خريد بک لينک
لوازم یدکی ال ۹۰
Hookah Shisha Tobacco
ماسک سه لایه
فلنج
Barabas Ropa de hombre
مسترفایل
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله اهمیت حفظ میراث فرهنگی

مقاله اهمیت حفظ میراث فرهنگی در 39 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

دانلود مقاله اهمیت حفظ میراث فرهنگی

دانلود مقاله اهمیت حفظ میراث فرهنگی
حفظ میراث فرهنگی
اهمیت حفظ میراث فرهنگی
حفظ میراث فرهنگی
اهمیت میراث فرهنگی
دسته بندی هنر و گرافیک
فرمت فایل docx
حجم فایل 32 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39

اهمیت حفظ میراث فرهنگی

در 39 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

مقدمه :

قوانین بین المللی جنگ طی صدها سال جنگ و كشمكش میان انسانها با تدوین همزمان قوانین در اواخر قرن نوزده گسترش یافت. اما این امر تا زمان خسارات كاملاً گسترده خصوصیات فرهنگی جهانی دوم میسر نبود. در آن زمان جامعة بین الملل نیاز به حفظ میراث فرهنگی در زمان جنگ را تأیید نمود. كنوانسیون لاهه پیرامون حفظ مایملك فرهنگی در واقعة جنگ مسلحانه (1954)  (كنوانسیون لاهه 1954) به همراه پروتكل های آن  و پروتكل‌های سال 1977 به كنوانسیون ژنو ، چهارچوب مدونی را فراهم می نماید. همانگونه كه مشاهده می‌شود، در قسمت دیگری از قرن بیستم این قوانین با پیشرفتهای اخیر واقع در سال 2003   به كندی تقویت شد. به هر حال ، علیرغم قوانین شدید و متعادل بین المللی به خصوص خطاب به حفظ آن، ضرر و زیانهای وارده به میراث فرهنگی ادامه یافت.

 

در جنگهای اخیر یوگسلاوی  سابق و عراق  باز هم میراث فرهنگی به غارت رفت و فاجعة فرهنگی نیز در افغانستان  رخ داد. واضح است كه جنگ باز هم بی ثباتیهای بسیاری را در بر می گیرد و بدون شك كشمكش انسانی و فعالیت نظامی ادامه می یابد. این امر منجر به تمركز شدید بر كارآیی قوانین بین المللی و توانایی آنها برای حفظ میراث فرهنگی گرانبهای ما می گردد.

این مقاله تاریخچه حفظ میراث فرهنگی بین المللی را بیان می نماید و به ارائه جزئیات ویژگیهای خاص روی حفظ این میراث در زمان جنگ مسلحانه به همراه اریابی اثر آنها میپردازد.

میراث فرهنگی میتواند شامل اشیاء منقول و غیرمنقول ، ملموس یا غیرملموسی همچون ساختمان و مجسمة یادبود، اثر و مجموعه های هنری.‌كتاب و دست خط ، بقایا و بسیاری اقلام دیگر باشد. در زمان صلح میراث فرهنگی به واسطة كنوانسیون 1972 یونسكو با مضمون محافظت از میراث طبیعی و فرهنگی جهان (WHC)  و كنوانسیون یونسكو با مضمون پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس (2003) حفظ می گردد . به هر حال این میراث نیز طی هرگونه حملة مسلحانه ای تهدید می شود: آن ممكن است از روی قصد مورد حمله واقع شود زیرا سمبل دشمنی و اصالت آن كشور است، آن یك تاریخ، فرهنگ یا مذهب است. ممكن است چنین اقلامی به خاطر منفعت ؟؟ غارت یا دزدیده شوند یا به سادگی طی جنگهای متمادی در معرض آسیبهای تصادفی قرار گیرند .

دانلود مقاله اهمیت حفظ میراث فرهنگی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله اهمیت حفظ میراث فرهنگی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

دانلود مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

فهرست مطالب :

مقدمه ...............................  3

تعریف اعتیاد ........................  4

وابستگی جسمانی و روانی به دارو ......  4

مواد مخدر و انواع آن ................  5

شخصیت فرد معتاد به مواد مخدر ........  6

ویژگیهای شخصیتی مشترك معتادان .......  6

اعتیاد در نتیجه بیماری روانی است یا اعتیاد موجب ضعف روحی و روانی 

می‌گردد ..............................  7

عوامل اعتیاد ........................  8

زمینه‌های روانی اعتیاد ...............  9

اقدامات پیشگیری .....................  10

مبارزه با اعتیاد ....................  10

روان درمانی معتادین .................  12

كتابنامه  14

=======================

زمینه های روانی اعتیاد

مقدمه

گرایش به مواد تحریك كننده و تسكین دهنده در تمامی طول تاریخ و در بین جوامع مختلف وجود داشته است در جوامع امروز مصرف مواد مخدر به مثابه یكی از غم انگیزترین تراژدیها ابعاد زیستی، روانی و اجتماعی، زندگی بسیاری از انسانها را متأثر می سازد. این معضل دیرین دامنگیر اكثریت قریب به اتفاق كشورها است و تقریباً در كلیه جوامع به طور روز افزون قربانی می گیرد، آمارهای منتشره توسط سازمان بهداشت،‌كمیته كنترل مواد مخدر جهانی و سازمان یونسكو حاكی از افزایش فزاینده مصرف این مواد در سطح دنیا می باشد و تفاوت بین كشورها در الگوی مصرفی و رده های سنی آنها می باشد مصرف طولانی مدت مواد مخدر با ایجاد اعتیاد نه تنها تأثیر سوء در وضعیت اقتصادی و اجتماعی شخص مصرف كننده یا معتاد می گذارد بلكه در تفاهم خانوادگی نیز نقش تعیین كننده ای را ایفا می كند. از این رو آگاهی از دلایل سوء مصرف مواد به عنوان اولین قدم پیشگیری مطرح می شود. لذا فعالیتی گسترده و فراگیردر همة ابعاد اجتماعی ، اقتصادی، فرهنگی ، آموزشی و … ضروری است، به عبارتی علاج واقعه قبل از وقوع باید كرد. (یونسكو / ترجمه محسن دهقانی ، 1372)

