خريد بک لينک
لوازم یدکی ال ۹۰
Hookah Shisha Tobacco
ماسک سه لایه
فلنج
Barabas Ropa de hombre
مسترفایل
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
ترجمه مقاله کشاورزی پایدار گیاه شوره زار

ترجمه مقاله کشاورزی پایدار گیاه شوره زار

دانلود ترجمه مقاله کشاورزی پایدار گیاه شوره زار

گیاه شوره زار
گونه گیاهی
شوری زی 
کشاورزی پایدار
مناطق بیابانی
دسته بندی پژوهش های دانشگاهی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 250 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12

ترجمه مقاله کشاورزی پایدار گیاه شوره زار

فایل لاتین: 11 صفحه
فایل ترجمه: 12 صفحه
مقاله مربوط به سال 2014
گیاه شوره زار، یک گونه ی گیاهی شوری زی برای کشاورزی پایدار در مناطق بیابانی:
عنوان لاتین: Saltgrass, a True Halophytic Plant Species for Sustainable Agriculture in Desert Regions
چکیده:

بیابان زایی مداوم از زمین ‌های قابل کشت به دلیل شهرنشینی ، گرم شدن کره زمین، آب و استفاده از آب‌هایی با درجه شوری کم برای آبیاری، به خصوص در مناطقی که کمبود آب را تجربه کرده‌اند، است. استفاده از آب با درجه شوری کم برای آبیاری، بیشتر در مورد گیاهانی است که با خاک‌های شور و کمبود آب در این مناطق تحت فشار هستند. بنابراین نیاز فوری برای پیداکردن گونه‌های گیاهی مقاوم در برابر شوری یا خشکسالی برای زنده ماندن یا حفظ شدن تحت چنین شرایط سختی، وجود دارد. چون‌که گیاهان بومی تقریبا تحت چنین شرایطی رشد می کنند، و با این تنش ها (یا فشارها) سازگار هستند، آنها بهترین و مناسب ترین انتخاب برای استفاده تحت چنین شرایط سختی هستند. اگر گونه‌های مقاوم در برابر فشار یا تنش، از این گیاهان بومی به طور موفقیت‌آمیزی شناسایی شوند، استفاده از آنها توسط تولیدکنندگان باعث صرفه جویی‌های قابل توجهی در درآمدها خواهد شد و باعث صرفه جویی قابل توجهی در پول کشور خواهد شد. تحقیقات من در دانشگاه آریزونا در مورد گیاهان شوره زار، گونه‌های گیاهی شوری زی، نشان داده است که این گیاه یک مقاومت عالی در برابر شوری و خشکی و یک توان بسیار عالی برای چنین شرایط سخت دارد.

دانلود ترجمه مقاله کشاورزی پایدار گیاه شوره زار






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله کشاورزی پایدار گیاه شوره زار ,

ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک

دانلود ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک

دانلود ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک

رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 426 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11

ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک

مقاله انگلیسی با فرمت pdf به همراه ترجمه با فرمت word 

 

چکیده :
یک آزمایش در مزرعه باغبانی شریی بنگلا دانشگاه کشاورزی، داکا-1207، بنگلادش، در طول بازه زمانی اکتبر 2012 تا مارس 2013 برای پیدا کردن اثر اسیدجیبرلیک بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی انجام شد. آزمایش شامل چهار غلظت اسیدجیبرلیک شامل شاهد= G0 (بدون اسیدجیبرلیک)، G1 =75  پی پی ام اسیدجیبرلیک، G2 = 100 پی پی ام اسیدجیبرلیک  و G3 = 125 پی پی ام اسید جیبرلیک بوده است. این آزمایش در بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفته است. همه پارامتر به طور معنی داری در غلظت های مختلف اسیدجیبرلیک متفاوت بودند. بیشترین عملکرد (92.99 تن/هکتار) از تیمار G3 به دست آمد در حالی که G0 کمترین عملکرد (60.46 تن/هکتار) را نشان داده است.
کلمات کلیدی: Lycopersicon esculentum Mill ، گوجه فرنگی، رشد، عملکرد و اسید جیبرلیک.

