فرزندی با بیماری مزمن دارند

دانلود مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن

مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33

مداخله متمركز بر هیجان (بصورت زوجی و فردی) در كاهش درماندگی رابطه زوجهایی كه فرزندی با بیماری مزمن دارند

فصل اول

طرح مساله:

از بطن درمان خانوادگی درمان زوجین بعنوان یك رویكرد یا شیوة جدید نگریستن به مشكلات روانی پدیدار شده است. یكی از این مدل های مهم ، درمان متمركز بر هیجان [1](EFT) است.

درمان EFT شامل سه مرحله و 9 گام است: مرحله اول 4 گام را در بردارد و با ارزیابی و مشخص كردن چرخه دشوار و نیز تحلیل حالتهای هیجانی همراه آن سروكار دارد. در پایان این مرحله زوج قفل را از چرخه های منفی و تثبیت روابط منفی باز می كنند و به این نتیجه می رسند كه به جای اینكه یكدیگر را متهم بدانند بر چرخه تعامل متمركز شوند. مرحله دوم شامل گامهای 5 تا 7 است، دیگر زوجها توسط هیجاناتشان در هم شكسته نمی شوند، بلكه از تجربه هیجانی شان به عنوان راهنمایی برای نیازهایشان استفاده می كنند. در مرحله سوم موقعیت امنی برای رابطه تثبیت می شود تا آنان بتوانند راه حلهای جدیدی را برای مشكلات قدیمی بیابند وداستانهای روشنی از رابطه بسازند تا وضعیتها و چرخه های جدیدی از رفتارهای دلبستگی تثبیت گردد. و زوج با توانایی تازه ای درباره بحثهای حساس گفتگو كنند و بطور واقع بینانه مشكلات رابطه‌ای را حل كنند. (جانسون 1999).

به اعتقاد جانسون اثر بخشی بالینی EFT بطور قابل توجه ای به اثبات رسیده است، در مواردی كه درمان توام با موفقیت نبوده است به این دلیل است كه موارد انتخاب شده مناسب این نوع درمان (EFT) نیستند مثلاً وقتی زوجی قصد جدایی دارند یا خشونت شدید در رابطه وجود دارد EFT درمان مناسبی نیست، یكی از كاربردهای موثر EFT در درمان (PTSD) و نیز بیماریهای مزمن است، در واقع زمانی كه یكی از زوجین نیاز شدیدی به مراقبت وحمایت همسر خود دارد، همسر دیگر از این حمایت سرباز می زند، اینجاست كه صدمة دلبستگی[2] رخ می دهد.

صدمة دلبستگی به وسیله ترك یا خیانت[3] در لحظه های بحرانی كه فرد به آن نیاز دارد مشخص می شود. این صدمات رابطه را به عنوان یك رابطه ناایمن در ذهن فرد نگه می‌دارد و به عنوان استانداردی مطرح می شود كه فرد آنرا در نظر می گیرد و از آن رنج می برد ( جانسون و میلیكین[4] 2001)

از نظر جانسون (1999) درماندگی رابطه همان دلبستگی ناایمن است و اینكه چطور زوج با چنین ناایمنی روبرو می شود. درماندگی رابطه با ارتباط غیرموثر منفی گرایی متقابل و طرح وارة رابطه منفی مشخص شده است. زوج های درمانده به سختی هیجانات زیر بنایی و نیازهای دلبستگی را مطرح می كنند، به طوری كه تواناییشان برای حل تعارضات به ویژه تعارضات «داغ» كه همراه با اهمیت دلبستگی است باز می‌ماند.

در نتیجه ، وقتی چنین تعارضاتی رخ می دهد یكی از همسران تمایل به انتقاد وشكایت كردن دارد در حالیكه دیگری یك حالت دفاعی به خود می گیرد.


[1] . Emotional Focused therapy 

[2]attachment injure

[3]abandonment

[4] Milikin

...

فصل دوم

روش اجرای پژوهش

مقدمه

از زمانی كه واحد نظری، نظریه های مشاوره خانواده را در دوره دكتری می گذراندم به علت نوع بودن زوج درمانی متمركز بر هیجان، كار بر روی این موضوع را شروع كردم و در اولین كنگره آسیب شناسی خانواده در دانشگاه شهید بهشتی در اردیبهشت 82 مقاله ای ارائه نمودم، سپس با توجه به تجربه ای كه در مراكز مشاوره داشتم یكی از مشكلات مشاوره زوجی را در این دیدم كه مردان نسبت به زنان استقبال كمتری برای مشاوره زوجی دارند. لذا این سئوال برایم مطرح شد كه وقتی مرد در جلسات مشاوره حضور ندارد می توان مشاوره فردی (فقط با زن) انجام داد و انتظار داشت روی نارضایتی زوجی او اثر بگذارد؟

با توجه به این سئوال تصمیم گرفتم اثر بخشی این رویكرد را بصورت زوجی و فردی بررس یكنم، سپس بر اساس مطالعه منابع به این نتیجه رسیدم كه در ایران برای زوجهای دارای فرزند بیمار تحقیقی در زمینه مشاوره انجام نشده است، درمراكز طبی كودكان به حمایتهای مالی توجه شده است (مركز حمایتی به نام محك در بیمارستانهای دولتی فعال است و نیز مراكزی برای حمایت از بیماران تالاسمی و غیره) لیكن با توجه به فشار روانی روی این خانواده ها در این بیمارستانها مركز مشاوره یا مركز خدمات روانشناختی وجود ندارد، لذا برایم این انگیزه مطرح شد كه با انتخاب این جمعیت خاص حداقل توجه مسئولان بهداشت روان را به سوی این جمعیت معطوف كنم تا شاید در برنامه ریزیهای آینده موثر واقع شود.