اعتیاد مسئله ای است با ابعاد اجتماعی ، سیاسی ، روانی پزشكی و حقوقی، بر حسب تخصص خود بیشتر به ابعاد روانی – پزشكی آن می پردازیم و این به معنای اهمیت كمتر جنبه های دیگر اعتیاد نمی باشد. (محمد علی سجاد، فربد ندایی 1365)

تعریف اعتیاد

واژه اعتیاد از نظر لغوی یعنی عادت كردن و احساس نیاز است. امروزه در منابع علمی بیشتر از واژه وابستگی به دارو (Drug Dependency)   استفاده می شود كه از سال 1964 میلادی توسط سازمان بهداشت جهانی جایگزین واژه اعتیاد شده است.

دانلود مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله تواضع و فروتنی

مقاله تواضع و فروتنی

دانلود مقاله تواضع و فروتنی

مقاله تواضع و فروتنی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18

مقاله تواضع و فروتنی

ناگفته پیداست كه تواضع و فروتنى نقطه مقابل تكبر و فخرفروشى است و جدا سازى بحثهاى كامل این دو از یكدیگر مشكل یا غیر ممكن است و لذا هم در آیات و روایات اسلامى و هم در كلمات بزرگان اخلاق این دو به یكدیگر آمیخته شده است، نكوهش از یكى ملازم تمجید و ستایش از دیگرى است و ستایش از یكى همراه با نكوهش از دیگرى مى‏باشد، درست مثل اینكه بحثهاى مربوط به ستایش و تمجید از علم جداى از نكوهش از جهل نیست و نكوهش از جهل همراه ستایش علم است.

با این حال مفهوم این سخن آن نیست كه ما بحثهاى مربوط به تواضع را نادیده گرفته و به آنچه در بحث زشتى تكبر و استكبار گفتیم بسنده كنیم. بخصوص اینكه نسبت‏بین تكبر و تواضع به اصطلاح نسبت میان ضدین است نه وجود و عدم. هم تكبر یك صفت وجودى است و هم تواضع و هر دو در مقابل یكدیگر قرار دارند، نه از قبیل وجود و عدم كه سخن از یكى الزاما همراه با نفى دیگرى باشد.

در روایات اسلامى نیز به این معنى اشاره شده است از جمله از على(ع) مى‏خوانیم: «ضادوا الكبر بالتواضع; به وسیله تواضع با تكبر كه ضد آن است مقابله كنید».

با این اشاره به قرآن باز مى‏گردیم و آیات مربوط به مساله تواضع را گلچین كرده، مورد بررسى قرار مى‏دهیم(هر چند آیاتى كه به كنایه یا به ملازمه به آن اشاره مى‏كند بیش از اینها است).

1- یایها الذین آمنوا من یرتد منكم عن دینه فسوف یاتى الله بقوم یحبهم و یحبونه اذلة على المؤمنین اعزة على الكافرین... (سوره‏مائده،آیه‏54)

2- و عباد الرحمن الذین یمشون على الارض هونا و اذا خاطبهم الجهلون قالوا سلاما (سوره‏فرقان،آیه‏63)

3- واخفض جناحك لمن اتبعك من المؤمنین (سوره‏شعراء،آیه‏215)

ترجمه

1- اى كسانى كه ایمان آورده‏اید! هر كس از شما، از آیین خود بازگردد(به خدا زیانى نمى‏رساند;) خداوند به زودى جمعیتى را مى‏آورد كه آنها را دوست دارد و آنان(نیز) او را دوست دارند; در برابر مؤمنان متواضع، در برابر كافران سرسخت و نیرومندند.

2- بندگان(خاص خداوند) رحمان، كسانى هستند كه با آرامش و بى تكبر بر زمین راه مى‏روند; و هنگامى كه جاهلان آنها را مخاطب سازند(و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام مى‏گویند(و با بى اعتنایى و بزرگوارى مى‏گذرند).

دانلود مقاله تواضع و فروتنی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله تواضع و فروتنی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله شباهت و تفاوت شیطانی

مقاله شباهت و تفاوت شیطانی

دانلود مقاله شباهت و تفاوت شیطانی

مقاله شباهت و تفاوت شیطانی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 63

مقاله شباهت و تفاوت شیطانی

چکیده بخشهایی از متن:

همان گونه كه گفته شد فرآیند نامیدن در جهت هر چه دقیق كردن طبقه بدی هاست آنان كه به هم شبیه ترند در یك دسته قرار می‌گیرند و باز با لحاظ كردن مجدد شباهت های ریزتر، دسته هاو طبقات دیگر از این طبقه جدا می‌شوند اما این دقت تا كجا پیش می‌رود تا زمانی كه به خویش باز گردد یعنی به توده ای مملو از تفاوت ها نوعی بازگشت به تفاوت ها رسیدن به چیزهایی كه شبیه تر از خودبه خودند رسیدن به دنیای وانمایی ها. با شدت بخشیدن به فرآیند ها نامیدن به نوعی بی شكلی پیشینی و ما قبل طبقه بندی بر می گردیم.