دانلود ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید ج,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق 
دانلود مدیریت
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 2529 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

این مقاله  هم انگلیسی و هم فارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

پروتئین های محرک و حرکت

اسکلت سلولی به شکل یک داربست است، که در طول آن پروتئین-های محرک می توانند حرکت کنند. این پروتئین ها، انرژی شیمیایی مربوط به هیدرولیز ATP را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. حرکت، یک جهتی است، یا از منفی به مثبت و یا بالعکس می باشد. سیستم های خیلی مهم عبارتند از میکروفیلامنت/میوزین و میکروتوبول/کینزین و دینامین.

 

12.1 میوزین در امتداد رشته های  اکتین حرکت می کند

بشر 13 ژن میوزین دارد، اما تنها وظایف میوزین 1، 2 و 5 شناخته شده است. میوزین 2 برای انقباض  عضلات  و تقسیم سیتوپلاسمی ، میوزین 5 برای حمل و نقل آب دانک (کیسه های کوچک) داخل سلولی در امتداد میکروفیلامنت، میوزین 1 در غشای پلاسمایی با دسته های اکتین در ریزپرزها در تعامل است.

 

12.1.1ساختار میوزین

همه ایزوفرم های میوزین شامل یک سر N ترمینال و یک دم (انتها) C ترمینال با اندازه های مختلف می باشد (شکل 12.1را ببینید). در میوزین 2 و 5، بخش های مارپیچ در دم، به شکل دیمر تعامل دارد، مولکول های میوزین 1 این بخش را ندارد و تنها باقی می ماند. دم میوزین 1 و 5 به غشاء متصل است. تراکم دم ها در میوزین 2 به شکل یک ساختار بزرگ سوپرمولکولی، با رشته های ضخیم است.

چند مولکول زنجیره ای منظم سبک به مناطق گردن میوزین ها متصل می شود، آنها نقش تنظیمی دارند و به کلسیم متصل می باشند. در میوزین 1 و 5 آنها شامل کالمودولین می باشند.

سر، پایان کار میوزین است، آن شامل مکان های اتصال اکتین و ATP می باشد. فعالیت مرتبط با  ATPase میوزین، اکتین فعال می باشد.

شکل 12.1 منظره استریو ساختار بلورین شکل اشعه X از مناطق سر و گردن میوزین 2 عضله گوش ماهی، بدون حد (بالا، کد PDB 1DFK) و با حد (پایین، کدPDB 1DFL) ADP+ وانادات (آنالوگ (ATP-. منطقه دم به وسیله تیمار پروتئاز با اجازه تبلور حذف شد. مولکول ها حدودی جهت گیری مشابه داشته اند.توجه داشته باشید که تغییرات کنفورماسیونی، به محض اتصال-ATP تغییر می کند.

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی

دانلود ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی

دانلود ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی

دانلود ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق 
دانلود مدیریت
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 329 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی

این مقاله انگلیسی وفارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

دفع MSW  با استفاده از تکنولوژی مرسوم تبدیل زباله به خوبی موفق بوده است. بر طبق   USEPA، در سال 2000، 102 تاسیسات تبدیل زباله به انرژی، که بیشتر آنها دیگ­های چندگانه، در ایالات متحده برای دفع بیش از 35 میلیون تن  MSWبکار رفته است که حدود 14 درصد از مقدار کل MSW در ایالات متحده می باشد. این 102 تاسیسات در ایالات متحده دارای یک توان عملیاتی به طور متوسط ​​بیش از 900 تن زباله دارد و به متوسط، بیش از 10 سال است که فعالیت می کنند. قدیمی ترین کارخانه WTE از دهه 70 تا به لان به طور مداوم در حال فعالیت می باشد.

در مقابل، دفع MSW با استفاده از فن آوری پلاسما تازه شروع شده است. هیچ تاسیسات مستمر با فناوری پلاسما برای  MSW در ایالات متحده وجود ندارد و تنها دو تیم عامل در سایر نقاط جهان فعالیت می­کند. این دو تاسیسات یک توان عملیاتی به طور متوسط ​​کمتر از 100 تن در روز دارند و قدیمی­ترین مرکز از سال 1999 شروع به فعالیت نموده است. همانطور که در بالا اشاره شد، تاسیسات پلاسما برای دفع انواع دیگر زباله در سراسر جهان وجود دارد.