دانلود مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مداخله متمركز بر هیجان در كاهش درماندگی رابطه زوجها با فرزند بیماری مزمن ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
نقش تبلیغات و بازاریابی در فروش كالا و یا جلب مشتری

نقش تبلیغات و بازاریابی در فروش كالا و یا جلب مشتری

دانلود نقش  تبلیغات و بازاریابی  در فروش كالا و یا جلب مشتری

نقش  تبلیغات و بازاریابی
در فروش كالا و یا جلب مشتری
دسته بندی کسب و کار
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44

نقش  تبلیغات و بازاریابی

در فروش كالا و یا جلب مشتری

فهرست 

شیوه های بازاریابی برای فیلم «مارمولك»

معجزه تبلیغات حداقل!

وسوسه الگانس 

مروارید شرق از نو كشف می شود.

كارزار مشترك بیروت با سی. ان. ان برای ارتقای گردشگری

ایده هایی برای بازاریابی، تجارت سودآور

شبكه  رابط ها و تبلیغ دهان به دهان 

تبلیغات با كمك  اینترنت و موبایل

شورای اروپا و مقابله با معضل جدید

ایران و ارسال پیام روی تلفن همراه

چرا  تبلیغات اینترنتی

پس چه باید كرد؟

 از آنجایی كه دقیقاً درست نمی دانم كه در این مورد داد خود را به گوش كدام مرجع برسانیم؛ تصمیم گرفتم از امكاناتی كه دارم استفاده كنم. لذا از این به بعد در تمام صفحات سایتم بنری برای اعتراض به روند موجود قرار داده ام. از شما دوستان هم تقاضا دارم در صورتی كه با روح كلی این اعتراض موافقید آنرا همراهی كنید. در سایتها در وبلاگها و هر جاییكه می توانید آنرا عنوان كنید. مطمئن باشید كه اگر تبلیغات اینترنتی رونق بگیرد جامعه اینترنتی سود آنرا خواهد برد. فراموش نكنید كسانیكه از محتوای سایتها و وبلاگهای ما استفاده می كنند؛ می توانند در رونق دادن به آنها هم سهیم باشند![1]

- چالش های تبلیغات اینترنتی

 میزگرد چالش های تبلیغات در سایت های ایرانی ایده جالب است كه به زودی برگزار می شود. ضرورت این میزگرد هم با نگاهی به وضعیت تبلیغات بخش دولتی و خصوصی در سایت های ایرانی انكار نشدنی است.

مطمئنا دلایل كلی نظیر فرهعنگ سازی و تبیین این نوع از تبلیغات نزد آگهی دهندگان محور اصلی بحث ها خواهد بود؛ اما به عنوان یك كارشناس روابط عمومی كه پیگری چندین نوبت تبلیغات اینترنتی سازمان خودم را بر عهده داشته ام؛ چند نكته به ذهنم رسید:

تبلیغات اینترنتی هنوز به عنوان یك شرح خدمت آژانس های تبلیغاتی جا نیفتاده. یود نكته كلیدی برای رفع این مشكل هست. این یك حقیقته كه مجریان تبلیغاتی در پیشنهادهای كاری خود ابزارهای تبلیغی كه سوددهی بیشتری دارند  در راس
فعالیت های خود می آورند. حتی اگر شده بالن هوا كردن باشد. مدیران سایت ها هنوز با صنعت تبلیغات آشنا نیستند و منتظر ایمیل مشتریان هستند.

-هزینه آگهی در سایت ها بنا بر سلیقه مدیران سایت ها متفاوت است. به آگهی دهنده حق بدهید بعد از جمع آوری ده یا بیست سایت تحلیل نامطلوبی داشته باشد؛ ملاك خاصی هم برای این تفاوت قیمت ها نیست. شاید یكی از دلایل این عدم فعالیت آگاه نبودن مدیران سایت ها از تعرفه سایت های مشابه باشد كه در معرض دید قرار ندارند و فقط بر اساس سلیقه و شرایط تعرفه مشخص می شود.

- ارزیابی اثرات تبلیغات اینترنتی هنوز برای آگهی دهندگان مشخص نیست و مسئولین سایت ها هم برای تبلیغات در اینترنت نشده و حتی قرار دادن تبلیغات اینترنتی در این ردیف اعتباری دستگاه ها با مشكل مواجه است.

- پروسه آگهی دادن به سایت های اینترنتی از چند نظر آگهی دهنده را با سختی مواجه می كند. اول: رویه یكسان و مناسب برای آگهی دهنده در بحث های مالی و قراردادی وجود ندارد. هر سایتی یك روش؛ مثلاً ایرنا چندینی نسخه قرارداد امضا باید كرد و دیگری به صورت پیش فاكتوری و…

دوم: دریافت وجه اگهی هم در سایت هایی كه من كار كردن قبل از انجام كار گرفته
می شود. روزنامه ها با وجود سندیت آگهی كه در تبلیغات اینترنتی نیست؛ وجه را پس از انجام كار دریافت می كنند.