تفاوت ها بر مبنای گون (مزیت) ساخته می‌شوند. هر تفاوتی نوعی جلوگیری از گول (فریب) و افتادن به دام این همانی و شباهت هاست. از این رو دو چیز شبیه به هم از آن جا كه در بردارنده تا گول (ضریب) بزرگ تری در همان انگاری آنها هستند در بردارنده تفاوتی بنیادی ترند.

نامیدن نوعی فرآیند همان انگاری است كه بر مبنای شباهت كار می‌كند، زیرا در حال هویت یابی و گنجاندن هر چیز تازه در حالی از پیش موجود از پیش مفروض است. نامیدن در پی بررسی این مطلب است كه این چیز به كدام طبقه یا گروه شبیه تر بوده و در چه دسته ای می گنجد. در برابر آن چه در نام گذاری اتفاق می افتد بر مبنای تفاوت و نیاز برای خلق دال های جدید است. هر چیزی و هر اتفاقی اتفای جدید و متفاوت از سایر اتفاق ها است كه مشابهی برای آن یافت نمی‌شود.

شباهت ها تنها بر مبنای تفاوت ها می توانند ساخته شوند حركت از شباهت به سوی تفاوت یا از تفاوت به سوی شباهت در كل حركتی به رروی دایره بازگشت جاویدان است . اصل قرار دادن هر یك به منزله نقطه شروعی برای حركت خطی در جهت رسین به دیگری افتادن در دام باز نمایی تاریخ فعلی یعنی به آن گونه ای است كه اتفاق می افتد.

...

جایگاه فوكو وبودریار

به طور مشهود نامیدن (فرآیندهای نامیدن) مبنای تحلیل فوكویی در آثار اولیه و موسوم به دیرینه شناسی او قرار می‌گیرند. فوكو از نامیده شدن هایی به نام های دیوانه، بیمار، میستریك، نا به هنجار و … یاد می‌كند. فوكو به دیرینه شناسی نامیدن هایی می پردازد چرا و چگونه دیوانگی مورد توجه قرار گرفت و چگونه گفتمان هایی در جهت پیگیری آن سامان یافتند. همان طوری كه می‌دانیم فوكو روش دیرینه شناسی را به نفع روش تبار شناسی به كنار می گذارد. تبار شناسی فوكویی ابزاری قوی تر در جهت ردیابی چنین فرایندهایی است با این تفاوت كه اولاً چنین فرایندهایی را دیگر صرفاً به اشكال گفتمانی مربوط ندانست بلكه آن را به سوی تن مارویت تن و بررسی سایر اشكال غیر گفتمانی كشاند. و ثانیاً پر رنگ كردن نقش رخ دادها و نگاه به آنها به مثابة آن چه یك فرآیند را بر می‌سازد.

...

نام گذاری و نامیدن

نیوتن قانون جاذبه را كشف كرد فلمینگ پنی سیلین را كشف كرد. رنسانس، انسان را كشف كرد روشنگری آزادی را كشف كرد، دكارت خودش را كشف كرداما پس نیوتن فلمینگ، رنسانس، روشنگری و دكارت را چه كسی كشف كرد؟ احتمالاً پدرها و مادرهایشان پدر و مادر نیوتن فلیمینگ و دكارت با اندكی تسامح اخلاقی و رفع بدبینی های متداول یافتی هستند؛ اما پدر و مادر روشنگری و رنسانس كیست كیست؟ آیا پنی سیلین فرزند فلمینگ و قانون جاذبه فرزند نیوتن و دكارت فرزند خویش است؟

نام گذاری تفریح خوبی است اما در مقابل آن نامیدن بازی كسل كننده ای است. نام گذاری عملی نو و منحصر به فرد سات در حالی كه نامیدن (نامیده شدن) حاصل تكرار است. نام گذاری در فضایی از تفاوت ها سر بر می آورد خود نوعی متفاوت سازی است ارائه دنیایی در وارنی تازه این تفاوت نه در ساخت نوشتاری و نه در ساخت گفتاری؛ بلكه در ساخت وجود مادی صورت می بندد. نام گذاری نوعی جعل است، جعل واژگانی برای هستی هایی كه هنوز توسط زبان كشف نشده اند. نوعی وارد ساختن اشیاء در عرصه بازی هستی ها است.

نام گذاری صرفاً بر اشیاء صورت نمی گیرد، بر حالات بر روحیات بر تمنیات بر انتزاعیات نیز صورت می بندد این نوع نام گذاری نوعی مادی سازی این تمایلات است. نوعی شی ای سازی زبانی كه ناگزیر اتفاق می افتد.

دانلود مقاله شباهت و تفاوت شیطانی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله شباهت و تفاوت شیطانی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

دانلود مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان

فهرست مطالب :