 

2.3. Comparison of Plasma Technology and Waste-to-Energy

2.3.1. Status of Technologies

The disposal of MSW using conventional waste-to-energy technology is well established. According to the USEPA, in 2000, the 102 waste-to-energy facilities, most with multiple boiler s, in the U.S. accounted for the disposal of approximately 35 million tons of MSW, approximately 14 percent of the total amount of MSW generated in the United States. The 102 facilities in the United States have an average throughput of more than 900 tons per day and have, on average, been operating for more than 10 years. The oldest WTE plant has been operating continuously since the 1970’s.

By contrast, disposal of MSW using plasma technology is just beginning. There are no continuously operating MSW plasma facilities in the United States and only two operating in the rest of the world. These two facilities have an average throughput of less than 100 tons per day and the oldest facility has been operating since 1999. As noted above, there are plasma facilities disposing of other kinds of waste throughout the world.

2.3.2. Energy Recovery

Modern waste-to-energy facilities are designed, built, and operated to recover energy from the waste they process. The 102 WTE plants in the U.S. produce more than 2,800 MW of electricity. Most incinerators that are too small or too inefficient to recover energy have all but disappeared in the United States because they cannot compete economically with other forms of waste disposal.

2.1. Plasma Technology

2.1.1. Background

Plasma as a method to generate heat is a proven, well-demonstrated commercial technology at work around the world. In the 19" century, plasma technology was developed and used in Europe for the metals industry. At the beginning of the 20" century, the chemical industry used plasma heaters to extract acetylene gas from natural gas. In the early 1960s, the United States National Aeronautics and Space Administration used plasma technology to simulate the high temperatures that orbiting space vehicles would encounter when reentering earth’s dense atmosphere. In the 1980s, large-scale plasma heater processes were built and commissioned for a variety of industrial applications, particularly for metals and chemicals.

Although plasma technology has a long track record, its application to waste disposal is more limited. During the past twenty years, the use of plasma technology for waste disposal has undergone extensive research and small-scale development. It has been tested and evaluated on many types of wastes, including automobile shredder residue, sludges, asbestos fibers, medical waste, and MSW. This R&D effort is continuing and some small-scale commercial plasma facilities for disposing of waste have been operating for more than a decade.

دانلود ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله مقایسه تکنولوژی پلاسما و تبدیل زباله به انرژی ,

ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)

دانلود ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)

دانلود ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)

دانلود ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فی
دسته بندی پژوهش های دانشگاهی
فرمت فایل word
حجم فایل 533 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3

ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)

این مقاله انگلیسی با فرمت PDF  و فارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

چکیده
شاخص اضافه وزن در سال های اخیر افزایش یافته و سبب بروز بیماری های غیر واگیر مربوط به آن شده است. توصیه های کاهش روغن در مواد غذایی ممکن است کمک به کاهش خطر ابتلا به این بیماریها بکند. توجه بر روی محصولات نانوایی، مانند کیک پاوندیا می­باشد که در هر 100 گرم آن 17 گرم روغن وجود دارد. عنصر ترکیبی جدید، بذر چیا (مریم گلی) می باشد که برای جذب بالای آب و لایه خارجی لعابی چسبناکش، به منظور ارزیابی پتانسیل آن به عنوان جایگزین روغن در محصولات نانوایی مورد مطالعه قرار گرفته است. ما اثرات جایگزینی 25،50، 75 و 100 گرم  در 100 گرم ماده کلی از روغن­های گیاهی را به وسیله ژل موسیلاژ چیا (CMG) در خواص تکنولوژیکی کیک پاوندیا مورد بررسی قرار دادیم. CMG توسط جذب آب دوباره با آب موسیلاژ لیوفیلیزه چیا (LCM) تولید شد. جایگزینی روغن های گیاهی توسط CMG  تغییر قابل توجهی در حجم مخصوص، تقارن، یکنواختی، فعالیت رطوبت و آب (AW) کیک ایجاد نمی کند. پارامترهای رنگ و همچنین استحکام خرده ریزه کیک، توسط سطوح بالاتر جایگزین روغن با CMG  تحت تاثیر قرار گرفت. ما این نتیجه رسیدیم که جایگزینی تا 25 گرم/100گرم روغن توسط CMG،  به طور تکنیکی در کیک پاوندیا امکان پذیر می­باشد بدون اینکه تغییرات قابل توجهی در کیفیت ویژگی­های آنها وجود بیاید.