سوم: تجربه مطبوعات برای جلب آگهی باید در این بخش هم به كار گرفته شود. برای مثال آگهی دهندگان غالباً غیر فنی هستند و روزنامه ها با دریافت اطلاعات اصلی آگهی طراحی آگهی را حتی انجام می دهند. در حالیكه سایت های خبری هر كدام بسته به نوع نرم افزار مدیریت بنر مورد استفاده فرمت خاصی از بنرها در اندازه های خاص خود را می خواهند. استاندارد كردن بنرهای تبلیغاتی و انعطاف پذیری
سایت ها برای انتشار بنر مورد نظر ( از نظر فرمت و اندازه ) نكته الزامی است.

دیگر اینكه با فعال نبودن آژانس های تبلیغاتی به عنوان واسطه؛ به دلیل اینكه
سایت های اینترنتی غالباً بدون ثبت شركت و ساختار مورد تایید بخش های مالی هستند. امكان ارتباط مستقیم وجود ندارد و پیدا كردن محل استقرار آنها حتی برای سایت های خبری مهم هم سخت و دشوار است.

این مقاله را به بهانه نشست اخیر مدیران برخی از سیات های ایرانی در
فن آور اطلاعات كه تحت عنوان بررسی چالش های تبلیغات در سایت های اینترنتی عصر چهارشنبه هفته گذشته ( 2 دیماه 1383 ) به همت شهرام شریف مدیر سایت آی تی ایران برگزار شد می نویسم. آنچه در این مقاله می آورم مكتوبی است از آنچه در آ. جلسه به عنوان یكی از مدعوین و كسانی كه فرصتی به او داده شده بود تا در خصوص چالش های تبلیغ در اینترنت صحبت كند می آید. نیز می خواهم مطالبی را هم كه فرصت نشد در آن جلسه از آنها یاد كنم - تا آنجا كه امكانش باشد - در این نوشته بیاورم.

در آن جلسه و نشست؛ طبق معمول و بر اساس آنچه آموخته ام - كه باید خودم را ابتدا معرفی كنم؛  برای اینكه حاضرین در جلسه چنانچه شناختی نسبت به من ندارند؛  با من و فعالیت هایم بیشتر آشنا شوند؛ ابتدا به روال همیشگی ام مختصری از خودم و فعالیت هایم و اینكه كیستم و در طی این سالهای گذشته چه كرده ام و سایتی را كه بر روی اینترنت آورده ام بار چیست صحبت كردم. این مختصر شاید چیزی در حدود ده دقیقه از زمانی كه به من اختصاص داده شده بود را گرفت.

 

 


 

دانلود نقش  تبلیغات و بازاریابی  در فروش كالا و یا جلب مشتری






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
نقش تبلیغات و بازاریابی در فروش كالا و یا جلب مشتری ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله استراتژیک مدیریت بازار

مقاله استراتژیک مدیریت بازار

دانلود مقاله استراتژیک مدیریت بازار

مقاله استراتژیک مدیریت بازار
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 15 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14

مقاله استراتژیک مدیریت بازار

عنوان:

مقدمه

طراحی سیستم

جمع آوری اطلاعات

تجزیه وتحلیل وطبقه بندی اطلاعات

برنامه وکنترل

اجرا

منابع


بخشهایی از متن:

مقدمهامروزه پیشرفت روزافزون فن‌آوری ارتباطات، سازمان‌ها را به رقابتی سخت و آگاهانه دعوت می‌کند و به جرات می‌توان گفت سازمان‌هایی در این رقابت کمی و کیفی پیروز هستند که مدیران آن‌ها، سازمان خود را با شرایط حاکم محیطی وفق داده و شرایط داخلی را بهبود بخشند. از طرفی، سودآوری یک شرکت که بقای آن‌را تضمین می‌کند، به طراحی برنامه مدیریت بازار صحیح براساس ارضای نیازهای مشتریان وابسته است. پس با داشتن چنین دیدی می‌توان گفت: بازاریابی کوششی است درجهت کاهش مخاطرات داخلی و خارجی شرکت، که با به‌کارگیری روش‌های اقتضایی، موقعیت‌ها را ارزیابی کرده و واکنش سازمان‌ها را در برابر آن‌ها تضمین می‌کند.

طراحی سیستم
در کلیه فازها (مراحل) در نظر گرفته شده برای این طرح از روش روز که با مقتضیات و شرایط کشورمان سازگاری دارند، بهره گرفته شده و در طراحی این سیستم علاوه‌بر دقت لازم، سعی شده است قابلیت‌های سهولت اجرا، اطمینان در نتایج، لحاظ گردد. در ادامه به اختصار چگونگی هریک از مراحل به تفکیک شرح داده شده است.