مقدمه ...............................  3

تعریف اعتیاد ........................  4

وابستگی جسمانی و روانی به دارو ......  4

مواد مخدر و انواع آن ................  5

شخصیت فرد معتاد به مواد مخدر ........  6

ویژگیهای شخصیتی مشترك معتادان .......  6

اعتیاد در نتیجه بیماری روانی است یا اعتیاد موجب ضعف روحی و روانی 

می‌گردد ..............................  7

عوامل اعتیاد ........................  8

زمینه‌های روانی اعتیاد ...............  9

اقدامات پیشگیری .....................  10

مبارزه با اعتیاد ....................  10

روان درمانی معتادین .................  12

كتابنامه  14

=======================

زمینه های روانی اعتیاد

مقدمه

گرایش به مواد تحریك كننده و تسكین دهنده در تمامی طول تاریخ و در بین جوامع مختلف وجود داشته است در جوامع امروز مصرف مواد مخدر به مثابه یكی از غم انگیزترین تراژدیها ابعاد زیستی، روانی و اجتماعی، زندگی بسیاری از انسانها را متأثر می سازد. این معضل دیرین دامنگیر اكثریت قریب به اتفاق كشورها است و تقریباً در كلیه جوامع به طور روز افزون قربانی می گیرد، آمارهای منتشره توسط سازمان بهداشت،‌كمیته كنترل مواد مخدر جهانی و سازمان یونسكو حاكی از افزایش فزاینده مصرف این مواد در سطح دنیا می باشد و تفاوت بین كشورها در الگوی مصرفی و رده های سنی آنها می باشد مصرف طولانی مدت مواد مخدر با ایجاد اعتیاد نه تنها تأثیر سوء در وضعیت اقتصادی و اجتماعی شخص مصرف كننده یا معتاد می گذارد بلكه در تفاهم خانوادگی نیز نقش تعیین كننده ای را ایفا می كند. از این رو آگاهی از دلایل سوء مصرف مواد به عنوان اولین قدم پیشگیری مطرح می شود. لذا فعالیتی گسترده و فراگیردر همة ابعاد اجتماعی ، اقتصادی، فرهنگی ، آموزشی و … ضروری است، به عبارتی علاج واقعه قبل از وقوع باید كرد. (یونسكو / ترجمه محسن دهقانی ، 1372)

اعتیاد مسئله ای است با ابعاد اجتماعی ، سیاسی ، روانی پزشكی و حقوقی، بر حسب تخصص خود بیشتر به ابعاد روانی – پزشكی آن می پردازیم و این به معنای اهمیت كمتر جنبه های دیگر اعتیاد نمی باشد. (محمد علی سجاد، فربد ندایی 1365)

تعریف اعتیاد

واژه اعتیاد از نظر لغوی یعنی عادت كردن و احساس نیاز است. امروزه در منابع علمی بیشتر از واژه وابستگی به دارو (Drug Dependency)   استفاده می شود كه از سال 1964 میلادی توسط سازمان بهداشت جهانی جایگزین واژه اعتیاد شده است.

دانلود مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله زمینه های روانی اعتیاد پیشگیری و درمان ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات

مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات

دانلود مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات

مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 17 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات

از امام باقر (علیه السلام) از پدرانش، از علی (علیه السلام) نقل شده است كه فرمود: همنشینی با بدان موجب سوء ظن به نیكان می شود و همنشینی با خوبان بدان را به خوبان می پیوندد و همنشینی فجار با نیكوكاران فجار را به نیكان ملحق می كند پس كسی كه وضع او بر شما مشتبه باشد و دین و روش او را نشناسید به معاشرین او نگاه كنید. پس اگر معاشرین او اهل دین خدا بودند او نیز بر دین خدا است و اگر بر دین خدا نبودند پس هیچ بهره در دین خدا برای هیچیك از آنان نیست همانا رسول خدا (صلی الله علیه و آله) می فرمود:

كسی كه ایمان به خدا و روز آخرت دارد پس با كافر برادری نمی كند و با فاجر رفت و آمد نمی نماید و كسی كه با كافری پیوند برادری ایجاد كند یا با قاجری رفت و آمد نماید فاجر و كافر بوده است.

بی مهری در اسلام

اصولاً مردمی كه مهر و محبت ندارند و جاذبه ندارند افراد ناقصی هستند. امیر مومنان علی (علیه السلام) می فرماید: ناتوان ترین مردم كسی است كه از دوست یافتن ناتوان باشد و از او ناتوانتر آنكه دوستان را از دست بدهد و تنها بماند.


محبت در بنیان تشیع

یكی از بزرگترین امتیازات مذهب تشیع بر سایر مذاهب این است كه پایه و زیر بنای اصل آن بر محبت بنا نهاده شده است، از اولین روز دعوت پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) كه این مذهب پایه گذاری شد زمزمه محبت و دوستی علی (علیه السلام) در كار بود و دوستی امیر مومنان (علیه السلام) امتیاز شیعیان بود و بقدری شیعیان در محبت امیر مومنان ثابت قدم و استوار بودند كه آن حضرت (علیه السلام) می فرمود:

اگر با این شمشیرم بینی مومن را بزنم كه با من دشمن شود، هرگز دشمنی نخواهد كرد. و اگر همه دنیا را بر سر منافق بریزم كه مرا دوست بدارد، هرگز مرا دوست نخواهد داشت. زیرا كه این مطلبی است ثابت و بر زبان پیامبرانی جاری گشته كه گفت:

یا علی: مومن تو را دشمن ندارد و منافق تو را دوست نمی دارد. از این رو وقتی یكی از دوستان امیرالمومنین (علیه السلام) كه مردی با فضیلت و ایمان بود، متاسفانه از روی لغزشی كه از وی انجام گرفت و می بایست حد بر او جاری شود امیرالمومنین (علیه السلام) به عنوان حد دزدی، پنجه راستش را برید و به دست چپش داد. او در حالی كه قطرات خون از دستش می چكید می رفت. در بین راه ابن الكواء خارجی آشوبگر، خواست از این جریان به نفع خوارج و علیه علی )علیه السلام) استفاده كند، با قیافه ای ترحم آمیز جلو رفت و گفت كی دستت را برید؟! او به جای اینكه ازعلی (علیه‌السلام) مذمت و یا شكوه كند گفت:

دستم را برید آن كس كه آقای جانشینان پیامبران، پیشوای سفیدرویان قیامت، ذی حق ترین مردم نسبت به مومنان، علی بن ابی طالب، مبارز شجاعان، انتقام گیرنده از جهالت پیشگان، بخشنده زكات،… .