دانلود ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کیکهای پاوندیا (کلوچه)






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله استفاده از ژل موسیلاژ گیاه چیا (مریم گلی) (Salvia hispanica L.) به منظور کاهش روغن در کی,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت

مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت در 29 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

دانلود مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت

مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق 
دانلود مدیریت
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل word
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت

در 29 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

تاریخچه پیدایش مدیریت

فلسفه نوین مدیریت منابع انسانى، با وقوع انقلاب صنعتى در انگلستان(1760م.) آغاز شده است. منظور از انقلاب صنعتى، جانشین كردن ماشین به جاى انسان در صنعت است. با ورود ماشین به صحنه، امكان تقسیم كار به اجزاى كوچك‏تر فراهم شد و هركس موظف به انجام دادن بخش كوچكى از كل كار در كارخانه یا سیستم تولیدى گردید. كارگر مجبور به كار پراكنده نبود، بلكه مأمور كار با ماشین مشخص و در نتیجه، یافتن مهارت در آن كار بود.

از ویژگى‏هاى دیگر نظام صنعتى، بى‏اعتنایى به جنبه‏هاى عاطفى و عدم رعایت اصول انسانى در كارخانه‏ها بود. استفاده از كودكان، منع قانونى نداشت. آنان گاهى از طلوع آفتاب تا شب كار مى‏كردند. انقلاب صنعتى آثار اقتصادى مثبت(افزایش تولید و بازدهى سرمایه، رونق فوق‏العاده تجارت و...) و آثار اجتماعى منفى داشت (كالا تلقى شدن كارگر، براى خریدوفروش).

- نهضت كارگرى‏
در پى ستم كارفرمایان، كارگران به جان آمده و متحد شدند، اتحادیه و سندیكا تشكیل دادند، دست به اعتصاب زدند و نتایجى نیز گرفتند. كشورهاى صنعتى با وضع قانون و مقرراتى با نهضت كارگرى به مقابله برخاستند؛ اما مقاومت كارگران ادامه یافت و هم‏بستگى آنان و پیدایش اتحادیه‏ها، طرز فكر جامعه و دولت را به نفع آنان تغییر داد و موجب توازن قدرت، میان كارگر و كارفرما شد و «دموكراسى صنعتى» تحولات اجتماعى عمیقى را در جوامع صنعتى به وجود آورد.

- نهضت مدیریت علمى (1878م.)
تیلور (1856 - 1917م.) در سال 1878 چهار اصل اساسى و مهم مدیریت علمى را ارائه كرد كه عبارتند از:
اصل اول: مدیریت باید علمى باشد.
اصل دوم: انتخاب كاركنان باید اساس علمى داشته باشد.
اصل سوم: آموزش و تربیت كاركنان باید جنبه علمى داشته باشد.

 

دانلود مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله تاریخچه پیدایش مدیریت ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
مقاله مدیریت علمی

مقاله مدیریت علمی در 16 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

دانلود مقاله مدیریت علمی

مقاله مدیریت علمی 
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق 
دانلود مدیریت
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل word
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16

مقاله مدیریت علمی

در 16 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

چکیده :

در مقاله زیر مطالبی در ارتباط با یکی از مهمترین عللی که باعث پیشرفت جهان صنعتی شده است را مد نظر قرار می گیرد . براستی چرا کشورها یی همچون ایلات متحده و ژاپن و کره و ...... پیشرفت کردند و چه عاملی سبب این پیشرفت گردید . همچنین هیتلر به تاسی از چه عاملی به آمریکا اعلان جنگ کرد و او چه باوری نسبت به علم و صنایع خود و آمریکا داشت و وضعیت آمریکا در اعلان جنگ چگونه بود و چه عاملی باعث گردید که آمریکا در حالیکه ناوگان جنگیش در وضعیت بسیار نامطلوبی بسر می برد به وضعیتی مبدل گردد که پیروز جنگ گردد و به تاسی از آن عامل به یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی جهان مبدل گردد . وهمچنین به برسی علم  و صنعت قبل و بعد از مدیریت علمی و به نقش تیلور در این زمینه خواهم پرداخت . براستی تیلور کیست و چه نقشی را در صنعت ایفاء نموده است قطعا بازخوانی این ماجرا ما را باید به راهی که آنها رفتند باید بکشا ند چرا که این را ه توام با موفقیت بوده است .