1- جمع‌آوری اطلاعات
قبل از هرچیز باید به این نکته توجه کرد که طرح، هنگامی توجیه خواهد داشت که عواید حاصل از پیاده‌سازی آن بیش‌تر از هزینه طرح باشد. به هرحال، در این مرحله که اساسی‌ترین و حساس‌ترین مرحله کار است، عدم دقت در اطلاعات و نحوه جمع‌آوری آن همچنین خطای انسانی در ارزش‌یابی و یا گران بودن برنامه‌ریزی، باعث عدم موفقیت طرح خواهد شد پس می‌بایست در جمع‌آوری اطلاعات تفکیک اطلاعات و انجام کنترل‌های لازم بر روی کیفیت و کمیت اطلاعات برای شروع موفقیت‌آمیز، مدنظر طراحان باشد.

...

تجزیه و تحلیل و طبقه‌بندی اطلاعاتبعد از اتمام مرحله جمع‌آوری اطلاعات یا درحین جمع‌آوری اطلاعات (بسته به نوع اطلاعات استخراج شده و برنامه کاری طراحی شده) می‌بایست به طبقه‌بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات پرداخت. البته همان‌طور که در ابتدا توضیح داده شد، ماهیت مراحل این طرح به‌گونه‌ای است که می‌توان هرکدام را به‌صورت متوالی، موازی و یا جداگانه اجرا و بررسی کرد.
در این مرحله، اطلاعات استخراج شده را پردازش می‌کنیم و به تفسیر و طبقه‌بندی نتایج می‌پردازیم. در این مرحله نیز مانند مرحله اول می‌بایست سوال‌های پنجگانه‌ای مطرح گردد و پاسخ داده شود. اطلاعات جمع‌آوری شده هرکدام به‌تنهایی و یا ترکیبی از دو، سه و یا همه آن‌ها می‌تواند به‌عنوان داده‌های جدید در طرح استفاده شود.
- چه اطلاعاتی به‌تنهایی مفهوم دارند و چه اطلاعاتی نیاز به ترکیب شدن و مکمل‌های اطلاعاتی برای کامل شدن دارند؟
- درجه اهمیت و صحت اطلاعات تا چه حد است؟ (طبقه‌بندی اطلاعات به ترتیب اهمیت و صحت و...)
- دلیل جمع‌آوری هرکدام از گروه‌های اطلاعاتی چیست و به چه منظوری به دنبال آن‌ها رفته‌ایم؟ - از استخراج نتایج هر گروه اطلاعات به چه چیزهایی می‌خواهیم برسیم؟
- در این فاز از چه نمودارها و فرمول‌های آماری می‌توان استفاده کرد؟
ارزیابی نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدات: برای احاطه به وضعیت فعلی خود در بازار و گسترش حیطه فعالیت در آینده می‌بایست موقعیت ها و نیروهای بالقوه را شناخت. این 4 کلمه کلیدی که در بالا آمده‌اند (قوت، ضعف، فرصت و تهدید) خود گویای مهنایشان هستند و برای انطباق بازار و بهبود آن می‌بایست آن‌ها را شناخت.
از جمله آن‌ها می‌توان نفوذ در بازار (مثلا با کاهش قیمت فروش، افزایش بودجه تبلیغات، گسترش توزیع و تولید و...) ایجاد بازار جدید و توسعه بازار (مثلا بازار را از مناطق و روش‌های مختلف مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داد) محصول جدید (ارائه محصول جدید به مشتریان فعلی و جذب مشتریان بالقوه) تنوع در تولید از طریق ورود در صنایع جذاب (معمولا صنایعی جذاب هستند که شرکت‌های دیگر بر اثر وجود موانع مختلف نمی‌توانند به آن‌ها وارد شوند یا دارای کالای جایگزین (جانشین) نیستند، یا این‌که رقبا در این صنعت ضعیف باشند

دانلود مقاله استراتژیک مدیریت بازار






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله استراتژیک مدیریت بازار ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار

مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار

تحقیق مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار 
پروژه مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار 
مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار 
دانلود تحقیق مقدمه و نتیجه شناخت مشتریشركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل doc
حجم فایل 26 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار در 32 صفحه ورد قابل ویرایش 

مقدمه و نتیجه شناخت مشتری- شركت

گسترش نقش ارتباطات در بازار

مایل آمیرن- دانشگاه بستن                       سی بی بها تاكاریا- دانشگاه بستن

توماس گردان                    دانشگاه كلو را دو در چشمه‌های كلو را دو

این  مقاله یك امتحان تجربی از هویت سازمان یافته در متن ارتباطات مشتری- شركت ارائه می‌دهد و به بررسی این موضوع كه آیا مشتری‌ها و خریداران با شركت‌ها تعیین هویت و مشخص می‌شوند ویا نه و هم چنین مقدمه و ماحصل این تعیین هویت‌ها چه چیزی خواهد بود می‌پردازد. این مدل پیشنهاد می دهد كه خصوصیات مشاهده شده شركت كه خواستارش بر اساس تصور خارجی و درك عامل واسطه منتهی به هویت مشتری- شركت به جای هویتی كه انتظار می‌رود، رفتار نقش داخلی (استفاده محصول) را به خوبی رفتار خارجی(شهروندی) را در خود به صورت فشرده دارا می‌باشد. این طرح در یك زمینه فروش مشاوره‌ای اقلام دارویی با فراخوانی پزشكان مورد آزمایش قرار گرفت و نتایج حاصله از این امتحان تجربی نشان داد خریداران در واقع با سازمان‌ها تعیین می‌شوند و هویت خریداران- شركت به طور مثبت هر دو رفتار از محصول و رفتار نقش خارجی حتی در زمانی كه اثر دریافت نوع به خصوصی از كالا مورد نظر باشد را نیز در خود داراست. ثانیا این مطالعه نشان داد خصوصیات سازمان جنوبی خصوصیات افراد فروشنده به توسعه هویت مشتری به شركت كمك می‌كند.