دانلود مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله آثار مهر و محبت به دیگران از نگاه احادیث و روایات ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن

بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن

دانلود مقاله بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن

بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن
دانلود مقاله خودکشی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن

چكیده................................ الف

قدردانی و تشكر....................... ب

مقدمه................................ 1

بیان مسئله........................... 3

گردآوری اطلاعات....................... 5

راههای پیشنهادی برای حل مشكل......... 7

مراحل اجرای راه حل ها................ 9

نتیجه گیری........................... 12

فهرست منابع.......................... 13

...

مقدمه

«تعریف اختلال»

در DSMIV-TR خودكشی را به صورت زیر تعریف كرده اند:

«مرگ عمدی به دست خود، از واژه های لاتین به معنی مال خود و كشتن»

در فرهنگ جامع روانشناسی و روانپزشكی «نصرت الله پورافكاری» خودكشی به این صورت بیان شده است:

عمل خاتمه دادن عمدی به زندگی خود به شرط اینكه به میل شخص و بدست خود او صورت پذیرد. اصطلاح Suiside  (خودكشی) ظاهراً اول بار در نیمه اول قرن 17 میلادی به كار رفته است مطالعه نوین خود كشی در اواخر قرن 19 میلادی بوسیله امیل دور كهایم در زمینه جامعه شناسی و زیگموند فروید در زمینه روانشناسی آغاز گردید.

در روم قدیم زندگی آنقدر بی ارزش بود كه خودكشی عمل طبیعی، حتی پسندیده به شمار می رفت.

به نظر امیل دور كهایم جامعه شناس فرانسوری (در كتاب خودكشی):

«خودكشی» عبارت است از هر نوع مرگی كه نتیجه مستقیم و غیر مستقیم كردار مثبت یا منفی خود قربانی است كه می دانسته است كه می بایست چنان نتیجه‌ای ببار آورد.

«اقدام به خودكشی» عملی است كه بدینسان تعریف شده است اما قبل از اینكه به مرگ منجر شود متوقف شده است.

در كتاب مبانی روانپزشكی آكسفورد در رابطه با خودكشی آمده است: در اكثر كشورها در حدود دو سوم زنان و حدود یك سوم مردان با مصرف دوز بالای دارو خودكشی می كنند. داروها اغلب ضد درد و ضد افسردگی هستند بقیه مرگ های ناشی از خودكشی به علل گوناگون نظیر حلق آویز كردن خود، استفاده از اسلحه گرم، زخمی كردن خود، غرق كردن، پریدن از بلندی و پریدن جلوی اتومبیل در حال حركت صورت می گیرد.

بررسی ها نشان می دهد كه میزان خودكشی در میان جوانان به سرعت رو به فزونی است پس از دیگر كشی و تصادفات، بین سنین 15 تا 24 سالگی خودكشی سومین علت شایع مرگ و میر است برآوردهای آماری نشان می دهند كه اقدام به خودكشی در بین دختران به مراتب رایج تر از پسران است اما درصد پسرانی كه از خودكشی جان خود را از دست می دهند به مراتب بیشتر است.

بیان مسئله

من مسئولیت مشاوره را در مقطع متوسطه عهده دار می باشم سال گذشته مشاور یك مركز پیش دانشگاهی دخترانه بودم كه حدود 900 دانش آموز در رشته های ادبیات و علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی فیزیك در شاخه نظری در آن اشتغال به تحصیل داشتند و 200 نفر نیز دانش آموز دبیرستانی در رشته تجربی و ریاضی فیزیك در سال دوم تحصیل می نمودند.

در روزهای پایانی سال یعنی 27 اسفند ماه دو نفر از دانش آموزان به دفتر مشاوره مراجعه نمودند و اظهار داشتند كه دوستشان قصد خودكشی داشته و از ما تقاضای كمك نمودند. بدنبال علت مسئله بر آمدم. دلایل مسئله را چنین یافتم:

1- قطع رابطه با شخص مورد علاقه

یكی از علل اقدام به خودكشی در نوجوانان قطع رابطه یا احتمال قطع رابطه با شخص مورد علاقه نوجوانان می باشد. ...

...

دانلود مقاله بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله بررسی علل تمایل به خودكشی و پیشگیری از آن ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی

مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی

دانلود مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی

مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی
دسته بندی بیوگرافی
فرمت فایل doc
حجم فایل 36 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 42

مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی

پیش گفتار

 حكما گفته اند كه ابزار حق شناسی و تكریم دربارة بزرگان نشانة نجابت و بزرگی است. این مسئله نه تنها در روابط افراد با یكدیگر بلكه در زندگی اجتماعی ملت ها نیز حقیقت و اهمیت دارد و بقدر حفظ آثار عتیقه و صنایع ظریفه جالب دقت است.

اظهار قدردانی و حرمت در حق مردان نامور و صاحبان فضل و هنر در میان یك ملت از یك طرف نام و نشان و عظمت مدنی آن ملت را از محو شدن نگه می دارد و او را در نظر تاریخ و اهل تحقیق بزرگ می نماید و از طرف دیگر برای افراد نسل حاصل و نژاد آینده مایة تشویق و سربلندی و وسیلة پرورش دادن حس غرور و قوة اراده
می گردد.