مقدمه :

بررسی مدیریت علمی ما را به این درک باید برساند که ما در راستای آموزش فنی و حرقه ای بسیار بد عمل کرده ایم و به جرئت می توان گفت که در زمینه صنعتی نیز راه ایستایی را پیموده و متاسفانه هنوز هم در این مسیر هستیم چرا که دیگران با استفاده از آموزش فنی و حرفه ای به قطبهای بزرگ صنعتی بدل گردیده اند و ما هنوز به صادرات تنها مواد اولیه می پردازیم سادگی مدیریت علمی و نحوه آموزش آن شاید به باور نیاید که این عامل باعث پیشرفت دنیای صنعتی بوده اما خود آن کشورها  مدعی این مطلب هستند ، البته متاسفانه ما همواره چشممان  بروی تجارب دنیا بسته شده چرا چون می خواهیم همه چیز را در ایران تولید نماییم آنهم فقط به صورت مونتاژ ، یعنی ما همه چیز را مایلیم سرهم بندی نماییم به همین خاطر پیکان بدون تغییر 45 سال تولیدش در کشور ادامه می یابد و آنانی که بعد از ما این صنعت را ایجاد کردند به صادر کننده ای توانا به جهان مبدل گردیند . 

 

دانلود مقاله مدیریت علمی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
مقاله مدیریت علمی ,

تاريخ : 16 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : مسعود | بازدید : <-PostHit->
ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق 
دانلود مدیریت
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 2529 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

این مقاله  هم انگلیسی و هم فارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

پروتئین های محرک و حرکت

اسکلت سلولی به شکل یک داربست است، که در طول آن پروتئین-های محرک می توانند حرکت کنند. این پروتئین ها، انرژی شیمیایی مربوط به هیدرولیز ATP را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. حرکت، یک جهتی است، یا از منفی به مثبت و یا بالعکس می باشد. سیستم های خیلی مهم عبارتند از میکروفیلامنت/میوزین و میکروتوبول/کینزین و دینامین.

 

12.1 میوزین در امتداد رشته های  اکتین حرکت می کند

بشر 13 ژن میوزین دارد، اما تنها وظایف میوزین 1، 2 و 5 شناخته شده است. میوزین 2 برای انقباض  عضلات  و تقسیم سیتوپلاسمی ، میوزین 5 برای حمل و نقل آب دانک (کیسه های کوچک) داخل سلولی در امتداد میکروفیلامنت، میوزین 1 در غشای پلاسمایی با دسته های اکتین در ریزپرزها در تعامل است.

 

12.1.1ساختار میوزین

همه ایزوفرم های میوزین شامل یک سر N ترمینال و یک دم (انتها) C ترمینال با اندازه های مختلف می باشد (شکل 12.1را ببینید). در میوزین 2 و 5، بخش های مارپیچ در دم، به شکل دیمر تعامل دارد، مولکول های میوزین 1 این بخش را ندارد و تنها باقی می ماند. دم میوزین 1 و 5 به غشاء متصل است. تراکم دم ها در میوزین 2 به شکل یک ساختار بزرگ سوپرمولکولی، با رشته های ضخیم است.

چند مولکول زنجیره ای منظم سبک به مناطق گردن میوزین ها متصل می شود، آنها نقش تنظیمی دارند و به کلسیم متصل می باشند. در میوزین 1 و 5 آنها شامل کالمودولین می باشند.

سر، پایان کار میوزین است، آن شامل مکان های اتصال اکتین و ATP می باشد. فعالیت مرتبط با  ATPase میوزین، اکتین فعال می باشد.