كلمات كلیدی. هویت.تئوری هویت اجتماعی.رفتار نقش خارجی.نوع بخصوص كالا. رفتار خریدن

مفهوم هویت سازمانی كه به عنوان حس ارتباط بین فرد و سازمان (دو كریچ و هر كوایل 1994) اغلب به عنوان جوهر روانشناسی اولیه است كه اعمال متحد را از یك سو در مورد كالا و از سوی دیگر در مورد پانچ‌های فروشندگان كلی را مشخص می‌كند. (اسكات ولین2000)به طور رسمی هویت به عنوان درجه‌ای كه اعضا سازمانی خودشان دریافت كرده‌اند و كانون سازمان در زمانی كه همان تعریف را انتشار می‌كند، تعریف شده است. (دو تن 1994) همانطور كه به شكل اصلی در حوزه‌های روانشناسی اجتماعی رفتار سازمان توسعه می‌یابد، تعیین هویت اجتماعی و تعریف خود كه به شكل مثبتی به تصویر درآمده، صداقت عضو سازمانی (مال واشفرت 1992) را به نحوی همكاری اعضا سازمان و رفتارهای شهروندی بركا می و بگوزی 2000 دو كریچ – كلدن، سژتل2002) در خود داراست.

این چنین یافته‌های دانشجویان تجارت و فروش بازاربه تحقیق در مورد این ساختار مجذوب می‌سازد چرا كه تحلیل طبیعی این نتایج در مورد زمینه‌های مشتری به همراه كیفیت كالای بخصوص و مدافعه مشتری هستند (مانند كلمه مثبت دهان). وضعیت‌های معاملاتی و تجاری زیادی وجود دارند كه در آنها مشتری‌ها با شركت فروشنده تعامل زیادی دارند و نه تنها در مورد عوامل اقتصادی بلكه در مورد ابعاد مختلف همكاری قضاوت می‌كنند. دریافت‌هایی مانند ارزیابی‌های همكاری مشابه دریافت‌هایی در زمینه كارفرما و شاغل در صورتی ك مثبت باشند می‌توانند منتج به ارزیابی مثبتی در مورد محصولات شركت سو شز اخیرا بها تا چاریا سن (2003)مفهوم هویت را گسترش داده به چارچوب درك هویت مشتری شركت توسعه بخشیده‌اند. بر این اساس پیشنهاد می‌دهد كه مشتریان نیازهای خود تعریفی را عمدا به وسیله شركت‌هایی كه آنها تشویق كرده‌اند برآورد می‌كنند و بنابراین مشتریان می‌توانند به وسیله یك شركت تعیین شوند پرات 1998 اسكات ولین 2000)

علیرغم این سیر مفید بالقوه برای ساختن ارتباط قوی‌تر مشتری در گسترش حوزه ارتباط فروش به صورت واقعی هیچ تحقیق غیر عملی و تجربی بر روی مقدمه و ما حصل هویت در یك زمینه سود برای مشتری وجود ندارد.

در این تحقیق ما یك چهارچوب تصوری و یك آزمایش تجربی تعیین هویت مشتری- شركت كه به بررسی نقش‌های شركت فروشنده و عامل مرتبط  شركت فروشنده و تعیین كننده خریدار در ارتباط با شركت می‌پردازد ارائه می‌دهیم. این طرح پیشنهاد می‌دهد كه یك سری از شرایط داده شده در زمانی كه تعیین هویت اتفاق می‌افتد، هویت مشتری در رابطه با شركت را كه منتهی به رفتارهایی چه داخلی و چه خارجی منطبق با خواسته‌ شركت می‌باشد را می‌سازد. به منظور گسترش طرح با تئوری‌های اجتماعی (بوار 1991 . تا جفل و ترنر 1985) و هویت مشاغل (برگامی و بگوزی 2000-دو تن 1994) و هویت مشتری (بها تا چاریا رائو و كلیم 1995. بها چاریا و سن 2003) را فراهم می‌آوریم. ما این طرح را در مورد شركت‌های دارویی و افراد فروشنده و پزشكانی كه محصولاتشان را تجویز می‌كنند امتحان كردیم.