چون در هریك از اعمال بشر یك سایق و محرك مادی یا معنوی موجود است یعنی هر یك از كارهای ما تكیه به یك امید نفع مادی و یا معنوی می كند پس در مساعی
و فداكاری های بزرگ نیز امیدها و سایق های بزرگ لازم است و آن جزء تشویق و تكریم و تبجیل چیز دیگری نیست. از این رو هر قدر نام بزرگان یك قوم به حرمت یاد  و خدمات آنان بسط و شرح و تقدیس كرده شود، به همان درجه حس سعی و فداكاری و خدمت گذاری در نهاد افراد پرورش و قوت می یابد. حس تقدیر، یك نوع مكافات اجتماعی است و این حس نه تنها در باره زندگان بلكه در حق مردگان نیز باید به عمل بیاید تا به مشاهدة آن، زندگان نیز قوت قلب در یابند . و به زحمات سترگ تن در داده خود را به مقام بلند برسانند.

در كفیت تقدیر خدمات یك شخص نیز دو نكته را كه اغلب ایرانیان در فهم و محاكمه آن به خطا می روند در نظر باید گرفت. یكی این است كه درجه خدمت یك شخص را به یك هیئت جامعه به نسبت اثراتیكه در اوضاع زمان حیات خود بخشیده تقدیر باید كرد نه از نقطه نظر اهمیت آن خدمت در عصر كنونی یا در یك عصر دیگر، مثلاً وقتی كه می خواهیم بگوئیم كه فلان پادشاه و یا فلان فیلسوف و عالم و یا فلان ادیب و شاعر چه خدمت ها به جامعه خود كرده اولاً باید اوضاع زمانی را كه او در آن زندگی كرده، تدفیق كنیم و ثانیاً اثراتی را كه اعمال و افكار او در زمینه فعالیت مخصوص خود تولید كرده پیش نظر بیاوریم تا بزرگی و اهمیت خدمت او معلوم شود و اگر بر عكس، اعمال او را با مقتضیات زمان خودمان مقایسه و محاكمه نماییم، بسیاری از متجددین ایران از اهمیت راه به خطا میروند و اغلب بزرگان و ادبا و متفكرین و علمای ایران را عاری از هر گونه مزیت و فضیلت می شمارند.

...

سید جمال الدین اسد آبادی

سید جمال الدین اسد آبادی شخصیت بزرگی بود كه در دورة ناصر الدین شاه در بیداری مردم ایران و حتی مسلمان جهان سهمی زیاد داشت. سید جمال الدین در
قریه ی اسد آباد همدان متولد شد. او پس از آموختن مقدمات علوم دینی در ایران عازم نجف گردید و پس از بهره گیری از محضر عالمان بزرگی چون شیخ مرتضی انصاری به هندوستان رفت.

در آن زمان فقر و عقب ماندگی مسلمانان، سید جمال الدین را سخت رنج می داد. وی ابتدا كوشید مسلمانان هند را علیه استعمارگران انگلیسی بشوراند، اما به دلیل سلطه ی همه جانبه ی انگلیسی ها مجبور به ترك آن جا شد و به عثمانی و مصر مسافرت هایی كرد. سپس به دعوت ناصر الدین شاه به ایران آمد. وی در آغاز می پنداشت كه به كمك شاه می تواند اندیشه های اصلاح طلبانة خود را به مرحلة اجرا بگذارد، اما متوجه شد كه مانع بزرگی كه در راه اصلاحات وجود دارد، خود شاه است. از آن پس انتقاد از حكومت شاه را آغاز كرد و همین كار سبب تبعید وی از ایران شد. او تا اواخر عمر در عثمانی زندگی كرد و سرانجام مسموم شد.

...

دانلود مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله شرح حال سید جمال الدین اسدآبادی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران

مقاله تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران

دانلود مقاله تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران

تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران
دسته بندی جامعه شناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 50 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
مقاله تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران

چكیده....................................

مقدمه.................................... 1

متن...................................... 31-7

=============================

متن آغازین:

چكیده:

با فروپاشی شوروی در سال 1991  و جا برای بحران كویت ایالات متحده مقام تك قطبی را به سركردگیخود مطرح ساخت. چین و ایران با نظام تك قطبی به سركردگی آمریكا مخالفت كردند. موقعیت ژئوپلتیكی ایران در منطقه خلیج فارش و آسیای مركزی و همسویی سیاستها موجب ایجاد روابط استراتژیك بین دو كشور چین و ایران گردید. اما آمریكا در مخالفت از ایران، چین را از فروش تسلیحات هسته‌ای شیمیایی به ایران برحذر داشت و با اعمال فشار و وعده امتیازات زیاد، چین را مجبور ساخت كه قرارداد مربوط به نیروگاه اتمی بوشهر را معلق و پیشنهاد واگذاری راكتور تحقیقات آب سبك به ایران را رد و نهایتاً  كاربری چین را در استراتژی ژئوپلتیكی ایران كم اثر نماید.

در فصول این پایان نامه به موقعیت و جایگاه چین در شرق آسیا و اهمیت ان از نظر ژئواستراتژیكی برای آمریكا و روسیه، جمعیت زیاد و انسانهای نسبتاً ماهر، ذخایر مالی و رشد اقتصادی خوب و تكنولوژی رو به رشد و ارتش مجهز به سلاحهای پیشرفته و هسته‌ای، نقش آفرینی چین در ؟ امنیتی اروآسیا به همراه آمریكا در روسیه، مشخص كردن علائق ژئوپلتیكی آن كشور ؟ 21 مرتبه با هداف تاكتیكی ( تأمین منافع اقتصادی ) و داشتن مازاد بیش از 40% میلیارد دلاری با آمریكا و اهداف استراتژیك ( تأمین منافع انرژی )، تحولات  ژئواستراتژیك و ژئواكونومیك قرن (21) و جایگزینی اقتصادی  محوری بجای سیاست محوری بر پایه تفكرات نظامی پرداخته شده است.