شکل 12.1 منظره استریو ساختار بلورین شکل اشعه X از مناطق سر و گردن میوزین 2 عضله گوش ماهی، بدون حد (بالا، کد PDB 1DFK) و با حد (پایین، کدPDB 1DFL) ADP+ وانادات (آنالوگ (ATP-. منطقه دم به وسیله تیمار پروتئاز با اجازه تبلور حذف شد. مولکول ها حدودی جهت گیری مشابه داشته اند.توجه داشته باشید که تغییرات کنفورماسیونی، به محض اتصال-ATP تغییر می کند.

دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت ,

ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک

دانلود ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید جیبرلیک

دانلود ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک

رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 426 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11

ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک

مقاله انگلیسی با فرمت pdf به همراه ترجمه با فرمت word 

 

چکیده :
یک آزمایش در مزرعه باغبانی شریی بنگلا دانشگاه کشاورزی، داکا-1207، بنگلادش، در طول بازه زمانی اکتبر 2012 تا مارس 2013 برای پیدا کردن اثر اسیدجیبرلیک بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی انجام شد. آزمایش شامل چهار غلظت اسیدجیبرلیک شامل شاهد= G0 (بدون اسیدجیبرلیک)، G1 =75  پی پی ام اسیدجیبرلیک، G2 = 100 پی پی ام اسیدجیبرلیک  و G3 = 125 پی پی ام اسید جیبرلیک بوده است. این آزمایش در بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفته است. همه پارامتر به طور معنی داری در غلظت های مختلف اسیدجیبرلیک متفاوت بودند. بیشترین عملکرد (92.99 تن/هکتار) از تیمار G3 به دست آمد در حالی که G0 کمترین عملکرد (60.46 تن/هکتار) را نشان داده است.
کلمات کلیدی: Lycopersicon esculentum Mill ، گوجه فرنگی، رشد، عملکرد و اسید جیبرلیک.

دانلود ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد  اسید جیبرلیک






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله رشد و عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentumMill.) تحت تاثیر سطح مختلف کاربرد اسید ج,

ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی

دانلود ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی

دانلود ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده  برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی

دانلود ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده  برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی
کسب درآمد اینترنتی
دانلود مقاله
دانلود نرم افزار
دانلود اندروید
دانلود پایان نامه
دانلود پروژه
دانلود پرسشنامه 
دانلود فایل
دانلود پاورپوینت
دانلود نمونه سوالات 
کار در منزل
دانلود آهنگ
دانلود سریال
دانلود فیلم
دانلود کتاب
دانلود تحقیق 
دانل
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 83 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12

ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده  برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی

مقاله انگلیسی با فرمت pdf وبه همراه ترجمه با فرمت word

 

غذاهای آماده  برای سرو (مصرف)، به غذاهای آماده ، غذاهای مایکروویو ، شام های زیر تلویزیون یا غذاهای راحت اشاره می کند و به طور کلی پذیریفته شده که به صورت منجمد یا کاملا سرد بسته بندی شود و به کمی حرارت و پختن قبل از خوردن نیاز دارد. این خوراک ها می تواند شامل گوشت، مرغ و خروس، غذای دریایی، پاستا، سبزیجات و برنج و یا ترکیبی از آنها باشد و می تواند سنتی، قاره ای، قومیتی، گیاه خواری یا غذای کم کالری/سالم تقسیم شود (هنشیون،2000). در حالیکه در بازار ایرلند غذای منجمد آماده  به مصرف غالب می باشد، مطالعات اخیر توسط میشل و همکاران (2011) نشان داده که 75 % مصرف کنندگان تمایل به مصرف غذای سرد نسبت به غذای منجمد از همان نوع غذا را دارند.مصرف کننده ای که سرش شلوغ هست و حتی وقت برای خرید یک غذای آماده  برای مصرف را ندارد، یک غذای از قبل پخته مرغ و غذای دریایی اغلب در شمار غذای گرم به حساب می آید  پر جاذبه خواهد بود.

دانلود ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده  برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله بسته بندی محصولات آماده برای سرو و ریزریز شده گوشت، طیور و غذای دریایی ,

<-BloTitle->
<-BloText->