 

روش:

همانطوری كه قبلا اشاره شده صنعت داروسازی زنجیر‌ه‌های را در جایی كه خصوصیات متن وابسته و غیر مطمئن حاضر هستند فراهم می‌كند (درتصویر 1 نشان داده شده است) مزایای اضافه شده به این متن در دسترس بودن اطلاعات مربوط به هدف برای یك از متغیرهای وابسته می‌باشد چرا كه صنعت داروسازی اطلاعات قابل اعتمادی در مورد تجویز وصول برای فرد فرد پزشكان ارائه می‌دهند اطلاعات مشخص در مورد تجویز می‌تواند از یك پزشك مشخص به دست آید چرا كه هر پزشك از یك آژانس اتحادیه دارویی واحد در ارتباط با تجویز برای بیمار می‌باشد. بالاخره در این زمینه پزشكان از فرصت‌هایشان برای شركت در تنوعی از رفتارهای نقش خارجی مانند شركت در سمینارها و سهیم ساختن اطلاعات مربوط به محصول با همكاران استفاده می‌كنند.

یك نمونه 2000 تایی از پزشكان با تجویز بالا به شكل اتفاقی از جمعیت بیشتر از 000/30 پزشك با تجویز بالا در طبقه كانونی دارو جمع آوری شد ما پزشكان با تجویز بالا را فقط برای همین تحقیق در نظر گرفتیم  تا مطمئن شویم كه هر پزشك تعداد تجویزهای كافی در این طبقه دارد و نماینده‌های فروش با این پزشكان تماس منظم دارند (نوشته‌های صنهت نشان می‌دهند كه نمایندگی‌های فروش پزشكانی را كه تجویز بالا داشتند را به طور متوسط در سال 26 بار فراخوانده‌اند) یك شركت فروش حرفه‌ای با دفتر این 2000 پزشك تماس گرفت و از آنها دعوت كرد  تا در یك تحقیق یك به شكل غیر وابسته در رابطه با تحقیق دانشگاهی است شركت كنند. پرسش‌نامه‌ها از طریق فاكس برای این نمونه از پزشكان فرستاده شد. شركت كنندگان مطمئن شدند كه جواب‌هایشان محرمانه خواهد بود. و هر كدام از برای شركتشان در این تحقیق 30 دلار دریافت خواهند كرد. بررسی‌های كامل مستقیما به محققین فاكس شد. نمونه آخر از 178 پزشك تشكیل شده بود.

حقیقت مشخص كننده اصلی فقدان تعصب در مورد شركت مركزی را نشان می‌دهد و متوسط سهم فروشگاه برای محصول مركزی در بین پزشكان مورد تحقیق بود (هم گزارش داوطلبانه 15/14% و هم اعتراضی 28/39%) واقعا كمتر از سهم فروش محصول در چارچوب نمونه (18/14%) اگر تعجبی وجود داشت ما انتظار داشتیم سهم فروش بالاتر از چارچوب نمونه باشد. (همه جواب‌دهنده‌ها و آنهایی كه جواب ندادند) تقریبا سه چهارم از جواب‌دهنده (77%) پزشكان عمومی بودند و بقیه (33%) متخصصین بودند كه با ساختار فروش راضی بودند. سن جواب‌دهنده‌ها از 27 تا 78 سال متغیر بود متوسط 47سال) سال‌های طبابتشان از 3 تا 43 سال بود (متوسط 16 سال) شركت اصلی در این بررسی یك كارخانه داروسازی مهم بود كه در صنعت دارو نقش مهمی داشت. سود طبقه دارو در این مطالعه یكی از پنج طبقه مهمی بود كه بیشتر داروهای آن تجویز می‌شد با سه رقیب مهم كه اكثریت تجویزها را داشتند در این میان چندین رقیب جزئی هم بودند. داروهای تجویزی در گروه‌های  بر اساس توانایی‌شان برای معالجه درشرایط دارویی یكسان طبقه‌بندی شدند برای مثال ضد افسردگی شامل تمام داروهایی بودند كه می‌توانستند برای درمان افسردگی مورد استفاده قرار بگیرند.

دانلود مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری-شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
حقوق انتقال در بازار برق

حقوق انتقال در بازار برق

دانلود حقوق انتقال در بازار برق

حقوق انتقال در بازار برق
دسته بندی برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل doc
حجم فایل 871 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 85

حقوق انتقال در بازار برق

صنعت برق همانند دیگر زیر ساختها در كشورهای صنعتی به سمت خصوصی شدن حركت می كند . همچنین در كشور ما طبق اصل 44 قانون اساسی صنعت برق باید در قسمت تولید تا 80 درصد به بخش خصوصی واگذار شود . در این پروژه به بررسی چگونگی خصوصی شدن بخش انتقال در بازارهای مختلف آمریكا می پردازیم و در انتها آنها را با هم مقایسه می كنیم .

در فصل اول شمای كلی بازار برق و كلیاتی در مورد آن بیان شده است .

فصل دوم به بررسی مدل های برق و اجزاء مختلف در بازار می پردازد .

فصل سوم دلایل استفاده از حقوق انتقال مالی و فیزیكی و معانی انها را بیان می كند .

فصل چهارم به بررسی جزئی تر حقوق مالی و فیزیكی و چگونگی تجارت آنها می پردازد و همچنین ایرادات و نقش آنها در سرمایه گذاری را بیان می كند .

فصل پنجم به چگونگی تطبیق حقوق انتقال مالی با كل شبكه می پردازد .