در پایان با مشخص كردن تهدیدات آمریكا و نقاط قوت و ضعف چین و شناخت عوامل مثبت و منفی تأثیر گذار بر روابط چین و ایران این فرصت رابتین می‌نماید كه مسئولین با استفاده از یافته‌های این تحقیق در ارتباط با نقش چین در مسائل امنیتی ایران تصمیمات صحیحی را اتخاذ نمایند.

مقدمه:

دهه 1990 با دو رویداد بزرگ آغاز شد دو رویدادی كه ژئوپلتیك جهانی را بطور كلی دگرگون كرد. از یك سو فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال (1991  ) و سرنگون شدن پیمان و رشد، نه تنها نقطه پایان جها ژئوپلتیك توازن یافته میان و قطب تلقی شد بلكه راه را برای انتقال نظام ژئوپلتیك جهانی از مرحله رقابتهای ( ایدئولوژیك سیاسی ) به رمحله رقابتهای ( اقتصادی ـ سیاسی ) هموار ساخت. از سوی دیگر حركت نظامی بی‌سابقه امریكا و هم پیمانانشان در ماجرای بحران كویت شیوه نوینی از واكنش‌های ژئوپلتیك در برابر كنشهای استراتژیك منطقه‌ای را نمایان ساخت در حالیكه رویداد نخست مفاهیم تازه ای را در ژئوپلتیك جهانی مطرح ساخت و روابط ساختاری ( افقی ـ عمودی ) جهان قدرتهای را دگرگون كرده و زمینه را‌ آماده شكل گیری نوینی از این روابط ساخته است. رویداد دوم نیز نظام ( ژئوپلتیك خاورمیانه را یكسره دگرگون كرده، موازنه نظامی استراتژیك تازه‌ای را پیش كشیده و مفاهیم نوینی از ( امنیت منطقه‌ای ) را در روابط ساختاری قدرتهای منطقه بدست داده است. چین از جمله كشورهایی است كه در نتیجه تیزهوشی كادر رهبری خود كه تهدیدات اقتصادی را برای امنیت ملی خویش مخرب تراز دشمن خارجی تشخیص داد برای رفع ناامنی از كارایی نهادها و بخش‌های اقتصادی، سیاست تنش‌زدایی را در پیش گرفت. همراه با نفی مشروعیت رهبری ؟ جهان توسط ایالات متحده، خود مدعی قرار گرفتن در میان قطبهای اصلی نظام بین‌المللی محصوب می‌شود،

...

متن پایانی :

بررسی پیوند چین با اوراسیا

اوراسیا شامل دو قاره اروپا و آسیا از نظر بعد امنیتی سه منطقه مهم دارد الف) خاورمیانه ب ) مناطق حد فاصل اروپای شرقی و غری و ج) آسیای شرقی كه چین به تبع واقع بودن در آن منطقه در اولویت اول از نظر امنیتی نقش مهمی در منطقه شرق آسیا و جهان دارد.

جهان پس از جنگ جهانی دوم بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوری از نظر حل مسائل امنیتی و یا ایجاد مشكل برای دیگری تقسیم شده و چین در دهه های (50 و 60) در جبهه شرق و در دهه های (70 و 80 ) شریك ایالات متحده در مقابل شوروی و پس از فروپاشی دیوار برلین در سال 1989 وضعیت جدیدی بخود گرفت. با توجه به نظر برژینسكی و ساموئل هانتیگتون ساختار قدرت جهانی به شش منظومه، منظومه آمریكای شمالی به رهبری ایالات متحده ، منظومه آسیای شرقی با بازیگری چین و ژاپن منظومة اروپا – منظومه آسیای جنوبی با رهبری هند منظومه هلال ناموزون مسلمانان و بالاخره منظومة اوراسیا كه تا حدی زیر سلطه روسیه خواهد بود تقسیم می شود.

ایالات متحده معتقد است كه جهان بسوی تك قطبی شدن پیش می رود. اما بعضی نیز به جهان چند قطبی اعتقاد دارند ولی جوزف نای اعتقادی به روسیه و هند به جهت آسیب پذیری اقتصادی و طولانی بودن اصلاحات در ردیف قطبهای نظام بین المللی تلقی نمی كند و چین را نیز در سدة بعد جزء قطبهای قدرتمند می آورد. در قرن (19 و 20) میلادی اروپا ضامن صلح جهانی بود ولی در قرن 21 امنیت آسیا ضامن صلح جهانی عنوان شد در حال حاضر در آسیا مناطق خاورمیانه ، هند ، پاكستان، دریای چین و مشكل خاوردور در ارتباط با دو كره و چین و تایوان و روقرارگرفتن آنها با یكدیگر مشكلات امنیتی بزرگ اوراسیا است. بازیگران اصلی به ترتیب ژاپن ، آمریكا و روسیه و چین هستند كه در این رابطه ژاپن و آمریكا از روابط گرمتری برخوردارند و در سال 1996 پیمان امنیتی را به امضاء رسانده اند و در متقابل چین و روسیه نیز به جهت پیمان امنیتی فوق از سال 1998 روابط گرمتری را به خود گرفته اند واین مانع از آن نشده كه بر روابط ژاپن ، چین و آمریكا و یا روسیه و آمریكا تأثیرات منفی زیادی بگذارند. ژاپن به جهت جلوگیری از تزریق چین بر تنگه مالاكا حمایت از تایوان و پیمان امنیتی با آمریكا را منعقد نموده و ایالات متحده نیز حمایت خود را از تایوان پنهان نداشته است.