در فصل ششم بازارهای PJM ، نیویورك ، كالیفورنیا ، نیواینگلند ، تگزاس و نیوزلند از لحاظ تاریخچه ، حقوق مورد استفاده ، چگونگی بدست آوردن و معاملة حقوق و چگونگی اجرای مزایده ها با هم مقایسه شده اند .

 فهرست مطالب

فصل اول - مقدمه 1

فصل دوم - ساختار بازار 5

2-1- اهداف در عملكرد به شیوة بازار 6

2-2- مدل های بازار برق 6

2-3- ساختار بازار 7

2-4- انواع بازار برق 11

فصل سوم – معانی PTR , FTR 13

3-1- دلایل اسفاده از حقوق انتقال 14

3-2- حقوق انتقال فیزیكی 15

3-3- حقوق انتقال مالی 16

فصل چهارم - طراحی بازار انتقال 18

4-1- طراحی بازار انتقال 19

4-2- مالكین حقوق انتقال مالی 21

فصل پنجم – معیارهای عملكرد بازار 34

فصل ششم – بررسی بازراهایی كه در آنها FTR به حراج گذاشته می شود 37

6-1- بازار PJM 38

6-2- بازار نیویورك 48

6-3- بازار كالیفرنیا 55

6-4- بازار نیو اینگلند 58

6-5- بازار تگزاس 60

6-6- بازار نیوزلند 63

فصل هفتم – نتیجه گیری 66

منابع 73

دانلود حقوق انتقال در بازار برق






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
حقوق انتقال در بازار برق ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی

مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی

دانلود مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی

مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24

مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی

موضوعات مورد بحث در مقاله:

سمینار بازاریابی محصولات کشاورزی

وضعیت مارکتینگ درکشور ما

.........................................................

سمینار بازاریابی محصولات کشاورزی

آن چه که در پی می آید اولین بخش گزارشی از کارگاه «بررسی سیاست اصلاح  نظام بازار محصولات کشاورزی در ایران» است که  از سوی دفتر مطالعات ایسنا، برگزار شد.

در این کارگاه دکتر صدرالاشرافی، مدیر گروه سابق  اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران و دکتر امیر محمدی نژاد عضو هیات علمی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی،  حضور داشتند.
دکتر صدرالاشرافی در این مصاحبه که از سوی زهرا شعبان نژاد کارشناس اقتصاد کشاورزی سرویس مسائل راهبردی خبرگزاری دانشجویان ایران انجام شد  اختلاف زیاد میان قیمت باراز مزرعه و بازار مصرف را یکی از روشن  ترین معضلات نظام بازار محصولات کشاورزی عنوان می کند و یادآور می شود به رغم آن که این مشکل یکی از قدیمی ترین مشکلات بازار محصولات کشاورزی در ایران است، اما هیچ چشم اندازی برای حل آن دیده نمی شود. این در حالی است که بند 7 سیاست های کلی نظام در بخش کشاورزی، بر اصلاح نظام بازار محصولات کشاورزی  همزمان با ساماندهی فرآیند تولید تاکید دارد.

دکتر صدرالاشرافی به برخی از مهم ترین عوامل پیدایی اقتصاد حاشیه بازاریابی اشاره می کند و توضیح می دهد که نقصان های موجود در سیاست خرید تضمینی که یکی از مهمترین سیاست های حمایتی رایج در  دنیا برای حمایت از قیمت (دریافتی تولید کننده) محصولات کشاورزی است، چگونه  باعث  می شود  که رشد بازار حاشیه بازار یابی می شود. 

دکتر سید مهریار صدرالاشرافی فارغ التحصیل دکتری اقتصاد کشاورزی و اقتصاد توسعه از دانشگاه مونپیلیه  فرانسه است. وی پیش از این به مدت 10 سال مدیر گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران بود. مدتی مسوولیت ریاست دانشکده  اقتصاد دانشگاه تهران را عهده دار شد واکنون پس از بازنشستگی به عنوان مدیر گروه اقتصاد کشاورزی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت  های آموزشی خود را ادامه می دهد.

...

وضعیت مارکتینگ درکشور ما

توجه کنید که مارکتینگ  یک موضوع کلی است که شامل 2 مقوله  بازاریابی و بازاررسانی می شود. بازاریابی بدان معنی است که محصول برای فروش موجود است و درمرحله بازاریابی باید به دنبال بازارهای جدید رفت. البته چنین اقدامی رادر داخل نیزمی تواند انجام گیرد. دراین مرحله باید به بررسی این نکته پرداخت که چه محصولی، درکدام بازار، مشتری بیشتری دارد و قیمت مناسب تری برای آن پرداخت می شود.

مساله بازاریابی، بیشتربرای کشورهای توسعه یافته مطرح است. بنابراین ما باید به دنبال راهکارهایی باشیم که بتوان محصولات داخلی را در بازارهای جهانی به فروش برسانیم.

 متاسفانه در حال حاضر اکثر محصولات کشور، به صورت فله ای صادر می شود. برای نمونه صادرات محصولاتی مانند زعفران، خرما و پسته نیز به روش فله ای انجام می گیرد و در رعایت اصول بهداشتی و بسته بندی این محصولات مشکلاتی وجود دارد.