دانلود مقاله تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله تجزیه و تحلیل ژئوپلتیك چین برامنیت ایران ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری

مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری

دانلود مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری

مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 1076 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 47

مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری

چکیده بخشهایی از متن:

قطعه ای از مبلمان، یك كار هنری، یك اتاق، یك ساختمان، یا محدوده ای از فضای سبز هر چند كه از نظر انسان سنجی خوب طراحی شده باشد، ممكن است برای استفاده كنندگان «ناراحت» به نظر برسد (Hall 1963) . هدف این فصل كتاب جلب توجه به معیارهای خاص تری چون خلوت، فضای شخصی، و رفتار قلمروپایی است. این عوامل ادراك راحتی و كیفیت محیط را تحت تأثیر قرار می دهند. نیاز به خلوت، فضای شخصی و قلمروپایی در انسان عمومیت دارد و به ارضای نیازهای دیگری چون امنیت ، خودشكوفایی، و عزت نفس ربط دارد.

Hall 1959 , goffman 1963, Lyman and scott 1967, skaburskis sommer 1969, Altman 1975

چگونگی بیان نیازها و نحوه دست یافتن به آنها، در جوامع مختلف متفاوت است.

(Hall 1966 , Aluman and Chemers 1980)

بعضی از ساختمانهایی كه توسط معماران تحسین شده اند نیاز به خلوت و قلمروپایی را به خوبی برآورده نمی سازند. دلیل این مسئله ساده است. در اغلب موارد این رفتارها به طور ناخودآگاه بروز می كنند. بدون شناخت یك رفتار نمی توان آن را در طراحی در نظر گرفت. یكی از وظایف رفتارشناسان جلب توجه طراحان به این گونه رفتارها و چگونگی در نظر گرفتن آنها در طراحی است. یكی از اهداف نظریة طراحی محیط، توصیف و تبیین چگونگی پاسخگویی تركیب كالبدی محیط به این رفتارها و اهمیت طراحی محیطهایی است كه تأمین كننده و حمایت كننده آنها می باشند.

خلوت

مفاهیم خلوت، قلمروپایی و فضای شخصی با هم ارتباط نزدیكی دارند. ایروین آلتمن (1975) مدلی مفهومی را پیشنهاد كرده است كه در آن فضای شخصی و قلمروپایی ساز و كارهای اصلی دست یافتن به خلوت قلمداد شده اند. شكل 14-1 ماهیت پویای خلوت را نشان می دهد. مردم تلاش می كنند در انجام فعالیتها به سطح مناسبی از خلوت دست یابند. در نتیجه دانستن معنا و مفهوم خلوت اهمیت زیادی دارد.

در تعاریف مربوط به خلوت یك ویژگی مشترك وجود دارد. نكتة اصلی این تعاریف، توانایی كنترل افراد یا گروهها بر تعامل دیداری، شنیداری و بویایی با دیگران است. برای مثال، راپاپورت (1977) خلوت را توانایی كنترل تعامل اجتماعی، حق انتخاب و امكان تعامل اجتماعی دلخواه فرد تعریف كرده است. خلوت نباید به گوشه ای از جمع و تمایل به انزوا منجر شود. (Schwartz 1968).

...

رفتار قلمروپایی سازوكاری است برای تنظیم حریم بین خود و دیگران كه با شخصی سازی یا نشانه گذاری یك مكان یا یك شیء و تعلق آن به یك فرد یا یك گروه بیان می شود. این تعاریف بعضی از ویژگیهای اصلی قلمرو مكانی را پیشنهاد می كنند. احساس مالكیت و حق انسان نسبت به یك مكان ، شخصی سازی و نشانه گذاری یك محوطه. حق دفاع در مقابل مزاحمت و تأمین كاركردهایی كه از نیازهای فیزیولوژیك تا نیازهای شناختی و زیباشناختی را شامل می شود.

انسان و حیوان رفتار قلمروپایی را از راههای متفاوتی به نمایش می گذارند (Altman 1975) . در حیوانات این نمایش مبنای زیست شناختی دارد و ابزاری است برای تصاحب یك محدودة مكانی؛ نشانه گذاری حیوانات با ادرار یا دیگر ابزارهای فیزیولوژیك انجام می شود و دفاع آنها با جنگیدن (به صورت نمادین) به نمایش در می‌آید.

در انسان، رفتار قلمروپایی حتی اگر مبنای زیست شناختی داشته باشد باز هم تابع هنجارها و معیارهای فرهنگی است (Dubos 1965 , Ardrey 1966) . قلمروهای انسانی از جهت اندازه و مكان تفاوتهای زیادی دارند؛ نه تنها مفهومی مكانی بلكه محصول ساخته ها و انگاره های انسان هستند و با دامنة وسیعی از موانع فیزیكی و نشانه های نمادین علامتگذاری می شوند. انسان قلمروهای مكانی بیشتری دارد و از راههای مختلفی از آنها محافظت می كند.

عملكرد قلمروهای مكانی

تأمین خلوت و كنترل قلمرو مكانی در طراحی محیط اهمیت ویژه ای دارد، زیرا بعضی از نیازهای اساسی انسان از قبیل هویت، انگیزش و امنیت از این طریق قابل ارضا هستند. حسن الشركاوی (1979) نیاز چهارمی را تحت عنوان چارچوب داوری به این نیازها افزوده است. اگر چه در ادبیات معماری راجع به این موارد بحث شده است، ولی عملكرد قلمروپایی خارج از محدوده مفهوم عملكردگرایی در معماری جدید است.

دانلود مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله خلوت، قلمروپایی، و فضای شخصی نظریه همجواری ,

<-BloTitle->
<-BloText->