خرماهایی که درکشورما عرضه می شود، اکثرا به شکل بسته های 5 کیلویی است که بسته بندی نامناسبی نیزدارند، درحالی که، کشورهایی مانند ترکیه یا امارات متحده عربی که بزرگترین وارد کننده و صادر کننده  خرما هستند، خرما به صورت بسته بندی های بسیار شیک و بهداشتی به چند برابر قیمت در بازارهای جهانی عرضه می کنند. همچنین در این زمینه می توان به صادرات پسته کشوراشاره کرد. در کشورما پسته در گونی یا بسته بندی های چند کیلویی به بازار عرضه می شود. این درحالی است که هیچ کشوری پسته را به صورت کیلویی  عرضه نمی کند بلکه با خرید فله ای پسته ازکشورما، آن را در بسته های چند گرمی به  چند برابر قیمت  خریداری شده در بازارهای جهانی به فروش می رسانند.

 

دانلود مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله بازاریابی محصولات کشاورزی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

دانلود مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44

مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی

بخشهایی از متن مقاله:

بازار از نظر علمی به معنی محـل تجمع عده ای از مصرف كنندگان است كه دارای نیازهای مشترك بوده و از وسیله مبادله یا پول مشتركی در دادوستدهای خود استفاده می كنند. در این فرایند مصرف كنندگان مایل به رفع نیازهای خود هستند. بدین ترتیب اگر عنصر نیاز مشترك یا تمایل به رفع نیاز وجود نداشته باشد، عملاً بازاری شكل نخواهد گرفت.
برای تشكیل هربازار باید چهار عامل زیر وجود داشته باشد:
1 - مصرف كننده یا تقاضاكننده
2 - نیاز یا احتیاج
3 - قدرت خرید
4 - عرضه كننده یا تولیدكننده
بازار به مفهوم رایج خود محل تلاقی عرضه و تقاضا است و باتوجه به پایه های اصلی تقاضا یعنی وجود نیاز، وجود قدرت خرید و بالاخره تمایل به اختصاص قسمتی از درآمد یا پول فرد برای تملك كالا، متوجه می شویم كه همان عناصر چهارگانه بازار در تعریف دوم نیز وجود دارد.
چنانچه در هر بازار میان عناصر چهارگانه ذكرشده ارتباط منطقی یا نظم در مبادله و دادوستد وجود داشته باشد اصطلاحاً می گویند بــــازار دارای نظم است یا تنظیم شده است.

...

در حاشیه مفاهیم و فرایند بازار
همواره میان مفهوم بازار به عنوان «نهاد» (INSTITIUTION) و به عنوان یك «نظام» (SYSTEM) آمیزشی به وجود می آید كه منجر به برداشتهای اشتباه آمیزی می شود. البته این آمیزش از آن روست كه این دو مفهوم، عملاً بستگی نزدیكی به یكدیگر دارند. فرآیندهای بازار تنها زمانی به نحو كامل و دلخــواه عمل می كنند كه این نهاد در یك اقتصاد بازاری مستقر باشد؛ چرا كه در یك اقتصاد بازاری، «نهادهای نابازاری» كمتری وجود دارد و بنابراین موانع كمتری برسرراه عملكرد آزاد مكانیزم بازار قرار دارد. همچنین، هرجا كه بازار بتواند نقش هماهنگ كننده خود را به خوبی بازی كند، آن جا یك نظام بازاری، مستقر است، گرچه انباشته از انواع «نهادهای نابازاری» باشد. باوجود این، باید میان «نقش نهادین بازار» و «اقتصاد بازار» تفاوت قائل شد.
اما منظور از «نهاد بازار» چیست؟ پاسخ مفصل به این پرسش مستلزم روشن كردن مفاهیم «شرایط، ساختارها و فرآیندهای بازار» است. بااین حال، شاید بتوان به طور قراردادی پذیرفت كه مجموع این سه مفهوم با همدیگر، نهاد بازار را تشكیل می دهند. بنابراین:
بازار به عنـــــوان فرایندها و مكانیزمهای تنظیم كننده دادوستد + بازار به عنوان مجموعه شرایط و ساختارهای دادوستد + بازار به عنوان مكان دادوستد = نهاد بازار
اما این مفهوم قراردادی عملاً چیزی را تعریف نمی كند و شاید با واردكردن واژه هایی مثل «دادوستد» ، «مكان»، «شرایط»، «ساختار»، «فرآیند» و «مكانیزم» بر ابهام موضوع افزوده باشیم. چرا كه هیچ كدام از این واژه ها نیز تعریف پذیرفته فراگیری ندارند. هركدام از این واژه ها، خود، نماینده مجموعه ای از واژگان هستند كه بر سر تعاریف آنها مشاجره وجود دارد: بازار كامل، بازار ناقص، بازار رقابتی، بازار انحصاری، بازار جهانی، عرضه بازار، تقاضای بازار و... آیا واژه «بازار» برای یك كالا، یك ناحیه، خریداران یا فروشندگان به كار می رود؟ یا برای همـــه آنها؟ اگر برای همه آنها به كار می رود، این واژه چه مفهوم گسترده ای باید داشته باشد كه این همه مفاهیم ناهمگن را در خود جای دهد!

دانلود مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله بازار و بازار یابی از لحاظ علمی ,

<-BloTitle->
<-BloText->